Otrdiena, 24.06.2025, 16:27
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Izmaiņas jaunu lietotāju reģistrācijā - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Melnais  
Izmaiņas jaunu lietotāju reģistrācijā
MelnaisDatums: Piektdiena, 09.05.2014, 11:23 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Pēdējā laikā ir manāmi aktivizējušies spam bot, kā rezultātā roboti mājaslapā reģistrē "kreisos" lietotājus un komentāru vietā kopē visādus murgus un reklāmas. Esmu piekusis viņus tīrīt no mājaslapas ārā. Man tas atgādina nopuņķojušos tīnīšus, kas savādāk sevi apliecināt nevar. Tāpat kā salauzt parkā soliņu vai izsist trepju telpā spuldzīti. Vārdu sakot pilnīgie dauņi. Lai apgrūtinātu šiem dauņiem dzīvi, esmu ieviesis izmaiņas jaunu lietotāju reģistrācijā.

Komentēt jaunumus turpmāk varēs tikai reģistrēti lietotāji;
Ir ieviests vēl viens obligāti aizpildāms lauks - avatars.

Ja neizvēlēsieties avataru, reģistrācija nebūs iespējama. Avataru pie pirmās reģistrācijas būs atļauts izvēlēties tikai no servera piedāvātajiem variantiem. Ja vēlēsieties citu avataru, būs iespēja to nomainīt, kad būsiet jau reģistrējies. Tas viss padara dzīvi lietotājiem grūtāku, bet nav variantu. Kā kompensāciju, izmainīšu captcha sarežģītību padarot to elementārāku un vieglāk lietojamu. Cerams, ka tas vismaz daļēji līdzēs. Ja nē tad nāksies vēl piegriezt "skrūves".

Jau reģistrētu lietotāju profilos nekādām izmaiņām nevajadzētu būt. Arī tiem, kuri nav izvēlējušies avataru. Ja darbībā tiek konstatētas kādas problēmas, rakstam melnais@melnais.com

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā