Otrdiena, 24.06.2025, 18:57
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Interneta ātrums Āzijā - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Interneta ātrums Āzijā
MelnaisDatums: Pirmdiena, 24.08.2015, 11:03 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Ceļotājiem vienmēr ļoti aktuāli atrodoties Āzijā tikt klāt un lietot internetu. Tas ir nepieciešams, lai sameklētu nepieciešamās apskates vietas, atrast ērtāko transportu, rezervēt viesnīcas un pirkt lidmašīnas biļetes, kā arī sazināties ar saviem radiem, draugiem un paziņām Latvijā. Un ar internetu Āzijā ne vienmēr viss ir kārtībā. Ja lielajās pilsētās tā nav tik liela problēma, tad parasti dodoties kaut kur tālāk uz salām vai kalniem tā kļūst par lielu problēmu. Es parasti pirms viesnīcu rezervēšanas vienmēr cenšos izvēlēties to viesnīcu, kur ir pieejams bezmaksas WiFi. Bet arī tas daudzos gadījumos nav nekāds atrisinājums. To es saku, vadoties pēc savas personiskās pieredzes. Formāli interneta pieslēgums ir, bet no viņa nav nekāda labuma. Lai iekrautu kaut vai elementāro www.inbox.lv mājas lapu, nerunājot nemaz par DELFI, dažkārt nākas gaidīt 30 minūtes, un dažreiz var neiekrauties vispār.

Šai sakarā interneta plašumos es atradu pētījumu par interneta pieslēgumu ātrumu Āzijas valstīs. Grafiskā veidā ir parādīts vidējais interneta ātrums katrā no valstīm. Pētījumā uzrādās, kad ātrākais internets ir Singapūrā un tas ir pilnīgi loģiski, sarūgtināja Filipīnas, kuras šajā tabulā ieņem priekšpēdējo vietu. Lēnāks internets ir tikai kara plosītajā Afganistānā. shock

Pievienotie faili: 1130437.jpg (74.5 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā