Otrdiena, 24.06.2025, 22:05
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Taizemes vīza - Page 13 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Taizemes vīza
StriķisDatums: Pirmdiena, 21.11.2016, 13:34 | Ziņojums # 181
Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Nopērc jebkuru lētāko biļeti laukā no valsts, lai tā būtu 15 dienu laikā. Iespējams ka var iztikt ari ar Kambodžas viesnīcas rezervāciju, bet es uz to nepaļautos.

andrianDatums: Pirmdiena, 21.11.2016, 14:21 | Ziņojums # 182
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
belfast
uz Pnompeņu ilgs ceļš izskatās, ātrāk uz Kualalumpuru

dorada
Man pietika ar plānotā maršruta izstāstīšanu. Bet var arī neielaist..skatoties kāds oficieris patrāpās.. Labāk dari kā Striķis iesaka - pērc biļeti
No Kambodžas iebraucot problēmu nebūs, uz robežas nopirksi VOA un lieta darīta

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

MelnaisDatums: Pirmdiena, 21.11.2016, 14:35 | Ziņojums # 183
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote dorada ()
Sveicināt! Izlasīju visu tēmu, bet tik un ta nesapratu. Iz vēlme doties uz Taizemi uz 30 dienam, sānak ka kad es atlidošu tad dabūšu vīzu uz 15 dienam. Pēc 15 dienam gribu doties uz Kambodžu uz divām dienam caur sauszemes robežu, jautājums ir tads vai mani ielaidīs atpakaļ uz Taizemi? Un vispār vai ielaidīs valstī ar 15 dienu vīzu kad atpakaļ biļete ir pec 30 dienam. Paldies.

Lasi šīs tēmas Ziņojums # 21 .... tur viss ir sīki un smalki izstāstīts. Nu jau arī ceļotāji andrians un Striķis ir devuši vērtīgus padomus.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Pirmdiena, 21.11.2016, 14:42 | Ziņojums # 184
Ģenerālisimuss
Quote belfast ()
Labdien.Mana meita atrodas Koh Tao salā ar tūristu vīzu.decembrī beidzas 3 mēneši un jāsāk domāt ,uz kurieni izbraukt pagarināt.Uz kuru pusi būtu ekonomiskāk to izdarīt.

Pēc izvēles Kuala Lumpur, Phnom Penh vai Vientiane. Parasti visi dodas uz Vientiane, tas ir Laosa. Vēl jau ir tūristu kantori kuri par noteiktu maksu var šo pakalpojumu veikt, nebūs pašam/ai jābrauc. Bet tas tāds riskants variants manuprāt. Es noteikti brauktu pats un brauktu uz Laosu. Šeit ir precīzi aprakstīts vīzas saņemšana Vientiane.... Ziņojums # 60

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

belfastDatums: Otrdiena, 22.11.2016, 16:45 | Ziņojums # 185
Ierindnieks
Ieraksti: 6
Reputācija: 0
No 1. decembra līdz 28. februārim Taizeme neiekasēs vīzu maksu no 19 valstu pilsoņiem, Latvija ir iekļauta (sk. http://englishnews.thaipbs.or.th/cabinet....). Līdz tam VOA būšot lētāka.

trallalla

belfastDatums: Otrdiena, 22.11.2016, 16:46 | Ziņojums # 186
Ierindnieks
Kā tas reāli dzīvē izskatās?

brauc uz kādu no vēstniecībām un saņem vīzu bez maksas?

Vai tas attiecās tikai uz 15 dienu vīzu ,ko izdod uz robežas?

trallalla

andrianDatums: Trešdiena, 23.11.2016, 08:36 | Ziņojums # 187
Ģenerālleitnants
izskatās, ka vēstniecībās un pārstāvniecībās vīzas bezmaksas, bet VOA cena no 2000 uz 1000THB tiks samazināta, uz laiku..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

UK85Datums: Pirmdiena, 19.12.2016, 15:14 | Ziņojums # 188
Ierindnieks
Ieraksti: 8
Sveiciens visiem!
Pagājušā gada martā, kad ceļoju uz Teizemi, neatradu variantu, kad pats varu aizsūtīt dokumentus uz vēstniecību vai pārstāvniecību un pretī saņemt vīzu (VOA man toreiz nederēja, vajadzēja vairāk kā 15 dienas), līdz ar ko darīju to caur maksas kantori, jo vēstniecības un pārstāvniecības toreiz vēlējās, lai dokumentus iesniedz klātienē.

Gribēju jautāt, vai kāds zina, kur un kā vīzu (VOA neder, jo arī šoreiz būšu Taizemē vairāk par 15 dienām) var dabūt, neizmanojot tūrisma kompānijas?
Par cik arī šobrīd Latvijā nav Taizemes vēstniecība, tad Latvijas pilsoņi tiek virzīti uz Stoholmā esošo Taizemes vēstniecību, bet tur'tā pat kā pagājušajā gadīa skaidri stāv rakstīts - The Embassy DOES NOT accept nor return visa application BY POST, jautājums - kā ceļošanas kantori to izdara, kaut kādam variantam vajadzētu būt, lai es to varētu izdarīt pats un nemaksāt par pakalpojumu. Šobrīd vīzu izsniedz bez maksas, bet pakalpojums gan maksā, ja to dara caur "kantori"

Varbūt jums ir kāda pieredze kā dabūt vīzu pa pastu, neizmantojot starpniekus?

PūpolīteDatums: Svētdiena, 25.12.2016, 20:54 | Ziņojums # 189
Seržants
Ieraksti: 27
Reputācija: 1
Tagad tūrisma kompānijas piedāvā akcijas Taizemes vīzām. Te būs viens piemērs pa 30eur.
Jāizvērtē vai pašam braukt uz Stokholmu vai sūtīšana pa pastu vai ar kurjeru, sanāks daudz lētāk.

Saite dzēsta

Pārkāpti foruma lietošanas noteikumu III.sadaļas 3.punkts

zlavu4ioDatums: Trešdiena, 05.04.2017, 13:07 | Ziņojums # 190
Ierindnieks
Ieraksti: 1
Vīzas ir iespējams pagarināt uz vietas Taizemes imigrācijas birojos līdz 30 dienām (maksa 1900Bat).

Vai VOA vīzu arī var pagarināt, jeb tas darbojas tikai ar vīzām kas tika saņemtas Taizemes vēstniecībās vai konsulātos???

Paddies.

andrianDatums: Ceturtdiena, 06.04.2017, 18:37 | Ziņojums # 191
Ģenerālleitnants
Quote zlavu4io ()
Vai VOA vīzu arī var pagarināt

VOA nevar pagarināt.

Sveiks forumā smile

MelnaisDatums: Pirmdiena, 22.05.2017, 17:27 | Ziņojums # 192
Ģenerālisimuss
Personiskā pieredze kārtojot VOA ielidojot Bangkokas Suvarnabhumi lidostā (aktuāli uz 31.martu)

Nekas noformēšanas kārtībā pagaidām nav mainījies. Cena VOA vīzai samazināta no 2000 uz 1000 THB. Atlaides darbojas laika periodā no 2016.gada 1.decembra līdz 2017.gada 31.augustam. Tā kā šai sezonai vēl ir ok. Kā būs tālāk grūti pateikt. Dzīvosim redzēsim.

VOA attiecās uz Melno Princesi. Pats izmantoju lielisko Taizemes varas iestāžu dāvanu: ... laika posmā no 1.decembra līdz 28.februārim vīzas izsniegšana Taizemes vēstniecībās un konsulātos 19 valstu pilsoņiem, tai skaitā Latvijas pilsoņiem ir bezmaksas. Tieši šai laikā ziemoju Filipīnās. Un jau zināju ka drīzumā man būs nepieciešama Taizemes vīza. Tāpēc nepaslinkoju un Manilā aizvilkos līdz Taizemes vēstniecībai un nokārtoju sev vīzu.

Taizemes vēstniecība atrodas šādā adresē: 107 Thailand (Rada) Street, Legaspi Village, Makati City

Te ir vēstniecības mājas lapas adrese: http://www.thaiembassymnl.ph/en/

Te Jūs redzat google kartē kurā vietā Makati atrodas vēstniecība. Atrast ļoti viegli.

Vēstniecības darba laiki:

Pirmdiena - Piektdiena: 9:30 - 12:30 ... pusdienas laikā slēgts ... 13:30 - 17:00

Konsulārā daļa:

Dokumentu pieņemšana vīzas saņemšanai: 9:30 - 12:00
Vīzas saņemšana: 15:00 - 17:00

Vīzas tiek sagatavota 2 darba dienu laikā.

Vēstniecības ēka izskatās šāda:

Pirms došanās uz vēstniecību lejuplādēju nepieciešamo formu pa šo saiti. Izprintēju un aizpildīju jau mājās. Papildus līdz man bija pase, lidmašīnas biļetes iekšā/ārā no Taizemes, viesnīcu rezervācijas, 2 bildes 3,5 X 4,5 cm.

Vispirms pie vēstniecības ieejas stāv Filipīniešu policists. Saki ka vēlies kārtot vīzu. Pēc dokumentu un somu pārbaudes laipni lūgti vēstniecībā. Praktiski uzreiz nokļūstiet hallē, kur sēž jau vēstniecības apsardzes darbinieks. Saki ko vēlies un saņem savu kārtas numuru. Konsulārā daļa atrodas uzreiz pa labu roku. Paliela telpa ar vairākām krēslu rindām kur apsēsties apmeklētājiem, letes kur varat paņemt nepieciešamās blankas un tās aizpildīt. Man priekšā bija cilvēki 5. Jāgaida savu kārtu man bija minūtes 20. Piegāju pie lodziņa un iesniedzu savus dokumentus. Pēc dokumentu pārbaudes meičuks paziņoja, ka vēl nepieciešama manas bankas konta izraksts vismaz par maniem pēdējiem 3 mēnešiem. Ehhhhhhhhh ..... nācās iet ārā un meklēt interneta cafe. Izdrukāju un atdevu. Vairāk nekādu jautājumu nebija. Iedeva "talonu" un pēc 2 dienām varu braukt pakaļ pasei. Par cik bija augstāk minētā akcija, tad jāmaksā nebija pilnīgi nekas. Viss pasākums bija pilnībā par brīvu. biggrin

Pēc 2 dienām ierados pakaļ savai pasei. Rindas vispār nebija. Pienācu pie lodziņa, atdevu savu "talonu" un pretī saņēmu Taizemes vīzu uz 60 dienām. Viss šis process ir viegls un elementārs kā "5 kapeikas"! Kāda "mārutka" pēc man būtu jābaro tie starpnieki, kuri sēž savos kantorīšos un pārdod savu nevērtīgo pakalpojumu par pilnīgi neadekvātām cenām? Visu to Jūs varat pavisam viegli izdarīt pats! IMHO

Pievienotie faili: 9628279.jpg (54.8 Kb) · 5862262.jpg (25.3 Kb) · 8573066.jpg (122.0 Kb)

ekzeDatums: Ceturtdiena, 14.09.2017, 14:14 | Ziņojums # 193
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
Melnais padalies cik maksāja vīza filipīnās, salīdzinājumam Varšavā Taizemes vīza uz 30 dienām maksā 120 zl. un arī 2 dienas

MelnaisDatums: Piektdiena, 15.09.2017, 11:07 | Ziņojums # 194
Ģenerālisimuss
Quote ekze ()
Melnais padalies cik maksāja vīza filipīnās

Te arī atbilde..... Cik tas maksā filipīnu peso es nezinu, es nemaksāju neko.

Quote Melnais ()
Pats izmantoju lielisko Taizemes varas iestāžu dāvanu: ... laika posmā no 1.decembra līdz 28.februārim vīzas izsniegšana Taizemes vēstniecībās un konsulātos 19 valstu pilsoņiem, tai skaitā Latvijas pilsoņiem ir bezmaksas. Tieši šai laikā ziemoju Filipīnās. Un jau zināju ka drīzumā man būs nepieciešama Taizemes vīza. Tāpēc nepaslinkoju un Manilā aizvilkos līdz Taizemes vēstniecībai un nokārtoju sev vīzu.

aziatsDatums: Pirmdiena, 16.10.2017, 20:13 | Ziņojums # 195
Ierindnieks
vai ir kadam informacija, vai pie vizas izsniegsanas , pie prasibas uzradit lidmasinas bileti, man tiks akcepteta - Stand by bilete ?

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā