Otrdiena, 24.06.2025, 16:10
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Guandžou- uz 2 dienām pie kora - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Ķīnietis  
Guandžou- uz 2 dienām pie kora
ĶīnietisDatums: Ceturtdiena, 17.01.2013, 10:07 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Statuss: Offline
šī nebūs viena no atskaitēm ar detalizētu cenu aprakstu. Šis nebija īsts tūrisma brauciens (ar plānošanu utt.)

Koris "Minjona", par kura dalībnieci es vēljoprojām sevi uzskatu, novembra sākumā brauca uz Ķīnu, uz Guandžou piedalīties Xinhai (tālāk neatceros) koru karos. Nu protams, ka man jābrauc. Izdevība, ko laist garām nevar!
nakts tika pavadīta vilcienā, ap 12 biju klāt GDZ. par laimi, ar visiem bija viegli komunicēt, tāpēc atrast kora autobusu bija elementāri.
satiku visus un visas, prieks liels, visi runā, nu baigais burziņš. meitenes pat atrada extra ieejas karti, ko man uzlikt, lai es arī tieku iekšā!
Tā mēs visi nofotografējāmies pie Pērļu upes.

Pats konkurss notika pie GDZ televīzijas torņa. Vakarā tas izgaismots ar rotējošām gaismiņām. Izskatās iespaidīgi.

meitenes sūdzējās, ka ķīniešu ēdiens tā nevisai iet pie dūšas... NEVAR BŪT!!! vakarā pēc koncerta gājām ēst. jau pus 12, domāju, ka arī GDZ cilvēki guļ, kā Vuhaņieši, bet atradām restorāniņu, un labi gan, ka pie apaļā galda var vismaz 13 cilvēki sasēsties...
pirmais, kas tika pasūtīt, bija alus. un tāda sajūta, ka govi varētu apēst! pasūtīts tika daudz. Un bija gardi, nenoliedzami.
pirmo reizi pagaršoju kāpurus kūniņās. garšo pēc riekstiem. daudz gan apēst nevarēju. tikai 3. bet tas, manuprāt, arī ir daudz!!

Vienu varu teikt droši - latvieši ir ļoti atjautīga tauta. lai man nevajadzētu meklēt palikšanas vietu, meitenes piedāvājās uzņemt mani kā ciemiņu savā viesnīcā. Ok, labi. nevienam pat aizdomas neradās... Viens baltais vairāk vai mazāk... NO rīta ēst ta gribēsies, a ko - (un šeit parādās augstākā atjautība)- uz brokastīm jāiet "caur puķēm". Īstām. kamēr pārējas dalībnieces pa galveno ēdamzāles ieeju gāja, es, pateicoties vienas no koristēm iepriekš veikta gājiena caur puķēm, arī izgāju caur tām pašām puķēm. Brokastis bija varen garšīgas!!!
Tad tika sarunāts, ka iejutīšos gida lomā. tā arī darījām un apmeklējām arī Čen ģimenes akadēmiju - muzeju. ieeja bezmaksas, un iegūti jauni draugi.

apmeklējām arī vienu no GDZ parkiem, un , kā vēlāk atklājām, tur atrodas ozols, ko iestādījusi pati Elizabete 2. Čoini.
pēc tam panezināmām ielām "devāmies atpakaļ", paspējām iepirkties tējas veikalā, paēst pelmeņus, izbaudīt dārzeņu-gaļas tirgus nepievilcību un smakas. atradām ieeju metro un nonācām tirgus valsībā - meitenēm acis uz kātiņiem un žēlabaini- kāpēc es aju esmu iztērējusi naudu- saucieni..
tad jau tikai atpakaļ ceļš uz viesnīcu caur pārtikas veikalu, kā noslēdzas, liela daļa ceļojumu, un, sagaidijusi, kad meitenes iekārtojās autiņā, kas viņas aizveda tieši uz Honkongas idostu, pati devos uz GDZ vilciena staciju gaidīt savu transportu uz Vuhaņu.
Pievienotie faili: 8947922.jpg (52.9 Kb) · 9889989.jpg (45.0 Kb) · 3379333.jpg (66.8 Kb) · 1709578.jpg (87.9 Kb)

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

andrianDatums: Ceturtdiena, 17.01.2013, 18:39 | Ziņojums # 2
Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Quote (Ķīnietis)
pirmo reizi pagaršoju kāpurus kūniņās. garšo pēc riekstiem. daudz gan apēst nevarēju. tikai 3. bet tas, manuprāt, arī ir daudz!!

man arī smile
un te jautājums: vai tiešām vietējie ēd tos skorpionus, vaboles u.t.t.?
visā manā ceļojumu vēsturē tikai baltos tūristus esmu redzējis pie šīs nodarbes dry

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

ĶīnietisDatums: Piektdiena, 18.01.2013, 08:26 | Ziņojums # 3
Leitnants
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
un te jautājums: vai tiešām vietējie ēd tos skorpionus, vaboles u.t.t.?

ja tā labi padomā, tad es arī neesmu redzējusi ķīniešus ēdam ne skorpionus, ne vaboles....
vardes un bruņurupučus esmu redzējusi kā ēd.

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā