Otrdiena, 24.06.2025, 17:39
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Atcelta rezervācija un citi at biļetem saistīti jautājumi - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Atcelta rezervācija un citi at biļetem saistīti jautājumi
StriķisDatums: Svētdiena, 10.03.2019, 18:49 | Ziņojums # 1
Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Īsāk sakot vajadzīgs padoms. Pagājušā gada novembrī caur tickets.lv nopirku aviobiļeti uz 03.05.2019 BKK-PEK-WAW-RIX (saistītie reisi). It kā ne visai ērts, bet par labu cenu - 228eur. Saņēmu apstiprinājumu ar rezervācijas numuriem abām avio kompānijām (AirChina līdz Polijai un tālāk AirBaltic) un biļetes numuru
Vakar sadomāju pārbaudīt vai viss kartībā. tickets.lv vietne uzrāda, ka viss kartība. Ieraxtot rezervācijas numuru un uzvārdu Airbaltic web lapā uzrādīja ka par mums zin un esam saraxtā, bet kad vērsos pie AirChina, tad viņu webā neko par šādu rezervāciju nevarēju atrast. Zvanīju uz tickets.lv - šie pārbaudīja un teica, ka viss kartībā, bet īsti pārliecības tomēr nav. Iespējams, ka velti stresoju, bet tomēr gribas pārliecināties par 100%.
Kā/kur var pārbaudīt vai esmu AirChina sarakstos?

Ziņojums rediģēts Striķis - Svētdiena, 10.03.2019, 23:39

switchsDatums: Pirmdiena, 11.03.2019, 11:32 | Ziņojums # 2
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Kas ir galvenais operators - AirChina?
Pie Chekmytrip skatījies?

PūpolīteDatums: Pirmdiena, 11.03.2019, 16:19 | Ziņojums # 3
Seržants
Ieraksti: 27
Reputācija: 1
Quote Striķis ()
Chekmytrip

Man ir nopirktas biļetes uz šādu pat maršrutu 26.13.2019. Chekmytrip savu rezervāciju redzu. Jau pirms tam biju lasījusi par to ka online check-in nebūs iespējams, ja biļete nav pirkta AirChina mājaslapā. Es pirku Travelgenio.com.

StriķisDatums: Pirmdiena, 11.03.2019, 23:04 | Ziņojums # 4
Apakšpulkvedis
Quote Pūpolīte ()

Nezinu kurš tur skaitās galvenais. Ar Air China BKK-PEK un PEK-WAW (2 reisi), tālāk ar Airbaltic WAW-RIX
Ja ar checkmytrip domāta aplikācija telefonā, tad tur man pasaka -"we are unable find this reservation number" > sad
Man uz rezervācijas apstiprinājuma ir 2 airline booking numuri - viens priekš AirChina un otrs priekš AirBaltic. To otro atpazīst, bet pirmo nē.

Ziņojums rediģēts Striķis - Otrdiena, 12.03.2019, 00:08

switchsDatums: Otrdiena, 12.03.2019, 13:07 | Ziņojums # 5
Pulkvedis
Kā saka AirChina mājas lapā:

https://u.to/OFHhFA

Ja biļete nav pirkta caur viņiem tad nočekot biļeti vari www.travelsky.com

Warm Prompt
1. If your e-ticket was not purchased through the Air China website,you may verify the ticket’s authenticity by visiting the TravelSky website at www.travelsky.com.

Ziņojums rediģēts switchs - Otrdiena, 12.03.2019, 13:11

StriķisDatums: Otrdiena, 12.03.2019, 15:50 | Ziņojums # 6
Apakšpulkvedis
Mēģināju arī travelsky. Tie gan tur viss ķīniski, bet ar tulku galā tiku. Diemžēl arī tajā lapā bez rezultātiem - visu laiku teica lai es ierakstot savu uzvārdu, lai gan uzvārds bija ierakstīts. Mēģināju gan lieliem, gan maziem burtiem, gan kopā ar vārdu gan atsevišķi, bet bez rezultātiem. Šobrīd sajūtas visai draņķīgas. Kautkādas nelāgas nojautas, ka ķīnieši pēkšņi atsakās mūs vest uz mājām.

Ziņojums rediģēts Striķis - Otrdiena, 12.03.2019, 17:40

StriķisDatums: Trešdiena, 13.03.2019, 09:49 | Ziņojums # 7
Apakšpulkvedis
Quote switchs ()

Kā saprotu, tad šī redz tikai Amadeus sistēmu, bet man izrādās, ka rezervēts Sabre sistēmā. Ja ne viss, tad Ķīnas galts noteikti. Mēģināju www.virtuallythere.com. tas mani nez kāpēc pārsūtīja uz tripcase.com, kur it kā uzrādīja visu kopējo rezervāciju abām aviokompānijām, bet nekādu e-biļešu numuru un apstiprinājumu tur nebija, kā tas bija redzams Amadeus Airbaltic lidojumam. Šobrīd pārliecības nav, jo paši ķīnieši nav apstiprinājuši šo rezervāciju

Ziņojums rediģēts Striķis - Trešdiena, 13.03.2019, 11:44

switchsDatums: Trešdiena, 13.03.2019, 20:43 | Ziņojums # 8
Pulkvedis
Quote Striķis ()
bet nekādu e-biļešu numuru un apstiprinājumu tur nebija

Kas tev liek domāt, ka tur tam būtu jābūt redzamam?
Vai tur ir speciālas ailes, kuras tavā gadījumā stāv tukšas?

Jā tev taisnība:
https://u.to/M_e2BQ (Amadeus sistēma – AirBaltic, Lufthansa utt)
https://u.to/BNvjFA vai https://u.to/AdvjFA (Sabre sistēma – American Airlines, US Airways utt)
https://u.to/A9vjFA (Travelport sistēma – Delta utt)

Ziņojums rediģēts switchs - Trešdiena, 13.03.2019, 21:06

StriķisDatums: Trešdiena, 13.03.2019, 23:01 | Ziņojums # 9
Apakšpulkvedis
Quote switchs ()
Kas tev liek domāt, ka tur tam būtu jābūt redzamam?
Vai tur ir speciālas ailes, kuras tavā gadījumā stāv tukšas?

Man rezervācijā (lapa, ko atsūtīja tickets.lv) ir 2 Airline Booking numbers - viens AirChina un otrs Airbaltic
Amadeus, ievadot confirmation number (Airbaltic lidojumam), rāda biļetes numuru, uzvārdus un Confirmed statusu.
Ķīnas galam Sabre (www.virtuallythere.com) ar AirChina Confirmation number, vispār neko nerāda (tiesa gan es nezinu kā un kam tur īsti jāparādās, bet nu vismaz kautkam). Bet ierakstot kopejo tickets.lv rezervācijas references kodu šī lapa mani novirza uz tripcase.com (tas gan arī laikam ir Sabres kkāds atvasinājums), kur dīvainā kārta parāda ABUS pārvadātājus (kā Sabre dabū Amadeus datus?? vai viņas saistītas sistēmas? ). Bet parāda bez kādiem uzvārdiem un Confirmed statusiem un biļešu numuriem. Tikai lidojuma laikus un datumus. It kā nekas īpašs, bet čujs kkāds nelāgs wacko

Ziņojums rediģēts Striķis - Trešdiena, 13.03.2019, 23:09

StriķisDatums: Ceturtdiena, 14.03.2019, 19:48 | Ziņojums # 10
Apakšpulkvedis
Situācija kļūst intetesanta. Pavisam nejauši ieraudzīju, ka februārī man kontā atgriezta nauda par šīm biļetēm ko pirku novembrī. Nekādu sms vai epastu nav bijis par šo darījumu. Sākumā domāju, ka par anulēto rezervāciju, bet salīdzinot numurus un summas redzu ka tomēr par šīm biļetēm. Sazvanīju vēlreiz tickets.lv. Šie saka ka nekādu naudu neesot atmaksājuši un ar rezervāciju viss ir kārtībā.
Quote switchs ()

Šodien pēc tickets.lv teiktā - galvenais ir Air Baltic, kurs arī saņēmis naudu un arī atgriezis. Aizbraucu līdz Airbaltic uz lidostu - šie saka to pašu - biļetes esot, viss kārbībā, par naudas atmaksām neko nezin vienīgi teica ka viņi redzot manu lidojumu PEK-WAW-RIX nevis BKK-PEK-WAW-RIX. Man mute palika vaļā. Laikam pa naudām tur jāiet pie kāda zinošāka, jo meitene aiz letes jau nezin visu grāmatvedību.
Zvanu vēlreiz tickets.lv - šie saka ka viss kārtībā un esot tomēr no Bangkokas. Un kam lai tic? Pārvadātājam vai aģentūrai? Varbūt tāpēc arī atgrieza naudu ka bija kāds misēklis ar pirmo posmu... ?
Beigās tickets.lv pasaka - jūs varat apmaksāt vēlreiz pilnu summu... Normāli, atgriezuši naudu neesot, bet es lai vēlreiz apmaksājot. Reāli sviests. Nav ideju kodarīt. Ja apmaksāšu vēlreiz, tad kur garantija - ne jau par velti atmaksāja naudu, laikam bija kāds iemesls. Sakarīgi būtu nopirkt citas biļetes, bet šobrīd tajos datumos cena pavisam nedraudzīga. wacko
Vai ir kādas idejas? Man jau sāk apnikt šis riņķa dancis cry

Ziņojums rediģēts Striķis - Sestdiena, 16.03.2019, 02:12

TaieteDatums: Piektdiena, 15.03.2019, 12:44 | Ziņojums # 11
Ierindnieks
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
Tāpēc nekad nepērku, no starpniekiem!
No bankas uzzini, kas atgrieza naudu!

StriķisDatums: Piektdiena, 15.03.2019, 13:27 | Ziņojums # 12
Apakšpulkvedis
Quote Taiete ()
No bankas uzzini , kas atgrieza naudu!

Banka pateica ka neredzot ne kam maksāts, ne kas atgriezis naudu shock
Viņi redzot tikai komentāru Air Ballti LV-10-53, bet tas nenozīmē ka maksātajs ir Air Baltic. To arī apstiprināja paši Airbaltic pārstavji
Kā noprotu, tad ir kāds trešais starpnieks, kurš palicis anonīms. Bet jā, par to ka banka pati nezin/neredz naudas maksātajus un sūtītajus, tas mani nosokēja. vai varbūt tas kungs , kas ar mani runaja nebija īsti kompetents...
Kkāds murgs... wacko

Quote Taiete ()

Līdz šim vienmēr pirku no tiem ko piedāvā skyscanner un nekādu problēmu nebija, bet tagad laikam sākšu piedomāt. Vienīgi, ka cena citreiz pieaug pat par 50+%, ja pērk atsevišķus lidojumus, bet saistītajos reisos ir krietni lētāk.

Ziņojums rediģēts Striķis - Sestdiena, 16.03.2019, 02:41

switchsDatums: Piektdiena, 15.03.2019, 18:22 | Ziņojums # 13
Pulkvedis
Quote Taiete ()

Tas nu gan ir aplams padoms, sevišķi jo pie starpniekiem biļetes bieži vien var iegādātāties lētāk kā pa taisno pie avio kompānijas.
Vajag vienkārši pārbaudīt vai starpnieks ir uzticams.

Tickets.lv cik ir dzirdēts ir normāls kantoris.

Ja rezervāciju redzi, tad uztraukties nevajadzētu.
Par naudas atagriešanu gan nepateikšu.
Esmu dzirdējis ka noskaita dubultā, tad daļu atgriež, bet ka visu atgriež gan neesmu dzirdējis.

Ziņojums rediģēts switchs - Piektdiena, 15.03.2019, 19:18

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā