Otrdiena, 24.06.2025, 16:50
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Pekina uz Siaņa ar bērnu - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Ķīnietis  
Pekina uz Siaņa ar bērnu
normisDatums: Otrdiena, 17.01.2012, 10:08 | Ziņojums # 1
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 7
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Šāda tēma bieži nav nekur internetā apskatīta, kā tas ir - braukt "backpacking" stilā bet ar mazu bērnu (pusotrs gads), tapēc domāju, ka kādu interesēs. Te mana ceļojuma atskaite:

http://sapnis.com/2011/07/12/kinas-brauciena-satura-raditajs/

ĶīnietisDatums: Otrdiena, 17.01.2012, 19:55 | Ziņojums # 2
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Foršs brauciens, un vēl ar bēbi!!! up

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

switchsDatums: Ceturtdiena, 01.03.2012, 17:26 | Ziņojums # 3
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Baigi interesanti un vērtīgi, tādā ziņā, ka dod priekšstatu kā ir ar sīci braukt. Bet iPada būtu grūti ja? biggrin

Jautājums - cik dienas tad īsti tur biji? Kādos mēnešos, jo skatos sūdzies par neciešamo karstumu.

Un par karti - kādu karti lietoji ar GPS? Ja Google, tad jautājums, kā izmaksām par trafika izmantošanu.

PS. Tagad biļete uz Pekinu no Rīgas ir 240 LVL. Tas gan nav Finnair, bet tas tā salīdzināšanai.

Ziņojums rediģēts switchs - Ceturtdiena, 01.03.2012, 17:27

andrianDatums: Otrdiena, 13.03.2012, 20:11 | Ziņojums # 4
Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
normis
man tāds maršruta uzmetums sanāca: Pekina - Xian - Guandzhou
Izlēmām doties uz Mutianyu, baidoties no tūristu bariem Badalingā

es gan izmantošu šo piedāvājumu, vai nu tik traki būs smile
jautājums par kapenēm: vai bija vērts braukt tādu gabalu un cik tad galu galā maksāja tas pasākums no Xian(transports+ieejas biļetes) ??
gatava tūre rādās stipri dārga cry
Longmenu nebiju plānojis, bet tagad domāju..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

normisDatums: Ceturtdiena, 22.03.2012, 16:29 | Ziņojums # 5
Ierindnieks
Es guangzhou esmu arī bijis, bet tas kā galamērķis nu nemaz nav inteesants, ja vien tas nav kā pieturas punkts pa ceļam uz Hong Kong.

Tā Badaling tūre ko ieliki, ir tik lēta, jo iekļauj negaidītus pārsteigumus. Par šīm dzirdēju gan no tūristiem tur, gan izlasīju Lonely Planet. Tūre iekļauj "piespiedu" apstāšanos konkrētās ēstuvēs, konkrētos apskates objektos, un ir visai ierobežojoša. Tiek dots konkrēts laiks visu lietu apskatei, un nav nekādas brīvības, un kad tevi pieved pie ēstuves, autobusa šoferis "aizies uz tualeti" tik ilgi, kamēr tu nepaēdīsi tur wink Bet nu mēģināt vari, pats šādu tūri esmu ņēmis Ēģiptē - vienīgais kas tur ir labs, pašam nav jāplāno. Citādi - mīnusu ir daudz. Pilsētas autobuss uz Badaling maksā zem lata.

Kapenes bija fantastiskas, it īpaši jo kad mēs tur bijām, gandrīz nebja neviena cilvēka. Rekur trīs bildes:
http://bildes.sapnis.com/v/Travel/Beijing/grota.jpg.html
http://bildes.sapnis.com/v....pg.html
http://bildes.sapnis.com/v/Travel/Beijing/T4352x2868-00575.jpg.html

Lielākā problēma bija uz turieni nokļūt - braucām turp ar lēno (lēto) vilcienu 5.5 stundas. Atpakaļ atbraucām 40 minūtēs ar ātrvilcienu. Maksāja ātrais laikam 7Ls bet komforta līmenis pavisam cits. Atkarīgs no prioritātēm.

Ieeja kapenēs - gluži kā jebkurš ķīnas apskates objekts - visai dārga. Precīzi nepateikšu - ap 15Ls.

andrianDatums: Ceturtdiena, 22.03.2012, 19:27 | Ziņojums # 6
Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
paldies par atbildi!
par mūri infu savācu, brauksim paši uz Mutanyu.
ārpus Pekinas jau citu maršrutu papētīju: Zhangjiajie - Guilin - Guangchou(pēdējais lai lidotu uz Manilu), bet laika vēl diezgan, paskatīšos vēl kaut ko..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

normisDatums: Piektdiena, 23.03.2012, 09:04 | Ziņojums # 7
Ierindnieks
Zhangjiajie un Guilin pavisam noteikti ir labāki galamērķi! Lai labs ceļojums!

ĶīnietisDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 11:29 | Ziņojums # 8
Leitnants
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Quote (andrian)
normis
man tāds maršruta uzmetums sanāca: Pekina - Xian - Guandzhou
Izlēmām doties uz Mutianyu, baidoties no tūristu bariem Badalingā

es gan izmantošu šo piedāvājumu, vai nu tik traki būs

Tikko biju Badaling. Ar tūristu bariem nav tik traki, vajag nenoslinkot un agrāk piecelties. Ar draudzenes palīdzību tiku pie e-talona, ar to biļete autobusam no Pekinas līdz mūrim ir 6 cny. skaidrā naudā jāmaksā 16 cny.

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

penelopeDatums: Sestdiena, 09.11.2013, 11:55 | Ziņojums # 9
Seržants
Ieraksti: 22
Izcils apraksts, problēmas sākas smadzenēs, ne bērnos. Un jo vienkāršāk, jo saistošāk.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā