Ceturtdiena, 26.06.2025, 01:33
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Filipīnas - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Filipīnas
SviestsDatums: Ceturtdiena, 14.06.2012, 15:41 | Ziņojums # 16
Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 147
Reputācija: 7
Statuss: Offline
Palasu ziņas, paklausos tos tukšos muldētājus politiķus - tā ir māksla runāt un neko nepateikt, un gribi/negribi pavelk uz kategorismu. Pie tam kategorisms tomēr garantē samērā kvalificētu dikusiju, jo uzrakstot to pašu politkorekti neviens var arī neibilst, bet taisnība dzimst strīdos.
Bazars gāja tikai par pazemi un mana loģika uz zemes virsmas nekādā gadījumā nav pārnesama, tas kas ir virs zemes, tā ir pavisam cita opera, jo Zugšpici pat ar kaimiņu Wanku nevar salīdzināt.
Mūsu informācijas telpā tas īsti nenonāk, bet ir uzskats, ka tādas organizācijas kā ANO un UNESCO kliedz pēc pārmaiņām un ir aizkavējušās savā domāšanā pagājušajā gadsimtā, tajā skaitā nopietna kritika tiek vērsta arī uz minēto UNESCO sarakstu. Īsumā, katrā gadījumā šim sarakstam nepieciešama kritiska pieeja un tas nav uzskatāms par pašu kvalitatīvāko - ko stabili redzēt avotu.
Par pazemes upi - nu patīk man virs zemes, patīk, te ir tik daudz skaistuma, nafig man līst zem zemes, tā nav mana stihija, labāk viens skaists brauciens pa koraļu salām, nekā veselu dienu veltīt pazemes upei, sanāk tur kopumā tā diena, grozies kā gribi. Katrā gadījumā gandrīz jebkura alternatīva virs zemes manā vērtību skalā mierīgi sit to pazemes upi.
Pie tam, tīri intensīvi braukājot apkārt pa pasauli, pazemē pabūts ir daudz un liekot roku uz sirds, varu apgalvot - nespēšu atšķirt vai tā fotogrāfija ir no Grieķijas, Francijas, Kubas vai kādas citas valsts pazemes upes. Katrā gadījumā pēc tam pārdomājot ceļojumus, pazeme vienmēr izrādijās tā vieta, ko es labāk būtu izlaidis. Tad nu es tagad to pazemi konsekventi izlaižu un aicinu tikai pārējos pārdomāt - vai tiešām vajag veltīt savu tik dārgo atvaļinājuma laiku tieši tam.
Zinu jau, ka cilvēki mācās tikai no savām kļūdām, katram pašam savi puni jāuzdauza, tādi nu mēs esam, bet varbūt vismaz kāds sāks bīdīt funktieri, ka nevajag akli sekot UNESCO sarakstam un to dienu, kas paietu pazemei, varētu pavadīt savādāk. Kaut kā apmēram tā:)

penelopeDatums: Trešdiena, 25.09.2013, 12:18 | Ziņojums # 17
Seržants
Ieraksti: 22
Reputācija: 1
Njā, ierastās tūristu apmetnes ir neko, un paldies par virtuoziem aprakstiem, bet kā ar mazajām salām, vai ir iespēja arī tās apskatīt, piemēram, kā Romblon?

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 03.10.2013, 12:02 | Ziņojums # 18
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote (penelope)
vai ir iespēja arī tās apskatīt, piemēram, kā Romblon?

Protams, ka ir iespējams to apskatīt. Es pat teiktu, ka ir vēlams viņu apskatīt, jo spriežot pēc tā, ka nevienam nekas nav sakāms par šo salu... var izdarīt pieņēmumu, ka neviens no šīs lapiņas ceļotājiem uz šīs saliņas nav pabijis. Ir iespēja būt pirmatklājējai un informāt par redzēto un piedzīvoto pārējos. Būtu ļoti interesanti! cool

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

penelopeDatums: Ceturtdiena, 10.10.2013, 13:42 | Ziņojums # 19
Seržants
Ieraksti: 22
Reputācija: 1
Noteikti gribētu apskatīt rīsu terases
http://famouswonders.com/banaue-rice-terraces-in-ifugao/
un Samaru...

BzhDatums: Ceturtdiena, 07.01.2016, 11:59 | Ziņojums # 20
Ierindnieks
Ieraksti: 3
Reputācija: 0
Sveiki
Kaut kā nejēdzīgi nopirku lidmašīnas biļetes tā, ka ir ~9 dienas Cebu apkārtnē (lidojumi no MNL šurpu turpu) :)
Domāju par 4 dienas Bohol un tad uz Surigo arhipelāgu (5 dienas) - atpakaļ lidot. Sērfings ne pārāk interesē, bet šķiet, ka laiviņas pa tām salām varētu būt jaukas - līdzīgi kā El Nido. .
Vai ir vērts doties uz to Surigo (ja pareizi sapratu, tad manīju kaut kādas nakts laivas, kas caur Massin brauc uz Surigo) vai labāk paskatīties kaut ko citu pa Cebu salu - vaļhaizivis, kādu vecu vulkānu vai kas nu tur ir? :)

80 gados apkārt pasaulei :)

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 07.01.2016, 12:58 | Ziņojums # 21
Ģenerālisimuss
Quote Bzh ()
uz Surigo arhipelāgu (5 dienas) - atpakaļ lidot. Sērfings ne pārāk interesē, bet šķiet, ka laiviņas pa tām salām varētu būt jaukas

Domāju ka nekļūdies, varētu būt labi. Nu tik kruta kā EL NIdo nebūs, bet visā visumā būs labi, spriežot pēc bildēm un pieejamās informācijas netā. Pašam nav nācies tur būt.... varēsi citiem pastāstīt kas un kā...

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

BzhDatums: Ceturtdiena, 07.01.2016, 14:29 | Ziņojums # 22
Ierindnieks
Paldies par apstiprinājumu. Citādi jau sāku justies gandrīz vai bēdīgi, ka uz El Nido braukšu nākamreiz.. smile

BzhDatums: Otrdiena, 12.01.2016, 10:08 | Ziņojums # 23
Ierindnieks
Bet kā ir?
Tur uz vietas ir vienkārši atrast pieklājīgas (gan cenas, gan izskata ziņā) mājvietas, vai prātīgāk ir visādās agodās un melnais.com smile tās sameklēt jau Latvijā. Man vēl nav skaidrs, ko un kā es darīšu Surigao un Siargao (??) salās un vai uz Siargao vispār braukšu.. :)
Un kā ir ar visādu skooteru/mašīnu īri? Braukšu viens un tās cenas - 2000-3000php par ekskursijām nešķiet baigi vilinošas. Vismaz pie šī brīža eur kursa :)

Piemēram Šrilankā pietika uzprasīt tuk-tuku vadītājiem, ka nav kur palikt, un šis jau vede uz 15eur vērtu nakstmāju. Tikai vienu reizi (2 nedēļu laikā) vajadzēja braukt uz citu, jo tā izvēlētā man nepatika.

MelnaisDatums: Otrdiena, 12.01.2016, 13:37 | Ziņojums # 24
Ģenerālisimuss
Quote Bzh ()
Tur uz vietas ir vienkārši atrast pieklājīgas (gan cenas, gan izskata ziņā) mājvietas, vai prātīgāk ir visādās agodās un melnais.com smile tās sameklēt jau Latvijā. Man vēl nav skaidrs, ko un kā es darīšu Surigao un Siargao (??) salās un vai uz Siargao vispār braukšu.. :)

Ja tev vēl nav skaidrs kur brauksi, tad šis jautājums atkrīt pats par sevi, agodā nav jēgas rezervēt, jo parasti tur nav iespēja bezmaksas atcelšanai. Vari mēģināt booking, tur pārsvarā vienmēr kā opcija ir bezmaksas atcelšana. Pilnīgi mierīgi vari braukt arī bez rezervēšanas, vienmēr Āzijā naktsmītnes atradīsi.

Quote Bzh ()
Un kā ir ar visādu skooteru/mašīnu īri?

Ar to nav nekādu problēmu..

switchsDatums: Piektdiena, 19.02.2016, 11:10 | Ziņojums # 25
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Esmu pāris dienas kā atgriezies. Nedaudz pievīla laika apstākļi un tāpēc nedaudz ir tāda iekšēja sajūta, ka, ja būtu labāks laiks iespaidi arī būtu labāki.
Pirmais, kas nāk prātā - dārgi. Es tā piemetu, ka dienas nauda Filipīnās man apmēram sakrita ar dienas naudu Emirātos.

Dažas cenas, ko piefiksēju varbūt noder kādam:
Piezimes
Taxis no lidostas manila 520
Transfers lidosta uz coral 250php p/p
Tuure b carolaa =700 php
Moto noma corol uz 12h =500php
Banka no carol uz elnido =1300 php
Terminal fee ostā = 20php?
Tuure c el nido=1000peso +200 tax
Moto noma elnido liidz 19.00 - 600 php
Transfers no el nido uz port barton=
Transfers no port barton uz puerto princess = 350 līdz airport +150php
Puerto princess airport fee = 200php
No airport uz bus terminal , 3cikls , 100php.
No bus terminal uz angeles Mabalacat Bus Terminal Dau 150 php p/p
7php ar jeepny lidz walking str
Taxis uz clark lidostu 300php t
Airport fee clarka 600php p/p

switchsDatums: Piektdiena, 19.02.2016, 11:14 | Ziņojums # 26
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Paldies Melnajam par PortBarton, tā bija kā miera osta no visas tās Filipīnu jezgas un cilvēku masām. Lielākā daļa ceļa līdz PB ir jau betonēta, un tā daļa, kas vēl nav drīz būs, jo tauta strādā...

krastā piedāvā bankas ar 3 vai 4 tūrēm.

MelnaisDatums: Piektdiena, 19.02.2016, 12:00 | Ziņojums # 27
Ģenerālisimuss
Apsveicu ar atgriešanos un gūtajiem iespaidiem..... visi gaida ceļojuma atskaiti!

Quote switchs ()
Esmu pāris dienas kā atgriezies. Nedaudz pievīla laika apstākļi un tāpēc nedaudz ir tāda iekšēja sajūta, ka, ja būtu labāks laiks iespaidi arī būtu labāki.

Kas notika, vai bieži lija vai nebija silts?

Quote switchs ()
Taxis no lidostas manila 520

vajadzēja vienkārši iziet no lidostas teritorijas...... un tad ar skaitītāju.....

Quote switchs ()
Paldies Melnajam par PortBarton

welcome..... es to zināju... biggrin .

• Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā