Ceturtdiena, 26.06.2025, 01:49
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Open Bus Vjetnamā. - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: MelnāPrincese  
Open Bus Vjetnamā.
MelnāPrinceseDatums: Trešdiena, 21.07.2010, 19:59 | Ziņojums # 1
Seržants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 95
Reputācija: 3
Statuss: Offline
Ideāls pārvietošanās līdzeklis Vjetnamā. Maršruts no Hanojas līdz Saigonai. Ideja tāda pērc biļeti no punkta A līdz punktam B. Pa vidu kāp ārā, apskati sev interesējušos punktus, dienu iepriekš nobrīdini kompāniju un nākošā dienā brauc tālāk. Ir gan parastie gan guļam busi (pārsvarā pārvietojas naktīs). Visi autobusi ir jauni, ar A/C. Ideāls variants. book Noteikumi:

-biļete derīga 3 mēnešus
-nākošam braucienam biļete jāapstiprina vietējā offisā 24 iepriekš (apstiprināšanu parasti veic viesnīcu apkalpojošais personāls)
-parasti autobuss Jūs paņems no tās viesnīcas kur esiet apmetušies

Te maršrutu un cenu lapas:

papildus informāciju varam smelties vadošajā Vjetnamiešu tūrisma pakalpojumu sniedzēja mājas lapā: http://www.sinhcafe.com

Pievienotie faili: 2193722.jpg (77.5 Kb) · 7151537.jpg (47.5 Kb)

JasminaDatums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 09:52 | Ziņojums # 2
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 20
Reputācija: 0
skatos cenas, un cik saprotu, ka šie autobusi ir lētāki (32$ no Saigonas uz Hanoju)kā pārvietojoties ar vilcienu,turklāt ar priekšrocību, ka pakaļ atbrauc uz viesnīcu...bet jautājums vai tie autobusi kas kursē pa nakti, vai tiešām tur var izgulēties un vai šiem busiem cenas neatšķiras no tām kas redzamas attēlā???

MelnāPrinceseDatums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 11:00 | Ziņojums # 3
Seržants
Open bus ir The Best. Salīdzinoši ar citiem transporta veidiem (vilcieni, lidmašīnas) tas ir pats lētākais transporta veids. Vēl lētāks ir tikai parastais starppilsētu satiksmes autobuss. Ar ko brauc vietējie. Cenas iespējams ir mainījušās. Tādas bija 2 gadus atpakaļ. Svaigākās vari apskatīt pa šo linku: http://sinhcafe.com/english_info/info_opentour.htm
Guļam busi protams ir dārgāki. Tas saistīts ar to, ka mazāk cilvēku vienlaicīgi var pārvadāt. Par gulēšanu..... nu nav jau protams viesnīcas gulta, bet nu kaut kā jau protams pagulēt var. Toties ir citi lieli +. Kamēr guli, Tu pārvietojies. Ietaupi laiku. Nav jātērē nauda par viesnīcu.

Tādas Open Bus firmas Vjetnamā ir daudz. Izvēlies, kura labāk patīk un uz priekšu.

Veiksmi!

JasminaDatums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 13:02 | Ziņojums # 4
Seržants
paldies happy apskatot linku var redzet ,kuros posmos kuri ir guļamie busi...bet ja es uzreiz pērku virzienu no punka A uz B, vai man tieši par guļamo autobusi prasīs piemaksāt?vai es ne tur skatījos??ai, protams tā doma jau bija tieši nezaudēt laiku un pārvietoties naktī...bet, gribas lai nav jāguļ ar taisnu muguru kā skolas solā un ka kājas nav kur nolikt;-D) a kādu tējiņu ar tur var dabūt, lai ar sausu muti nav jāzēž?? tongue
cik saprotu ka šī firma ir populārākā ko izmantot, vai ir dzirdētas labas atsauksmes par vēl kādu?? vai šie offisi ir viegli pamanāmi lai iegādātos šos busu biļetes?

MelnāPrinceseDatums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 13:22 | Ziņojums # 5
Seržants
Quote (Jasmina)
bet ja es uzreiz pērku virzienu no punka A uz B, vai man tieši par guļamo autobusi prasīs piemaksāt?

Protams. Nepērc biļetes visam maršrutam. Pērc tikai nepieciešamo posmu.

Quote (Jasmina)
a kādu tējiņu ar tur var dabūt, lai ar sausu muti nav jāzēž?

Parasti kāpjot busā katram pasažierim tiek iedota pudele ar ūdeni un kādas vieglas snack. Tīri simboliski. Autobusi ik pēc noteikta intervāla (1 - 2 stundas) stājās pie kāda ceļmalas kroga. Vari izstaipīt kājas, uzpīpēt, aiziet uz tualete, padzert tēju vai kafiju, vai pēst pa ritīgam.

Quote (Jasmina)
cik saprotu ka šī firma ir populārākā ko izmantot, vai ir dzirdētas labas atsauksmes par vēl kādu?

Te talkā nāk varenais un spēcīgais google. Uzņem: open bus vietnam

Quote (Jasmina)
vai šie offisi ir viegli pamanāmi lai iegādātos šos busu biļetes?

Jājautā. Parasti viņi visi ir izvietoti vienā vietā. Sliktākā gadījumā netālu viens no otra. Kā variants pirkt biļeti viesnīcā. Nepar ko nebūs jādomā. Atbrauks pakaļ. Būs nedaudz dārgāk.

JasminaDatums: Ceturtdiena, 04.10.2012, 14:40 | Ziņojums # 6
Seržants
aaa, tad tas tomēr izmainīja priekštatu..es domāju ka nopērko no... līdz...un tad kāpj ārā kur iegribas...un kad grib doties tālāk tad 24h pabrīdina ka kāpsi nākosajā dienā un kurā viesnīcā atradīsies...un tas viss iekš cenas....tad tomēr tas ir vēl papildus serviss kad atrauc pakaļ? man šķita ka pa posmiem sasummējot tad iznāk dārgāk, ja kāpj ārā...vai pareiz saprotu 9tajā ailē..no Saigonas lidz hanojai 32 $?

MelnāPrinceseDatums: Piektdiena, 05.10.2012, 08:03 | Ziņojums # 7
Seržants
Quote (Jasmina)
aaa, tad tas tomēr izmainīja priekštatu..es domāju ka nopērko no... līdz...un tad kāpj ārā kur iegribas.

Tikai kontrolpunktos. Pieļauju, ka izkāpt var kur vēlies, bet iekāpt tikai noteiktās vietās. Piemērs: SAI GON – DA LAT – NHA TRANG – HOI AN – HUE – HA NOI. Izkāpt un iekāpt var tikai minētās vietās. Cena ir 60$. Kur Tu rāvi 32$ ...... nezinu.

Quote (Jasmina)
kurā viesnīcā atradīsies...un tas viss iekš cenas

Uz viesnīcu atbrauks pirmajā reizē, ja biļeti būsi iegādājusies viesnīcā.

Par visiem šiem jautājumiem ir jājautā konkrētam operatoram. Pieļauju, ka ir iespēja, ka savāc no viesnīcas. Bet tas ir noteikti jānoprecizē. Pa 2 gadiem daudzas lietas ir mainījušās.

JasminaDatums: Piektdiena, 05.10.2012, 09:00 | Ziņojums # 8
Seržants
es vakar paskatījos vēl dažas labas adreses, un šis piedāvājums sķita tā neko...
http://www.sleeperbusvietnam.com/
bet tos 32$ vēl pēc vecajām cenās skatījos šīs tēmas pirmā ieraksta otrajā attēlā...bet vel ir ari tada cena, tikai tas vairs nebūs guļamais autobuss...

MelnāPrinceseDatums: Piektdiena, 05.10.2012, 10:12 | Ziņojums # 9
Seržants
šis ir labs variants. Kā jau teicu piedāvājumu ir daudz.... atliek izvēlēties labāko.

MelnaisDatums: Otrdiena, 22.01.2013, 16:39 | Ziņojums # 10
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Tāds izskatās guļamais Open Bus. Principā samērā ērta padarīšana. Es gan ar viņu braucu tikai 2 stundas no Hue uz Da Nang. Biļete maksāja 80 000 dongu.

Pašreiz domāju, ka izmantošu šādu guļam busu nakts pārbraucienam no Da Nang uz Nha Trang. No Da Nang bus izbrauc 16:30 un Nha Trang ierodas 6:30. Ceļā 14 stundas. Biļetes cena 270 000 dongu.
Pievienotie faili: 3203976.jpg (65.8 Kb) · 1375702.jpg (69.1 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Otrdiena, 29.01.2013, 11:45 | Ziņojums # 11
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Tauta, esmu izmēģinājis guļam busu braucienā no Da Nang uz Nha Trang. Ceļā bija paredzēts pavadīt 14 stundas. Realitātē nedaudz mazāk. Ar pilnu atbildības sajūtu varu apliecināt, ka tā tik tiešām ir superīga lieta. Gulēt var ļoti ērti, pat tādam tēvainim kā man. biggrin Biļetes cena bija 270 000 dongu. Toties ietaupīju nakti uz viesnīcas rēķina. Biju izgulējies un piedevām, kamēr gulēju, biju pieveicis lielu attālumu. Ļoti noderīga lieta!

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

JasminaDatums: Trešdiena, 30.01.2013, 15:09 | Ziņojums # 12
Seržants
Pierītu! tādi paši secinājumi bija man novembrī.Pārsvarā visus pārbrauciena posmus saplānoju tieši pa nakti ar šiem busiem.Tie kam trāpijās aizmugurē pavisam feini, bet ja kāds gadās "platāks" citās vietās, tad kaut kur sāniņos var spiest.bet ērti tāpēc ka pa nakti tiek veikti šie lielie attālumi...ietaupās uz viesnīcās un tāpat nevar teikt ka neesi gulējis..... happy

StriķisDatums: Ceturtdiena, 05.05.2016, 13:35 | Ziņojums # 13
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Ar guļambusu jārēķinās, ka var atbraukt ātrāk nekā solīts. Mani izmeta uz ielas pirms 4am, kad iepriekš biļeti pērkot teica ka 6am būšot galā. Viesnīca nebija iepriekš rezervēta, tad nu dabūju tumsā sēdēt uz ielas kamēr gaišs paliek :)
Tā gulēšana laikam stipri individuāla lieta, jo es abas reizes braucot biju vairāk nomocījies nekā izgulējies. Izstiepties 1,88m augumam nesanāk.
Vēl dažādos busos ir dažāda garuma guļvietas. Man otro reizi trāpījās tāds, kas būvēts pēc vidējā vjetnamieša auguma. + vēl pa ceļam ejās salika matračus un saguldīja cilvēkus. Tagad neatceros to firmu, kam tie busi, bet bija diezgan nepatīkami. Vēl tualete smirdēja visu ceļu biggrin

Ziņojums rediģēts Striķis - Ceturtdiena, 05.05.2016, 13:41

StriķisDatums: Svētdiena, 08.05.2016, 13:43 | Ziņojums # 14
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Skatos, ka cenas stipri dažādas tiem busiem. Tikko atbraucu no Muinē uz Saigonu par 99'000. Buss liels ērts, kājas gandrīz izstiept var. Braucu ar Sinh Tourist busu. Ļoti labi. Šoferis brauca mierīgi nesteidzoties. Tiesa esmu arī daudz sliktas atsauksmes lasījis par šo kompāniju, bet man bija viss perfekti.
https://www.thesinhtourist.vn/

Savukārt AnPhu ir baigie sūdabrāļi. Galā jau tiku, tikai neļāva man izkāpt pie viesnīcas un aizveda 2km tālāk līdz viņu kantorim, lai gan buss bija apstājie un 3 meitenes kāpa laukā. Puika nostājās man ceļā, šoferis aiztaisīja durvis, atteicās taisīt vaļā un sāka braukt. Nezinu kādi bija viņu iemesli tā darīt. Citādi jau gan viss bija normāli un šoferis brauca samērā uzmanīgi.
Tiesa mazi un neērti gan tie busi. Garākam gabalam diez kas nav.

Pievienotie faili: 0687347.jpg (63.4 Kb) · 9348844.jpg (84.0 Kb)

Ziņojums rediģēts Striķis - Svētdiena, 08.05.2016, 14:05

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā