Otrdiena, 24.06.2025, 12:33
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Šrilankas iepazīšana (20.03 – 04.04.2019) - Page 3 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 3 no 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Šrilankas iepazīšana (20.03 – 04.04.2019)
MelnaisDatums: Sestdiena, 04.01.2020, 11:00 | Ziņojums # 31
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Quote ledlauzis ()
Sveiciens šī foruma autoram!
Ļoti noderīgs forums ar praktisku info.

Sveicieni un Paldies! Laipni lūgts mūsu pulciņā! Prieks, ka informācija noder arī citiem ceļotājiem savu ceļojumu plānošanā.

Quote ledlauzis ()
atradu tevis ieteikto alus dārzu/barčiku Dambullā !

Hehehehhehē..... ceru, ka barčiku izbaudīji par visiem 100%. booze Tas bija labākais barčiks manā ceļojumā pa Šrilanku.

Quote ledlauzis ()
Man ir ko teikt par Šrilanku... bet diemžēl tādus detalizētus aprakstus kā foruma autors vairs rakstīt nav iedvesma/laiks. Tomēr 1 tādu apkopojumu (būs links uz citu vietni) es uzrakstīšu gan.

Ceļojuma atskaites ir ļoti vērtīgas un noderīgas. Potenciālajiem ceļotājiem būs kur smelties padomus un noderīgu informāciju. Tikai ideja par linku uz citu vietni nav laba ideja. Tas ir pretrunā ar foruma lietošanas noteikumiem - "3. Kategoriski aizliegta jebkāda reklāma, tai skaitā arī interneta resursu reklāma (izņemot gadījumus, kad tas ir iepriekš saskaņots ar administrāciju)." Ja jau būsi uzrakstījis savu ceļojuma atskaiti citā vietnē, tad jau nav nekādas problēmas to pašu atskaiti ielikt arī šai forumā. Tā būtu mana vēlme.

Veiksmi nākošos ceļojumos!

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

ledlauzisDatums: Sestdiena, 04.01.2020, 18:56 | Ziņojums # 32
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 14
Reputācija: 1
hehe, okey apraksts būs. Pat nedaudz detalizētāks un savādāks nekā sākotnēji biju iedomājies. Faktiski jau uzrakstīju, vēl tikai jāpapildina mazlietiņ ar cenām u.c.

AlienbikerDatums: Trešdiena, 06.01.2021, 21:55 | Ziņojums # 33
Ierindnieks
Ieraksti: 3
Reputācija: 0
Šrilankā nokļuvu nejauši, jo Indijas imigrācijas dienests iedeva man ar kāju pa dē.
Uz salas pavadīju pāris brīnišķīgas nedēļas.
Ja man prasītu kāda ir Šrilanka, tad es atbildētu - tāda pati kā indija, tikai tīra, lielākā daļa auto/moto vadītāju rāda pagriezienus un nebrauc virsū gājējiem uz "zebrām". Nobraukāju ar moci tur 6 dienas. Pa šo laiku gadījās tikai pāris kretīnu, kuri varētu radīt avārijas situāciju. Indijā tādi pa ceļam ir katras piecas minūtes, citreiz pat daudz biežāk.
Ja nu kāds/kāda interesējas par braukšanu ar moci vai skūteru, vai mašīnu, tad jums jāpasūta LV starptautiskās tiesības. Kad ieradīsieties Šrilankā, tad jācilpo uz Kolombo pilicijas iecirkni (gūglē atradīsiet) un tur jāsaņem braukšanas atļauja. Man nekā no tā nebija. Vienreiz uzrāvos, bet tiku sveikā tikai ar izbīli. Vecis, kur man izīrēja moci, teica, ka bakšišs policistiem esot 1000-1500 rūpijas. "Piecīši" tur zeļ un plaukst.
Ja gribas redzēt bildes, tad tās ir te.

Man teica, ka četri riteņi ir labāk nekā divi.
Nu ko, es nopirku vēl vienu motociklu.

Ziņojums rediģēts Alienbiker - Trešdiena, 06.01.2021, 22:02

EgilsDatums: Piektdiena, 26.02.2021, 14:25 | Ziņojums # 34
Seržants
Ieraksti: 28
Reputācija: 2
Rakstu ne par tēmu, bet nezinu, kur lai pajautā.

Man ir ienākušas bēdīgas ziņas par mūsu cienījāmo ģenerālisimusu Melno, proti, Didzi Kalniņu.
Vai tiešām viņu ir pievarējis ļaunais kovidvīruss? sad

• Lappuse 3 no 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā