Otrdiena, 24.06.2025, 18:01
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Hotelis „Silver Dolphin Guesthouse” – Kratie - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: MelnāPrincese  
Hotelis „Silver Dolphin Guesthouse” – Kratie
MelnaisDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 08:30 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Hotelis „Silver Dolphin Guesthouse” tika rezervēts uz 6 naktīm izmantojot Agoda rezervācijas sistēmu. Par 6 naktīm nācās šķirties no 28Ls. Pa vienu nakti sanāca šķirties no 4,66Ls. Brokastis nav iekļautas. Hotelis atrodas gandrīz pašas Mekongas upes krastā.

Istabā liela 2 guļamā gulta. Mantu plauktiņš, galdiņš, krēsliņš. Ir ventilators, airkondišens, maziņš TV. Izlietne, duša, pods. Karstā ūdens nav, bet nav arī nekādas nepieciešamības. Pa dienu ūdens uzsilst ļoti silts, varētu būt vēsāks. Hotelim ir ļoti liela un jauka veranda ar skatu uz Mekongas upi. Jauki vakaros sēdēt un dzerot alu vērot saulrietu. Pie hoteļa darbojas bārs un restorāns. Ir iespējams paēst brokastis, pusdienas vai vakariņas. Šajā miestā, vakarā šis ir galvenais bārs, kurā pulcējas ceļotāji. No 17:30 līdz 20:30 bārā ir laimīgā stunda. Alus maksā 0,65$, stiprais alkohols ar soft drinku maksā 1$. Ēdieni par sakarīgām cenām, porcijas lielas un garšīgas. Apkalpojošais personāls laipns un izpalīdzīgs. Kad biju devies vērot saulrietu pie Mekongas upes, puisītis skrēja uz bāru un atpakaļ nesdams man alu. Hehehehe. biggrin

Pie hoteļa darbojas velosipēdu noma, ekskursiju organizēšana, biļešu pārdošana uz autobusiem, laivām un citiem iespējamiem transporta veidiem.

Ir viens mīnuss, hotelim sānos atrodas skola. Manam logam tieši pretim atrodas viena no skolas klasēm. Mācības skolā sākas pēc pulksten 7:00. Iedomājieties situāciju, kad bērni ir ieradušies uz mācībām. Vārdu sakot, ilgāk pagulēt neļaus. cranky Bet mani tas pārāk netraucēja, jo ap šo laiku parasti jau dzēru rīta kafiju. Tas vairāk attiecas uz tiem, kam patīk no rītiem ilgāk pagulēt. biggrin

Ļoti laba cenas attiecība pret kvalitāti. Rekomendēju!
Pievienotie faili: 5101291.jpg (41.3 Kb) · 8050235.jpg (40.0 Kb) · 5720465.jpg (77.5 Kb) · 1050941.jpg (15.3 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

OzoDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 12:23 | Ziņojums # 2
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 6
Reputācija: 0
Melnais, Tu Kambodžā dzīvoji tajās pašās viesnīcās kur mēs savā ceļojumā. biggrin Es tikai parasti rezervēju caur Booking. Man kaut kā nepatīk tā Agodas sistēma, ka nodokli vēl beigās pieskaita klāt, nevis uzreiz uzrāda pie numura cenas.

Don't dream your life: live your dreams!

MelnaisDatums: Trešdiena, 13.03.2013, 13:13 | Ziņojums # 3
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote (Ozo)
Es tikai parasti rezervēju caur Booking. Man kaut kā nepatīk tā Agodas sistēma, ka nodokli vēl beigās pieskaita klāt, nevis uzreiz uzrāda pie numura cenas.

Nu nodokļus jau pieskaita abās sistēmās... Bet manu izvēli par labu Agodai noteica tīri praktiski apsvērumi.. Šajā sistēmā Tu apmaksā viesnīcu uzreiz, pilnu maksu. Man nebija lielas vēlmes 6,5 mēnešus pa Āziju staipīt līdzi lieku naudu. cool

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā