Otrdiena, 24.06.2025, 20:10
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Kāpēc AirAsia ir lēto lidojumu avio kompānija? - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Kāpēc AirAsia ir lēto lidojumu avio kompānija?
switchsDatums: Pirmdiena, 21.03.2011, 22:24 | Ziņojums # 1
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Tātad forumā ir ļoti daudz labu atsauksmju par AirAsia. Grūti jau nepiekrist, ka cenas tiešām ir patīkamas, un kā minēts uz lidmašīnas sāna `tagad visi var lidot`. Bet tam ir arī sava ēnas puse ar, ko pats saskāros. Konkrēti stāsts ir par to, kā viņi attiecas pret pasažieru bagāžu. Naudiņu protams par bagāžu viņi māk paprasīt, bet civilizēti to nogādāt gala mērķī gan nē. Sēžot Kuala Lumpuras lidostā gaidot savu reisu vēroju, kā AirAsia apkalpojošais personāls izkrauj pasažieru bagāžu, sākumā tikai vēroju ar muti vaļā, kamēr vēlāk iedomājos uzfilmēt. Vēlāk izkraušana palika nedaudz civilizētāka un diemžēl video nedos pilnu iespaidu par darbiņu smile Sākumā somas tika vienkārši nogrūstas uz ratiem, tās krita no 1,5-2 m augstuma.
Mana bagāža arī dabūja ciest, tā kā priekšā vēl skaidrošanās ar apdrošinātājiem.

Šeit video - http://www.youtube.com/watch?v=tuYw2VQ5Fis

Ps. Nekas traģisks jau nav, bet ja vedat, ko vērtīgu bagāžā, kas var saplīst pie tādas `aprūpes` tomēr ieteiktu izsvērt variantu, ka piemaksājat pāris naudiņas un lidojat ar kādu citu kompāniju.

Ziņojums rediģēts switchs - Pirmdiena, 21.03.2011, 22:31

FendermansDatums: Otrdiena, 22.03.2011, 14:13 | Ziņojums # 2
Majors
Ieraksti: 80
Reputācija: 1
Necepies switchs! Tas nav nekas jauns. Ne jau "Air Asia" izkrauj no lidmašīnas bagāžu, bet gan lidostas darbinieki. Pats esmu redzējis līdzīgus un pat vēl trakākus krāvējus tādās lidostās kā Frankfurtē un Parīzē. Turki un nēģeri mētā to bagāžu tikai tā. :carazy: Piedevām no tādām zolīdām aviokompānijām kā piemēram "Luftgansa". Pilns internets ir safilmēts ar šādiem sižetiem. Tā kā nejau tas vai aviokompānija ir lētais gals vai dārgais ir atkarīga bagāžas izkraušana.

Kukera kū

WadiasDatums: Ceturtdiena, 30.06.2011, 20:23 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
Piekrītu! Esmu Guernsey rezidents un kādu gadu strādāju lidostā redzot to kas pasažieru acīm nav pieejams, tas KĀ arī šeit vietējie angļi apietas ar pašu tautiešu bagāžu mani šokēja! Bojātas dāvanas un suvenīri garantēti 100%. Tākā, vienmēr, liekat savos koferos mazāk bet drošā iepakojumā, vismaz būs kāda garantija ko atvest nesabojātu. Brīdinājis esmu. cool

Somija, Igaunija, Lietuva, Krievija, Burjatija, Azerbaidžāna, Gruzija, Ukraina, Baltkrievija, Polija, Čehija, Slovākija, Austrija, Itālija, Monako, Francija, Beļģija, Vācija, Luksemburga, Guernsey, Jersey un nu jau arī Taizeme.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā