Otrdiena, 24.06.2025, 14:21
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Nelaimes gadījumi Taizemē! - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Nelaimes gadījumi Taizemē!
MelnaisDatums: Sestdiena, 18.08.2012, 10:41 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Ugunsnelaime Puketā

Naktī uz piektdienu ceļotājiem tik iecienītā Puketas nakts klubā ugunsgrēka laikā ir gājuši bojā 4 cilvēki. Ugunsgrēks izcēlās 3:55 no rīta, kad transformatorā iespēra zibens. Pēc zibens spēriena liesmas strauji pārņēma naktskluba telpas. Ugunsdzēsējiem bija nepieciešama vesela stunda liesmu apdzēšanai. Precīzs cietušo skaits vēl nav zināms, bet tas ir vairāk nekā 20 cilvēku. Slimnīcā nogādāts viens vīrietis ar ļoti smagiem apdegumiem. Bojā gājuši ir Taizemes un Francijas pilsoņi. Pilns notikušā apraksts pa šo linku.

Pievienotie faili: 7994555.jpeg (64.7 Kb) · 3175783.jpeg (63.1 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 24.10.2013, 12:31 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Traģiska autobusa avārija Taizemes ziemeļos

Un atkal jau traģiskas ziņas no Āzijas. Taizemes ziemeļos notikusi traģiska autobusa avārija. Traģiskais negadījums notika, kad autobuss ar pasažieriem atgriezās no Budistu tempļa apmeklējuma Čiang Rai provincē un devās uz Čiang Mai pilsētu. Par avārijas upuriem kļuva cilvēki, kuri piedalījās reliģiozā ceremonijā Budistu templī. Bojā gājušo skaits sasniedzis 22 cilvēkus, ievainoti 16 cilvēki. Lielākā daļa bojā gājušo pasažieru bija sievietes. Autobusā atradās tikai vietējie iedzīvotāji, kuri šo braucienu uz templi saņēma kā balvu.
Saskaņā ar iepriekšējās izmeklēšanas rezultātiem, par avārijas iemeslu bija autobusa bremžu sistēmas defekts. Autobusa vadītājam ir izvirzītas apsūdzības.
Pievienotie faili: 5850502.jpg (75.3 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Svētdiena, 03.11.2013, 19:03 | Ziņojums # 3
Ģenerālisimuss
Pattaya apgāžoties kuģītim iet bojā 6 cilvēki

Svētdien tūristu iecienītā kūrortā Pattaya apgāzies pārpildīts pasažieru kuģītis, kurš bija ceļā no Koh Larn salas uz Pattaya kuģīšu piestātni. Incidents noticis 3.novembra pēcpusdienā, aptuveni 100 metrus no krasta. Negadījuma iemesls ir kuģošanas noteikumu neievērošana. Uz šī divklāju kuģa bija atļauts uzņemt ne vairāk kā 150 pasažierus. Šajā gadījumā uz borta atradās vairāk kā 200 cilvēku. Sabojājoties kuģīša dzinējiem pasažieri centās pārvietoties uz otro klāju, kuģītis sasvērās un nedaudz vēlāk apgāzās. Pēc citām ziņām kuģītī sāka ieplūst ūdens un nenostrādāja avārijas ūdens sūkņi, kuģītis sasvērās un apgāzās. Kurš no variantiem ir pareizais uzzināsim pavisam drīz, bet ir zināms par 6 bojā gājušiem un 20 bez vēsts pazudušiem cilvēkiem. Starp 6 bojāgājušiem ir 3 tajieši, 2 krievi un 1 ķīnietis.

pirmie video no notikumu vietas: http://rt.com/news/thailand-ferry-sink-russians-158

Pašam ir nācies daudzas reizes veikt šo maršrutu. Pattaya praktiski nav citas vietas kā Koh Larn, kur ir iespējams peldēties. Bēdīgi sākusies tūrisma sezona Taizemē.

Tā šie kuģīši, kuri kursē maršrutā Pattaya - Koh Larn izskatās dzīvē:

Pievienotie faili: 1932317.jpg (46.4 Kb)

FendermansDatums: Pirmdiena, 04.11.2013, 13:50 | Ziņojums # 4
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 80
Reputācija: 1
Šodien jau par to var lasīt arī "Delfos" .... :

Bojā gājuši trīs taizemieši, divi krievi un viens ķīnietis. Ievainoto skaits esot ap 100. Uz klāja kopumā bijuši ap 200 cilvēku, no kuriem liela daļa bijuši no Krievijas.

Prāmis pāris minūšu laikā nogrimis netālu no iecienītās tūristu pilsētas Phatajas, savukārt kuģa kapteinis esot aizbēdzis un tagad ir izsludināts policijas meklēšanā.... wacko

Quote Melnais ()
20 bez vēsts pazudušiem

Nez vai ir atradušies.... nav nekādas info?

Kukera kū

MelnaisDatums: Pirmdiena, 04.11.2013, 17:53 | Ziņojums # 5
Ģenerālisimuss
Quote Fendermans ()
Nez vai ir atradušies.... nav nekādas info?

Bojā gājušo skaits palicias nemainīgs, tie ir 6 cilvēki. Izmaiņas ir bojā gājušo nacionālajā sastāvā. 2 krievu vietā bojā gājuši ir 2 poļi. Sākotnējā informācija izrādījās kļūdaina.

Atklājas jauni šokējoši fakti pēc kuģa kapteiņa aizturēšanas šorīt no rīta. Kapteinis ir atzinies, ka lietojis alkoholu un narkotiskās vielas. crazy Tas bija pēdējais tās dienas reiss no Koh Larn uz Pattaya, tādēļ arī uz klāja atradās tik daudz cilvēku. Kuģa nosaukums "Koh Larn Travel-1". Problēmas sākās pulksten 17:30. Tiek pieļauts, ka kapteinis atrodoties alkohola un narkotisko vielu iespaidā uzskrēja rifiem izsitot bortā caurumu pa kuru sāka gāzties iekšā ūdens. Situāciju sarežģīja tas, ka nesāka darboties ūdens atsūknēšanas sistēma. Pēc kapteiņa aicinājuma tauta no pirmā klāja pārcēlās uz otro klāju. Kūģitis sāka svērties uz sāniem un drīz vien apgāzās. Tas viss notika aptuveni 500 metrus no krasta. Uz kuģa borta neatradās pietiekošs daudzums glābšanas vestes.

Tāds lūk nepatīkams incidents.....

acelminsDatums: Ceturtdiena, 31.12.2015, 13:49 | Ziņojums # 6
Ierindnieks
Ieraksti: 18
Reputācija: 3
Latvian woman, 65, sucked in, killed by strong surf at Mai Khao Beach.

http://www.thephuketnews.com/latvian....641.php

MelnaisDatums: Pirmdiena, 04.01.2016, 15:52 | Ziņojums # 7
Ģenerālisimuss
Līdzjūtības radiniekiem!

Beidzot par to arī Latvijas ziņu avotos:

http://apollo.tvnet.lv/zinas....newsbox

Tas kārtējo reizi apliecina, jābūt uzmanīgiem un jāsargā sevi. Nebūsim pašpārliecināti prof .

MelnaisDatums: Trešdiena, 02.01.2019, 15:28 | Ziņojums # 8
Ģenerālisimuss
Taizemē no sestā stāva nāvējoši nokrīt sieviete no Latvijas

Kā raksta ziņu aģentūra "DELFI", tad Taizemes Puketas salā otrdienas agrā rītā gājusi bojā jauna sieviete no Latvijas, raksta "The Phuket News". Viņa nositusies, nokrītot no viesnīcas sestā stāva balkona ap pulksten 4 naktī.

Puketas salas Karonas apgabala tūristu policija 29 gadus vecās sievietes mirstīgās atliekas nogādājuši Puketas Vačiras slimnīcā pārbaužu veikšanai. Ne istabiņā, ne arī uz sievietes ķermeņa tiesībsargi nav atklājuši pazīmes, kas liecinātu par vardarbīgu nāvi. Noskaidrots, ka jaunā sieviete liktenīgajā 1. janvāra naktī no ballītes viesnīcas numuriņā atgriezusies ap pulksten 3.30. Viņas vīrs palicis nedaudz iepakaļ un, kad ienācis, redzējis sievu pārkāpjam balkona margām un staigājam pa tā dzegu. Tad Kristīna pēkšņi paslīdējusi un kritusi, medijiem atklājusi policija, piemetinot, ka novērošanas kameru ieraksti apliecina vīra sniegtās liecības. Tiesībsargi atzīmē, ka sieviete lietojusi alkoholu, taču pavisam nedaudz, un nevarot teikt, ka viņa bijusi piedzērusies. "Mums nav ne jausmas, kas viņu mudinājis to darīt [pārkāpt margām]," atzīmējis policijas pulkvedis Prasarns Hankota.

Policija sievieti identificējuši kā Kristīnu Resetņikovu, kura kopā ar vīru Andreju un 19 mēnešu veco dēlu Taizemē ieradusies 24. decembrī un plānojusi valsti pamest 8. janvārī.

Pa šo saiti varat lasīt oriģināltekstu "The Phuket News".
Pa šo saiti ziņu aģentūras "The Thaiger" versiju.
Pievienotie faili: 8293065.jpg (31.9 Kb)

MelnaisDatums: Trešdiena, 09.01.2019, 14:15 | Ziņojums # 9
Ģenerālisimuss
Ščerbatihs Taizemē cietis motocikla avārijā

Kā raksta ziņu aģentūra "DELFI", tad Bijušais Latvijas svarcēlājs Viktors Ščerbatihs atvaļinājumā Taizemē guvis traumas motocikla avārijā, un šobrīd atrodas slimnīcā, liecina portāla "Delfi" rīcībā esošā informācija. Ščerbatihs nelaimes gadījumā cieta sestdien un pēc avārijas bezsamaņā esot nogādāts vietējā slimnīcā ar lauztu vaiga kaulu, vairākām brūcēm un smadzeņu satricinājumu.

Portālam "Delfi" ar Ščerbatihu sazināties neizdevās, bet izdevumam "Kas Jauns" viņš stāstīja, ka viņa vadītajam motociklam kāds izskrēja priekšā, un viņš krita. Pēc tam Ščerbatihs atjēdzās tikai slimnīcā. Bijušais svarcēlājs norādīja, ka viņš nebija alkohola reibumā un viņam tikai nepaveicās.

Ščerbatihs svarcēlāja karjeras laikā izcīnīja divas olimpiskās medaļas, bet 2007.gadā kļuva par pasaules čempionu, kā arī trīs reizes ieguva planētas meistarsacīkšu bronzu. Savukārt Eiropas čempionātā viņš triumfēja piecas reizes, tāpat tiekot pie viena sudraba un trīs bronzas godalgām.

Šobrīd viņš darbojas arī kā Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents.
Pievienotie faili: 8295979.jpg (41.0 Kb)

MelnaisDatums: Trešdiena, 09.01.2019, 16:01 | Ziņojums # 10
Ģenerālisimuss
Ar to epopeja ar Viktora Ščerbatiha atvaļinājumu Taizemē nebaidzas, kā mūs turpina informēt "DELFI", tad:

Bijušajam Latvijas svarcēlājam Viktoram Ščerbatiham, kurš Taizemē piedzīvoja avāriju, draud deportācija no Taizemes, jo esot problēmas ar ceļojumu apdrošināšanu, viņš pastāstīja intervijā portālam "rus.delfi.lv".

au vēstīts, ka Ščerbatihs Taizemē guvis traumas motocikla avārijā, un šobrīd atrodas slimnīcā. Viņš gan precizēja, ka nelaimes gadījums notika, kad viņš vadīja noīrētu motorolleri. "Kas notika tālāk, neatceros. Vai mani notrieca, vai vēl kas. Es nonācu slimnīcā, kur man uzlika šuves, bet lauzts bija vaiga kauls," stāstīja Ščerbatihs. Ščerbatihs atklāja, ka nākamajā dienā viņš zvanīja apdrošinātājiem. "Ziniet basketbolistu Porziņģi? Viņš aktīvi reklamē "Citadeles" bankas karti, kas ietver BTA apdrošināšanu. Tā karte ir metama miskastē. Slimnīcā es teicu, ka man ir apdrošināšana. Es piezvanīju uz banku, viņi mani pārvirzīja uz starptautisko kompāniju, kas ir atbildīga par apdrošināšanu – "Nova Assistanсe service centre". Tur atbildēja Aļona, kura teica, ka mēs šo problēmu atrisināsim. Man teica, ka man nav obligāti jāpaliek slimnīcā. Šodien atnācu uz slimnīcu, lai izņemtu šuves un lai pārbaudītu, vai nepieciešama operācija. Izrādījās, ka apdrošinātāji neko neizdarīja," viņš turpināja.

"Apdrošinātāji neko nav darījuši jau piecas dienas. Līdz ar to man nevar izņemt šuves un pārbaudīt galvaskausu. Esmu parādā divus tūkstošus eiro. Lai arī reklāmā teica, ka droši varu ceļot ar šo karti. Slimnīcā man teica, ka nekādas pārrunas ar viņiem nav bijušas," sašutis bija Ščerbatihs.

"Man teica, ja es atstāšu slimnīcu nesamaksājis, mani izraidīs no valsts. Un tas nav joks. Es sēdēju šeit sešas stundas, bet nekas nenotiek. Nakti pavadīšu šeit, citādāk viņi mani izraidīs. Pulksten piecos bankas šeit tiek slēgtas, bet visa nauda man nav. Vēlos atkal kļūt par cilvēku. Es šeit biju pirms 20 gadiem, bet tagad ļoti ciešu," teica Ščerbatihs.

Portāls "rus.delfi.lv" sazinājās ar "Nova Assistanсe service centre", kur sacīja, ka sarunas ar slimnīcu norit un drīzumā tiks nosūtīti visi nepieciešamie dokumenti. cranky

StriķisDatums: Piektdiena, 11.01.2019, 11:58 | Ziņojums # 11
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Labs, kas labi beidzas. Viedokļi dažādi, bet uzticība BTA sašķobījusies, lai gan arī ar citu kompāniju iespējamas aizķeršanās.
"Vēlāk "BTA Baltic Insurance Company" Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore Elīna Rasmane portālu "Delfi" informēja, ka šī situācija ir atrisināta un ka galvenā problēma bijusi eksotiskās valsts birokrātija."
"Šobrīd visas problēmas saistībā ar Ščerbatiha kunga gadījumu ir atrisinātas. Šajā konkrētajā gadījumā, iespējams, bija komunikācijas problēmas – ļoti daudz iesaistīto: vietējā apdrošināšanas kompānija BTA, tās starptautiskais partneris, Taizemes slimnīca, pats Ščerbatihs... Bet viss atrisinājās," apliecina "Citadeles" pārstāvis Āris Dreimanis.
"Tāpēc nedomāju klusēt un varu atkal teikt: nedrīkst paļauties uz to karti, kuru reklamē mūsu basketbolists. Tā nav patiesa," arī pēc situācijas atrisināšanas pikts ir Ščerbatihs.

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā