Otrdiena, 24.06.2025, 16:02
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Bogor - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Mango  
Bogor
MangoDatums: Pirmdiena, 08.11.2010, 06:01 | Ziņojums # 1
Majors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 81
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Es isuma par loti isu apciemojumu pilseta ko sauc par Bogor. Ta ka Dzakarta ir visa apskatita un vienigais ,kas tur saista ir satikshanas ar draugiem, viena no dienam aizdevos uz Bogoru. Ar moci braucot aptuveni 3h no Dzakartas (neiesaku moci, pec tam ir probelmas ar sedeshanu wacko )! uz turieni iet ari autobusi un vilciens!

kadelj doties uz Bogor? Pilseta ir slavena ar 2 lietam - botanisko darzu un safari. Ja gribas apskatit abus, palieciet pa nakti. Mana plana pagaidam ieklavas tikai safari, lai ari velak ir iemesls iebarukt smile

Tatad safari. man riktigi noveicas, jo bilesu pardevejs notureja mani par vietejo un es samaksaju tikai 80 000, bet vispar bulee (arzemnieki) maksaa 120 000 (skoleniem ir atlaide). Bilete ietilpst autobusa ture pa safari ~1h un parka apskate, ka bebju zoo u.c. Autobusa turi gan neieteiktu, ja ir iespeja irejiet mashinu dzakarta, bus daudz jautrak. Dzivnieki ir pieradushi pie turistiem un vinju var pa logu pabarot ar kadu burkanu, gan saubos, vai lauvam tas patiks biggrin Nu jaa, autobuss kustas diezgan aatri , ja ir velme fotografet un barot zverinjus, mashina ir super labs variants. Redzet var visu veidu kakjus, antilopes, ragu lopus .... iespaidi super, jo dzivnieki ir patiesi tuvu celjam vai celja viduu tongue
ture ietilpst ari bebju zoo, uz kuru ved putnu parks, pilns ar papagailjiem un citiem putniem, kurus var pabarot un apskatit rokas stiepiena attalumaa un , protams, ka vinji nav burii, bet lielaka slegta teritorija lidinas apkart.
man personigi lielakais prieks bija lielo kakju mazulji, kurus var apskatit talak, ari shimpanzes un kenguri, kas brivi parvietojas smile

noteiktos laikos ir ari tadas ka dzivnieku parades, bet tam ja nemaldos vislabak ir apmeklet safari pirmdienas un otrdienaas!

tas dzivnieku miljiem!

Mango meitēns Indonēzijā! Tas laikam izsaka gana daudz :p

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā