Otrdiena, 24.06.2025, 14:49
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Viesu māja „Sala Thai Daily Mansion” - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Viesu māja „Sala Thai Daily Mansion”
MelnaisDatums: Sestdiena, 21.11.2015, 13:20 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Viesu māja „Sala Thai Daily Mansion”

Viesu māja „Sala Thai Daily Mansion” tika rezervēta „Agoda” rezervēšanas sistēmā. Šajā viesu mājā pavadīju 2 naktis. Par 2 naktīm nācās šķirties no 18,66 EUR. Tas nozīme, ka 1 nakts šajā hotelī noapaļojot maksā 10 EUR. Izvēle uz šo viesu māju krita izdevīgā ģeogrāfiskā stāvokļa dēļ. Blakus atrodas metro pietura. Tas nozīmē, ka no šī punkta ērti ir sasniedzams viss ko šī pilsēta mums var piedāvāt. Viesu māja neatrodas ēkā ielas malā, bet māju pagalmā. Atrast šo viesu māju var sagādāt zināmas problēmas. Man bija GPS, bet arī tik viegli nemaz nebija. Ieeja māju pagalmā ir tikai no vienas ielas. Turpat atrodas vēl 2 ļoti līdzīgas viesu mājas. Bet kas meklē, tas arī atrod! :prof:

Tīrā becpekeru viesu māja, tiem kam čumodāni, vai meklējat nez kādu komfortu… aizmirstiet, šī viesu māja nav domāta Jums! Bet priekš becpekera gandrīz vai ideāla vieta. Viesu mājas kontingents pārsvarā individuālie ceļotāji. Istaba liela un plaša, gulta arī milzīga, istabā liels ventilators. Sevišķi jūtīgie var ņemt istabu ar airkondišenu. Pods un dušas ar karsto ūdeni koridora galā, kopējās. Pīpēt un dzert alu varat jebkurā vietā, kā jau pie becpekeriem pieņemts.

Netālu no viesu mājas daudz ēstuves dažādām gaumēm un maku biezumiem. Netālu ir arī 7/11 tirgotava. Tā, kā viss nepieciešamais ir pie rokas. Viss būtu ideāli, bet kā parasti, ja viss ir ideāli, tad trāpās savs darvas piliens medus mucā. Dotajā gadījumā tas bija bezmaksas WiFi pieslēgums, kas becpekeru viesnīcās vienmēr ir par brīvu. Šeit par WiFi pieslēgumu nācās maksāt. Nav būtiski cik dienas dzīvosiet, par pieslēgumu jāmaksā 50 THB. Par cik es dzīvoju tikai 2 naktis, un redzot manu sejas izteiksmi, tad man paprasīja 40 THB. Nav runa par to vai tas ir dārgi vai lēti… pats princips man nepatīk. Izsniegtā parole derīga tikai vienai ierīcei. Pie pirmā pieslēguma tiek piefiksēta iekārtas MAC adrese. crazy
Pievienotie faili: 0102429.jpg (56.5 Kb) · 1340528.jpg (51.1 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā