Otrdiena, 24.06.2025, 17:37
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Q-filmu festivāls pārtraukts! - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Mango  
Q-filmu festivāls pārtraukts!
MangoDatums: Pirmdiena, 18.10.2010, 06:47 | Ziņojums # 1
Majors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 81
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Te par musulmaņu radikālistiem jau ir šis tas, tad nu pievienošu. Gribētos jau pakomentēt par to, kas Bali un citur, bet man valodas zināšanas neļauj lasīt vietējo presi, bet esmu pamanījusies šo to piedzīvot! Un jā, vēl nesen runājām par Sumatras Z daļu ar vietējiem un šie gan teicās, ka tur esot mierīgi, pieļauju domu, ka līdzīgi kā Ķīnā vietējā prese tiek cenzēta...

Tātad Indonēzijā pašlaik ir Q-fimu fesivāls, filmas, kas skar homoseksuālisma tēmas! Džakartā cik zināms viss noritēja mierīgi, bet ne tā šeit. Viena no pirmajām filmām notika franču kultūras centrā, kur sākoties filmai pie centra sapulcējās protestantu grupa solot izdemolēt centru un nogalināt tā apmkelētājus. Organizētāji bailēs festivālu pārtrauca jebšu precizēsim noturēja pa kluso, atļaujot ieejas tikai ar ielūgumiem , bez reklāmas. Man bija iespēja apmeklēt noslēgumu un jā, pat apsardzei nedrīkstēja neko minēt un katru no apmeklētājiem sagaidīja organizatori. Ne visai patīkama atmosfēra.

Mango meitēns Indonēzijā! Tas laikam izsaka gana daudz :p

MelnaisDatums: Pirmdiena, 18.10.2010, 12:38 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Mango, un Tu apmeklē šādus pasākumus!? crazy

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

FendermansDatums: Pirmdiena, 18.10.2010, 19:27 | Ziņojums # 3
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 80
Jā, tiešām interesanti? Ko Mango dara šādos Q-filmu festivālos. Piedevām vēl noslēguma pasākumā. Kas tur notika? Pastāsti mums arī! Kur saņēmi ielūgumu?

Kukera kū

MangoDatums: Pirmdiena, 18.10.2010, 20:44 | Ziņojums # 4
Majors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 81
Jā, Mango apmeklē visu,kas notiek! Būtībā man brīva laika vairāk nav, jo katru vakaru notiek kaut kas!

Starpcitu filmu, ko redzēju, ieteiktu noskatīties ļoti laba, varētu patik pat tiem, kas ir aizspriedumaini attiecībā uz šādiem jautājumiem... Nu nekas jau tik īpašs tur nebija, jo nu visu vajadzēja klusi klusi darīties. Auditorijā, kristiešu universitātē, salasījāmies uz īsu parunāšanos un tad jau filma! Ielūgums man nāca diezgan viegli, jo baltajiem cilvēkiem te draugus dabūt ir viegli un kaut kā netīšām mans draugu loks ir aktīvi pasākumu organizētāji, tad nu pienāk kādreiz sms ar uzaicinājumiem šur un tur biggrin

Ja kāds ceļo šonedēļ manā virzienā tad ir mūsdienu mūzikas festivāls šonedēļ šeit! un vēl kaut kas saistīts ar filmām!

Mango meitēns Indonēzijā! Tas laikam izsaka gana daudz :p

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā