Otrdiena, 24.06.2025, 16:09
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Filipīnas 2016 gads 10 līdz 31.janvāris - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Filipīnas 2016 gads 10 līdz 31.janvāris
MelnaisDatums: Svētdiena, 10.04.2016, 12:19 | Ziņojums # 16
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Quote andrian ()
Jau pirmajā vakarā, satiku bruņurupuču Papu, platumā metru, galva kā futbola bumba! Man nepievērsa ne mazāko uzmanību, mierīgi ganījās. Arī viņa pavadoņi, diezgan palielas, krāsainas zivis, no manis sevišķi nevairījās. Nu skaisti vienvādsakot Papu satiku vēl reizi, pēdējā dienā, bet citus, ne tik milzīgus - laiku pa laikam, spēj tikai dzīties pakaļ, ātri peld rupuči :)

Tas ir ļoti jauks un emocijām bagāts pasākums....... it sevišķi ja satiec pašu bruņurupuču papu... :hands:

Quote andrian ()
Es apjuku..kustonis nē..mierīgi ienira nedaudz dziļāk un papeldēja man apakšā..un peldēja, peldēja, peldēja, tajā brīdī atcerējos filmu - Zvaigžņu ceļu(vai karu..), tur tāda aina ar gaaaru kosmosa kuģi Beidzot, novicinājis asti man gar degunu, kustonis bija prom.

. biggrin :D biggrin .... piekrītu, šis arī ir pasākums, kurš būtu jāapmeklē.... daudz jauku emociju...

Quote andrian ()
Ja brauksi ar plostu, būs jāmaksā plostagrūdējam - 200peso(to nereklamē).

Taisnība, ka nereklamē.. bet tas nav obligāti.. vari arī nemaksāt... no malas tas izskatās pēc tāda reketa...

Quote andrian ()
Lielajā baseinā jau stipri silts ūdens, bet mazajos riktīgi karsts. Nedaudz pēc sēra smaržo.

Kārtīgi pēc sēra tur smaržo.... man arī šī vietā patika.....

Kārtējais izcilais ceļojums pagājis... pēc rakstītā jūtu, ka esat apmierināti ar baudīto un redzēto... man prieks par Jums...

. respect un paldies par saistošo un informatīvo atskaiti.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

andrianDatums: Svētdiena, 10.04.2016, 20:22 | Ziņojums # 17
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Statuss: Offline
Quote Melnais ()
Lieliska cena...... promo?

biggrin par wi fi runa, viesnīca 70EUR biggrin

Quote Melnais ()
Kāpēc maksāji 10, ja tas maksāja 7? ... Es saprotu, ka tās ir kapeikas, bet tā tiek grauta visa maksāšanas sistēma. Ja baltais ir gatavs maksāt 10, tad nākamo reizi jāprasa jau 15.. un tā tik uz augšu... nav labi... >(

kaut kur lasīju, ka oficiālā takse 7, i negrasījos prasīt cik jāmaksā, vienkārši atstāju 20 par diviem. Kādi 15! Borakajā jau tagad prasa piecdesmit vai simt biggrin

Quote Melnais ()
Ja nu kādreiz tikšu līdz Borakay, tad tikai lai pievienotos Latvijas alkoholiķu sarakstam, savādāk kaut kā bēdīgs cipars, tikai 11...

tagad ir 12, es pie vainas cool

Quote Melnais ()
Tas tiešām ir super pasākums...... likmes liki? Kā veicās.... ?

Ātri aizgājām prom, Ingūnai asiņainie skati nepatika..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

• Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā