Otrdiena, 24.06.2025, 23:39
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Nepieredzējušu ceļotāju ceļojuma izvēle un plānošana - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Nepieredzējušu ceļotāju ceļojuma izvēle un plānošana
liidziigaaDatums: Svētdiena, 28.10.2012, 22:59 | Ziņojums # 1
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 3
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Sveicināti!
Man nav absolūti nekādas ceļošanas pieredzes, nav būts nekur tālāk par Eiropu un nekad neesmu ceļojumus plānojusi pati. Bet visam reiz laikam pienāk pirmā reize. Ļoti gribētos aplūkot kaut ko no Āzijas, pievilcīgs mērkis šķiet Taizeme. Sākumā biju nolēmusi, ka samierināšos ar vietējo tūrfirmu piedāvājumiem, bet, kad tos izpētīju, sapratu, ka īsti nav tas, ko vēlos. Visi pārsvarā piedāvā tikai Pataiju + Bankoku. Iespējams, ka nemāku meklēt. Mani vairāk interesētu salas - daba, dzīvnieki, kādi interesanti askates objekti. Šaubos par savām spējām izplānot ceļojumu pati, jo lasot dažādus aprakstus, ieteikumus utt. liekas, ka informācijas ir par daudz ... laika arī nav daudz, vēlamais laiks būtu novembra beigas un decembra sākums. Tādad - jautājums ir šāds: vai jums ir zināmi kādi uzņēmumi vai privātpersonas, kas par samaksu varētu palīdzēt saplānot ekonomisku ceļojumu? Vai uz šiem tuvajiem datumiem kaut ko sakarīgu saplānot vēl ir iespējams? Saprotu, ka neesat īstā auditoija, bet vēl varētu būt aktuāli sameklēt kaut ko gatavu, bet sakarīgu no kādas citas valsts tūrfirmām (kādas lapās meklēt)?
Es būšu pateicīga par jebkādiem ieteikumiem!
Ar cieņu,
Līga

switchsDatums: Svētdiena, 28.10.2012, 23:36 | Ziņojums # 2
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Laika atlicis tiešām maz, ja gribi sagatavot nopietnu maršrutu. Ja gribās tādu vieglu ar 1-2 objektiem dienā tad jau vienkāršāk izdarāms.
Biļetes esi iepirkusi? Vai tās arī vēl tikai meklēsi? Cik pilsētas, salas gribi apskatīt?

Esmu gatavojis maršrutus draugiem, bet vislabāk jau to ir darīt pašam, jo jābrauc uz vietām, kas interesē, par kurām esi kaut ko lasījusi vai dzirdējusi, parasti šādas vietas ceļotājam liekas visinteresantākās.

liidziigaaDatums: Svētdiena, 28.10.2012, 23:51 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Paldies par atsaucību!
Man nav pilnīgi nekā, tikai vēlme aizbraukt.
Pieņemu, ka mani sajūsminatu jebkas, jo neesmu bijui eksotiskos ceļojumos, izņemot troksnis un milzīgas cilvēku masas, nakts uzdzīve mani arī īpaši nesaista.
Man ļoti gribētos atrast kādu zinošu cilvēku, kurš ieteiktu, kas ir jādara, jāzina, teiktu, jā tas ir labs un tas nekam neder, tas ir iespējams un tas nē. Arī ar galamērķi ir tā, ka tas var nebūt noteikts, būtiski ir, lai datumi +/- ir decembra sākums un 7-10 dienas. Pati nesaprotu, vai kas tāds vispār ir iespējams. Nu pavisam švaki ar mani celošanas sakarā smile help!

andrianDatums: Pirmdiena, 29.10.2012, 10:15 | Ziņojums # 4
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Man ļoti gribētos atrast kādu zinošu cilvēku, kurš ieteiktu, kas ir jādara, jāzina, teiktu, jā tas ir labs un tas nekam neder, tas ir iespējams un tas nē

šis jāliek pie iepazīšanās sludinājumiem biggrin

Sākumā biju nolēmusi, ka samierināšos ar vietējo tūrfirmu piedāvājumiem, bet, kad tos izpētīju, sapratu, ka īsti nav tas, ko vēlos. Visi pārsvarā piedāvā tikai Pataiju + Bankoku

vispār tas nav slikts variants pirmajai reizei, tur ir daudz ko redzēt

Iespējams, ka nemāku meklēt

vai negribat, pa Eiropu taču ceļojat, tā sapratu sad

Mani vairāk interesētu salas - daba, dzīvnieki, kādi interesanti askates objekti

varat braukt caur tūraģentūrām vai nošpikot viņu maršrutu:
Ziemeļtaizeme ar Laosas un Birmas apmeklēšanu.Tarutao jūras dabas rezervāts. Ko Lipe sala
Bangkoka – Kwai upe – Krabi, Ao Nang

vai jums ir zināmi kādi uzņēmumi vai privātpersonas, kas par samaksu varētu palīdzēt saplānot ekonomisku ceļojumu?

visas aģentūras ar prieku ņemsies plānot individuālu maršrutu, bet tas nebūs ekonomiski sad

Nu pavisam švaki ar mani celošanas sakarā

un tā kā laika nav daudz atlicis iesaku pirmajā reizē aizbraukt kopā ar grupu(datumi tur ir tieši priekš Jums) un nākotnē sākt plānot laicīgi un līdz ar to arī ekonomiski smile

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

MelnaisDatums: Otrdiena, 30.10.2012, 15:56 | Ziņojums # 5
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Nu palasi ceļotāju atskaites par Taizemi. Tur jau ir gatavi maršruti ar visām cenām. Izvēlies sev nepieciešamo, lieko nomet, piepluso interesējošo maršrutu no cita ceļotāja atskaites un Tavs individuālais ceļojums būs gatavs. Baigi lētais Tev viņš nesanāks. Pārāk vēlu sāc interesēties.

Ceļojumam jāsāk gatavoties 1 gadu iepriekš. prof

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

liidziigaaDatums: Otrdiena, 30.10.2012, 22:48 | Ziņojums # 6
Ierindnieks
paldies par atbildēm!
man ir skaidrs, ka mani plāni šoreiz nerealizēsies tā, kā biju iedomājusies!
šoreiz pameklēšu kaut ko gatavu, bet nākamreiz sākšu visu plānot laicīgi.

andrianDatums: Trešdiena, 31.10.2012, 08:41 | Ziņojums # 7
Ģenerālleitnants
skatījies šos gatavos
Ziemeļtaizeme ar Laosas un Birmas apmeklēšanu.Tarutao jūras dabas rezervāts. Ko Lipe sala
Bangkoka – Kwai upe – Krabi, Ao Nang
maršrutus?
manuprāt normāla cena un laiki pieņemami happy
kas tur neapmierina, vienkārši gribas zināt?..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Trešdiena, 31.10.2012, 08:42

switchsDatums: Trešdiena, 31.10.2012, 12:26 | Ziņojums # 8
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Es domāju, ja ar braucieniem esi uz Jūs tad izlasot maršrutu var apjukt. Un ja ir bail, tad protams labāk izmēģināt ņemt gatavu paku vai arī lai kāds izstrādā. Reku pats melnais pirmo braucienu uz Āziju brauca grupā. Tomēr drošāk.
liidziigaa vari rakstīt arī privāti ja vaig palīdzēt.

andrianDatums: Trešdiena, 31.10.2012, 15:53 | Ziņojums # 9
Ģenerālleitnants
labāk izmēģināt ņemt gatavu paku

es jau piedāvāju gatavu surprised atliek tikai copy/paste un būs i ceļojuma apraksts i vedējfirma smile
šis prieks zem tūkstoša sanāk
Programma 14 dienas / 13 naktis atpūta un ekskursijas

Bangkok – Chiang Mai – Doi Suthep – Chiang Rai – Golden Triangle – Mekong River – Donxao (Laos) – Mae Sai – Myanmar(Burma) - Tachilek – Hat Yai – Tarutao – Koh Lipe – Koh Adang – Koh Rawi

nevaru taču pa tiešo dot norādes, Melnais izmetīs no mājas cry

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā