Dzeltenais drudzis?
| |
swapi | Datums: Ceturtdiena, 01.03.2012, 14:24 | Ziņojums # 1 |
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 12
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| Sveiki,
šur tur (latviešu) internetā lasu, ka šķērsojot Vjetnamas robežu, iebraucot Vjetnamā, jāuzrāda potēšanās sertifikāts pret dzelteno drudzi. Vai tā ir taisnība?
swapi
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 01.03.2012, 15:55 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Pilnīgas muļķības! Tas var attiekties uz tiem, kas brauc no Āfrikas.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Jasmina | Datums: Trešdiena, 03.10.2012, 13:43 | Ziņojums # 3 |
 Seržants
Ieraksti: 20
Reputācija: 0
| vēlreiz par potēm... Tātad, ja visur tiek rakstīts, pat, ka tas ir obligāti potēties uz dzelteno drudzi, kāds tomēr ir kopējais skatījums jau tās vietas apceļotājiem, ka tomēr nevajag uz to iespringt? Vajag vai nevajag? vai tomēr laba apdrošināšana ir vērtīgāka.....negribās jau vakcinēties pret vienu vai otru "bacili", ja ier iespēja dabūt trešo vai ceturto ko vismazāk paredzēji... Un cik esmu dažus jau uzklausījusi..visi saka nevajag...jāievēro tikai elementāra piesadzība, higiēna...Ja dokumentus uz robežas neprasa,varbūt kāda citā teritorijā tomēr prasa??plānots apmeklēt da jebko....da jebkur..gan vals augšu, gan apakšu... un kur vel- Vjetnamā jau pret malāriju jāpiesargājās...un kā ar to?
|
|
| |
MelnāPrincese | Datums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 08:54 | Ziņojums # 4 |
 Seržants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 95
Reputācija: 3
| Nav nekādas nepieciešamības pret kaut ko potēties un bojāt savu veselību. Tā protams ir tikai un vienīgi tikai mana rekomendācija. Ja kāds ļoti baidās, tad sagrūžām savā miesā kalnu ar potēm un vēl mugursomu ar tabletēm līdzi. No kā mēs baidāmies? Ar malāriju varam saslimt, ja dosimies ceļojumā pa džungļiem. Vjetnamā tādus īstus džungļus nemaz tik viegli nav atrast. Pati nekad nēsmu ne potējusies, ne profilaksei kādas tabletes dzērusi. Tfu, tfu, tfu ... nekad nekas nav noticis. Vienīgi Vjetnamā jāuzmanās no smilšu blusām. Tās gan mani sakoda. Kā ārstēties ja sakož smilšu blusas ir foruma sadaļā šeit:
http://www.melnais.com/forum/69-201-1
Par malāriju šeit:
http://www.melnais.com/forum/69-131-1
Secinājumus un sev vēlamo rīcību izvēlies pati. Galvenais mazgāt rokas un dezinfikcijai pēc ēšanas glāzīte ruma. Ja būsim potējušies vai ēduši tabletes, tad no ruma glāzītes būs jāatsakās.
|
|
| |
Jasmina | Datums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 09:00 | Ziņojums # 5 |
 Seržants
Ieraksti: 20
Reputācija: 0
| super, paldies...copy-paste manas domas....a par tām smilšu blusām tas pats bija Taizemē..pa lielam lielāku viesnīcu teritorijās laikam tur kaut kas tika smidzināts virsū tajās smiltīs, bet pārējās vietās gan laikam bija jāuzmanās..es ari nekad neesmu potējusies kaut kur braucot, un ja tas nav kā obligāts uzrādot kaut kādus dokumentus iebraucot, tad..
|
|
| |
|