Krabi-Langkavi sala.
| |
Pūpolīte | Datums: Otrdiena, 01.11.2011, 17:07 | Ziņojums # 1 |
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 27
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| Ir doma no Bangkokas ar vilcienu vai autobusu doties uz Krabi, apskatīties Phi Phi. Tālak musu mērkis ir Langkavi sala, Malaizijā. Varbut variet dot padomu, kādu maršrutu izvēlēties?Koh Lipe? Vai biļetes uz prāmjiem nepieciešams rezervēt, vai ir nopērkamas bez problēmām uz vietas?
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 02.11.2011, 10:43 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Vari mēģināt ar laivu no Ko Lipe pa taisno uz Langkawi. Laivu kustības sarakstu vari paskatīties šeit: http://www.kohlipethailand.com/ferry_times_langkawi.php Kā raksta šajā mājas lapā, tad biļetes būtu vēlams rezervēt laicīgi, vietu skaits ierobežots. Vienīgais jautājums ir par vīzām. Virzienā no Malaizijas uz Taizemi jau ir jābūt pasē vīzai. Šis robežpunkts neizsniedz VOA. Pretējā virzienā domāju, ka problēmām ar zīmodziņa saņemšanu Malaizijas pusē nevajadzētu būt. Vēlams tomēr palasīties internetā par imigrācijas jautājumiem.
Vēl, kā variants, ir braukt ar vilcienu. Kāpjam arā pieturā Butterworth, ar prāmi pārceļamies uz Penangu, tālāk ar laivu uz Langkawi. Šis ir drošāks variants, ka nokļūsi vajadzīgajā laikā Langkawi.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Pūpolīte | Datums: Piektdiena, 04.11.2011, 14:22 | Ziņojums # 3 |
Seržants
| Paldies:) Par vilcienu nebiju iedomājusies.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Trešdiena, 08.01.2014, 13:11 | Ziņojums # 4 |
 Leitnants
Ieraksti: 60
| Izlasiju šo, un sapratu, ka te ir tas, kas interesē arī man. Tad kā īsti...no Krabi, jeb precīzāk (AoNang)-es varu vienkārši iegādāties vilciena biļeti(un būs vilciens, kas mani aizvizinās uz Malaizijas teritoriju), tur kāpju laukā Buterworth..tālāk ar laivu uz salu? Cik noprotu, ja man teiksim vīza iespiestā veidā jau no Latvijas...man atgriežoties Taizemē arī problēmu nekādu? Malaizijai..vīzu, cik sapratu, nevajag.
Un...norezervēju viesnīcu uz 14 euro pa nakti...vai tas Taizemei ir ok, vai nepieklājīga cena?
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 10:46 | Ziņojums # 5 |
 Ģenerālisimuss
| Quote leduszieds7 (  ) no Krabi, jeb precīzāk (AoNang)-es varu vienkārši iegādāties vilciena biļeti(un būs vilciens, kas mani aizvizinās uz Malaizijas teritoriju),
Nē... tik vienkārši nebūs viss. Krabi nav dzelzceļa. Vispirms no Krabi ar busu būš jātiek līdz Surat Thani vai Hat Yai. Manuprāt labāk braukt uz Hat Yai. Tas gan ir nedaudz tālāk, bet pareizajā virzienā. Surat Thani nozīmē braukt vispirms uz pretējo virzienu, kas nav īsti good. Tālāk jau ar vilcienu.
Quote leduszieds7 (  ) Cik noprotu, ja man teiksim vīza iespiestā veidā jau no Latvijas...man atgriežoties Taizemē arī problēmu nekādu?
Ja vīza ir 2 X... tad jā
Quote leduszieds7 (  ) Malaizijai..vīzu, cik sapratu, nevajag.
līdz 90 dienām nevajag
Quote leduszieds7 (  ) Un...norezervēju viesnīcu uz 14 euro pa nakti...vai tas Taizemei ir ok, vai nepieklājīga cena?
hehehē... 14 EUR pa viesīcu neko neizsaka. Lai par kaut ko spriestu ir jāredz apspriešanas priekšmets. Kas tā par viesnīcu? Cena 14 EUR tikpat vienlīdz labi var būt laba cena un tikpat ļoti slikta cena. Ex sievietes....
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Pūpolīte | Datums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 10:53 | Ziņojums # 6 |
Seržants
| Mēs toreiz Ao Nang viesnīcas tūrisma kantorītī nopirkām tansfēru uz Langkawi. Bijām jau paši izpētijuši, ka brauksim caur Satun, jo tur ostā ir robežpunkts un varējam dabūt zimogus, ka pametam Taizemi.
https://langkawi-ferry.com/home/schedule.aspx#satun
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 11:20 | Ziņojums # 7 |
 Leitnants
Ieraksti: 60
| ....he...he...apsmejat, apsmejat mani , sievieti, te, nejauceņi!(profiņi) A es viena pati došos uz savu roku uz Taizemi un blakus valstīm vazāties..tā ka vismaz "iekšu "pietiek... Tagad, kad biļete turp-atpakaļ nopirkta, mokos ar plānošanu. Tas hotelis ir nu tāds-nu nekāds.Bez kondiškas, kaut kāds mazais, 7 numuri. Sāku domāt, ka varbūt esmu, kā jūs te izsakaties par "necienīgu" cenu izvēlējusies... Moš jāpārskata izvēle...
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 09.01.2014, 12:27 | Ziņojums # 8 |
 Ģenerālisimuss
| Quote leduszieds7 (  ) A es viena pati došos uz savu roku uz Taizemi un blakus valstīm vazāties..tā ka vismaz "iekšu "pietiek...
Nu malacītis..... tā arī vajag!
Quote leduszieds7 (  ) Sāku domāt, ka varbūt esmu, kā jūs te izsakaties par "necienīgu" cenu izvēlējusies...
Tak jautājums jau nav cenā.... esmu par 2 pensiem Londona viesnīcu ņēmis. Cenas atiecība pret kvalitāti bija vienkārsi super.
|
|
| |
|