Otrdiena, 24.06.2025, 23:55
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
viesu māja „Visal Sak Guesthouse” - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: MelnāPrincese  
viesu māja „Visal Sak Guesthouse”
MelnaisDatums: Svētdiena, 03.01.2016, 14:52 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Uzturējos šajā viesu mājā 6 naktis laika posmā no 2015.gada 15.oktobra līdz 21.oktobrim. Rezervēju šo viesu māju izmantojot „booking.com”. Viesu māja atrodas Kep – Kampot ceļa malā, aptuveni 1km ārā no Kep. Par nakti nācās maksāt 6$. Istaba pietiekoši liela un plaša, ar 2 lieliem logiem. Daļai logu priekšā novilkts siets. Ideāli, varat turēt logu visu laiku atvērtu un nekādi moskīti pie Jums neatlidos. Istaba ar 2 ventilatoriem. 1 ventilators pie griestiem, otrs liels pārvietojams ventilators uz kājas. Man pat naktī kļuva vēss, nācās meklēt segu. Divguļamā gulta, liela un plaša, man vienam vispār likās kā aerodroms. Istabā vēl ir rakstāmgalds, maziņš TV. Ir arī bezmaksas WiFI. Ir sava podu māja ar dušu. Karstais ūdens nav un praktiski nav arī tādas nepieciešamības. Pa dienu ūdens sasilst pamatīgi. Brokastis cenā nav iekļautas, toties katru dienu pienākas 2 mazās dzeramā ūdens pudeles. Personāls atsaucīgs un vienmēr gatavs palīdzēt.

Ja ir vēlme ieturēt vakariņas, vai tāpat pasēdēt uz verandas, lēnām malkojot alu un vērojot apkārti, tad viesu mājai viss augšējais stāvs ir kā liela veranda. Apkārt skati tiešām fantastiski jauki, viesu māja robežojas ar Nacionālo parku, tā kā redzēt šeit ir ko. Naktīs guļot pie atvērtiem logiem varēsiet dzirdēt arī noslēpumainās džungļu skaņas. Tāpat šeit var vērot arī fantastiskus saulrietus.

Turpat ceļa malā darbojas veikals, kur par lētām naudiņām varat iegādāties sev pirmās nepieciešamības lietas, kā alu, cigaretes, uzkodas, colas, fantas vai ko stiprāku. Cenas, krietni lētākas kā viesu mājā. biggrin .

Līdz slavenajam „Crab market” (parasti gāju vakariņās uz šejieni) nedaudz vairāk 1 km, līdz pludmalei 2 km.

Viesu māja piedāvā iznomāt motobaikus un velosipēdus. Varat iegādāties arī dažādas ekskursijas un autobusu biļetes.

Šīs viesu mājas kvalitātes attiecība pret cenu ir augstākā no visām viesnīcām kurās pēdējā laikā man ir nācies uzturēties. Rekomendējju visiem. Labāka bija tikai "Tune Hotels" attiecība, kad bija iespēja par kapeikām rezervēt šo hoteli.

Ja kādreiz dzīvē gadīsies iespēja atkal ziemot Āzijā, tad šo viesu māju varētu apskatīt kā vietu ilgstošai dzīvošanai. Domāju, ka varētu vienoties par mēneša maksu 100 - 120$.
Pievienotie faili: 6453752.jpg (43.3 Kb) · 9811626.jpg (60.5 Kb) · 7457577.jpg (69.3 Kb) · 6696834.jpg (64.6 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Svētdiena, 03.01.2016, 15:19 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Tā izskatās no verandas Nacionālā parka teritorija:

Nacionālā parka tuvums sniedz arī citus priekus un pārsteigumus. Kādu dienu biju nokāpis lejā un aizgājis līdz mazajam veikaliņam, kas atrodas uz ceļa iepirkt pāris skārdenes „Angkor” aliņa. Pieeju pie veikala un vēlos savus vēsos alus, bet veikala pārdevējs man kaut ko žestikulē un rāda uz turpat 2 metrus attālo elektrības stabu. Paskatos tajā virzienā, bet neko neredzu. Mēģinu jautāt kas noticis, bet angļu valodas zināšanas viņam minimālas, neko pateikt nevar. Tad viņš paņem koka nūju, pietuvojas elektrības stabam un sāk klapēt pa zāli. Nu un tad es arī ieraudzīju, to ko viņš vēlējās man parādīt. Pie staba zālē perfekti nomaskējusies gozējās milzīga čūska, aptuveni 1,5 metru gara. shock Nepatīkami pārsteigta un nedaudz dusmīgi šņākdama, ka traucē viņas izklaides čūska lēnā garā aizrāpoja Nacionālā parka virzienā. Bija labi un interesanti, alus garšoja vēl labāk kā līdz šim.

Saulriets, skats no verandas baudot skārdeni vietējā alus. booze .

Pievienotie faili: 1739846.jpg (30.4 Kb) · 6334620.jpg (81.3 Kb) · 2951794.jpg (105.3 Kb) · 9123399.jpg (80.1 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā