"Tune Hotels" viesnīcu ķēde Taizemē
| |
Melnais | Datums: Svētdiena, 14.04.2013, 19:26 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
| Par "Tune Hotels" viesnīcas ķēdi citās valstīs un padomi kā lēti rezervēt šo viesnīcu pa šo linku: http://www.melnais.com/forum/66-347-1
„Tune Hotels” viesnīca Hat Yai
Šajā hotelī uzturējos 8 naktis. Šoreiz lētais variants nesanāca, par 8 naktīm nācās šķirties no 65,31Ls. Sanāk par nakti 8,16Ls. Nu fantastiski dārgi. Esmu pieradis, ka „Tune Hotels” man sanāk krietni lētāk. Kad būkojos iekšā, nekādi nevarēju saprast, kādēļ es nevaru dabūt atlaides uz visām dienām, tikai uz dažām. Sapratu tikai nedaudz vēlāk. Šajos datumos Taizemē svin Songkran festivālu. Te lūk arī atbilde. Būsiet šeit citā laikā, varēsiet rezervēt istabiņu par 2,16Ls pa nakti.
Viesnīca atrodas ļoti izdevīgā vietā, praktiski pilsētas centrā. Dzelzceļa stacija pāris simtu metru attālumā. Viesnīcai ir 8 stāvi. Mani pamatīgi izbrīnīja šai hoteļu ķēdei neraksturīgi milzīgas istabas. Nu riktīgie plašumi. Manā „Tune Hotels” pieredzē tā ir lielākā istaba kādu tiku dzīvojis.
Istabas ar logu. Ir pieejams bezmaksas WiFi, vai dators ar internetu recepšenā pa brīvu, bet tikai 30 minūtes. 24 stundu Wi Fi maksā 80 THB. Ventilators gaisu maisa ļoti pienācīgā kvalitātē, nekādas nepieciešamības pēc airkondišena neradās.
Recepšenā varat iegādāties pašas nepieciešamākās lietas, kā dzeramo ūdeni, sīkas uzkodas un suvenīrus ar hoteļa marķējumu.
Pārējais viss kā parasti šajā hoteļu ķēdē. Vēlies skatīt TV, lietot airkondišenu vai jūzot Wi Fi – nekādu problēmu, bet par atsevišķu samaksu.
Blakus recepšenam atrodas stends, kur varat pasūtīt ekskursijas, nopirkt biļetes uz autobusiem, laivām, vilcieniem.
Pie recepšena ir uzstādīts ekrāns ar web kameru. Varat nobildēties un nosūtīt šo attēlu uz vēlamo e-pasta adresi. Sīkums, bet var pajautroties. Patīkami. Nevienā citā „Tune Hotels” viesnīcā šādu fīču netiku redzējis.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 29.05.2013, 14:14 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
| Tune Hotels Asoke – Bangkoka
Šajā ceļojuma laikā šajā hotelī uzturējos 5 naktis. Pa nakti man nācās šķirties no 2,16 Ls. Ļoti cienījama un sakarīga cena. Hotelis atrodas ļoti izdevīgā vietā, praktiski blakus Sukhumvit ielai. Blakus ir skytrain pietura Asoke un metro pietura Sukhumvit. Tā kā ar transporta un pārvietošanos problēmu nav. Viss ir ļoti tuvu un ir ļoti ērti.
Ēka pavisam nesen uzbūvēta un nodota ekspluatācijā. Viss tīrs un jauns. Istabas gan ir „Tune Hotels” standartā, maziņas. Nav tādu plašumu kā Hat Yai. Visām istabām ir logi un nokomplektētas standarta konfigurācijā. Vēlies skatīt TV, lietot airkondišenu vai jūzot Wi Fi – nekādu problēmu, bet par atsevišķu samaksu.
Recepšenā varat iegādāties pašas nepieciešamākās lietas, kā dzeramo ūdeni, sīkas uzkodas un suvenīrus ar hoteļa marķējumu.
Pāris minūšu gājiena atālumā atrodas slavenā Soi Cowboy, kur varat doties vakaros izklaidēties. Ļoti ērti.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 29.05.2013, 14:28 | Ziņojums # 3 |
 Ģenerālisimuss
| Tune Hotels – Pattaya Šajā hotelī uzturējos 10 naktis. Par 10 naktīm samaksāju 25,86 Ls, tas ir par vienu nakti 2,59 Ls. Superīga kvalitātes un cenas attiecība. Un tas viss pasaules mēroga kūrortā. Iekārtojums, servisi un istabiņu izmēri precīzi tādi paši kā Bangkokas hotelī.
Hotelis pilnīgi jauns un svaigs, tikko vēries vaļā. Hotelis izvietots Pattaya ziemeļu daļā, pavisam netālu no „Alkazar” ladyboy šova. Praktiski uz 2nd road. Ar transportu nekādas problēmas. Tieši blakus supermārkets „Big C” un nakts stundās 7/11 veikals. Blakus milzum daudz lētas ēstuves un alus bāri. Ideāli.
Ir nelielas atšķirības no „Tune Hotels” viesnīcām citās valstīs. Visos Taizemes hoteļos pie recepšena ir izvietots TV ekrāns ar web kameru. Varat nobildēties un nosūtīt šo attēlu uz vēlamo e-pasta adresi. Tādu fīču tiku novērojis tikai Taizemes hoteļos. Otra atšķirība ir tā, ka nav paredzēta „zaļā lapiņa” kuru, kad vēlaties nomainīt gultas veļu nolieciet uz gultas. Taizemē veļu maina regulāri, nav nekāda „zaļā lapiņa” jāliek uz gultas.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Piektdiena, 03.01.2014, 16:19 | Ziņojums # 4 |
 Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
| ...hei..profiņi, nu tad, help, pliiz! Nopirku biļeti uz Bangkoku un atpakaļ, vesels mēnesis laika tur padzīvoties. Tak pastāstiet, kā rēali(nu tā, lai saprot pilnīga idiote, nu tāda kā es) tagad rezervē tās viesnīcas, teiksim tais pašos "Tune"? Un kā ar Kambodžas reālu pieķeršanu klāt šitam braucienam? Gan jau ka esiet to darijuši.... 503
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Melnais | Datums: Sestdiena, 04.01.2014, 12:25 | Ziņojums # 5 |
 Ģenerālisimuss
| leduszieds7 ... isti nesaprotu, ko Tu biji domājusi...
kā vispār rezervēt viesnicas? .... vai kā lēti viņas rezervēt?
Ja jautājums ir par vienkāršu viesnīcu rezervāciju, tad dodies uz www.tunehotels.com piereģistrējies un rezervē.
Ja ir jautājums par to kā lētāk, tad lasi forumu, kur ir pastāstīts par "Tune Hotels" rezervāciju. Pirmā ierakstā ir links uz attiecīgo forumu. Lai notiek... ielikšu vēlreiz: http://www.melnais.com/forum/66-347-1
It sevišķi pievērs uzmanību ierakstam Nr.4Quote leduszieds7 (  ) Un kā ar Kambodžas reālu pieķeršanu klāt šitam braucienam?
Nekādu problēmu... vari pieķert klāt ko vēlies... tai skaitā arī Kambodžu.
|
|
| |
|