Otrdiena, 24.06.2025, 14:28
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Coron - El Nido - Port Barton - Manila - Clark - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Coron - El Nido - Port Barton - Manila - Clark
switchsDatums: Pirmdiena, 25.01.2016, 22:32 | Ziņojums # 1
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Pavisam konkrēti jautājumi, kā pareizāk nokļūt no viena punkta uz nākamo.

1) Coron -El nido (saprotu, ka pareizākais te ir ar kuģīti no vienas ostas uz otru)

2) El Nido - Port barton -> rome2rio iesaka 2 variantu:

1) Mini Van
4hrs 06min25€ - 27€

El Nido3hrs 30min - once daily16€
Roxas36min - 32.5 km9€ - 11€Port Barton9 Accommodations

2) Taxi from El Nido to Port Barton
One-Way from: 45€ - 55€ (₱2,200 - ₱2,600)
Taxi details

3) Port Barton - Manila

Principā piedāvā vienu variantu, diezgan operatīvi pa laikiem sanāk. Avio biļete jau kabatā, bet kā līdz tai lidostai ērtāk...
Taxi, fly
4hrs 21min67€ - 102€
Port Barton
2hrs 24min - 148.6 km
40€ - 50€
Puerto Princesa (PPS)
1hrs 15min - non-stop
25€ - 50€
Manila (MNL)

4) Manila -Angeles
2 varianti:
Bus Victory Liners
2hrs 52min5€ - 6€
Recto
9min - every 5 minutes
1€
Manila Cubao
2hrs 28min - every 30 minutes
4€ - 5€

un
taxis: dārgāks , bet uz 4 cilvēkiem sanāk tikai dubltā pārmaksāt, toties operatīvi...
Taxi from Manila to Angeles
One-Way from: 35€ - 40€ (₱1,700 - ₱2,000)
Taxi details
Departs Manila
84.8 kmDriving directions
Arrives Angeles59min

Tās cenas vispār reālas ko man te piedāvā?

MelnaisDatums: Otrdiena, 26.01.2016, 13:24 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Gandrīz visos punktos esi atradis to dārgāko pārvietošanās veidu, bet ja nauda ir pietiekošā daudzumā, tad ar taxi protams, ka būs viss ērtāk. Te padomu nebūs, Āzijā ja esi gatavs maksāt, tad taksi atradīsi viegli un nogādās Tevi kaut uz valsts otru galu.... Es padalīšos ar tiem transporta veidiem, kurus izmantoju personiski un maksā tīrās kapeikas, tas ir ar sabiedrisko transportu....

Quote switchs ()
Coron -El nido (saprotu, ka pareizākais te ir ar kuģīti no vienas ostas uz otru)

Citu variantu nav, ja nevēlies no Corona vispirms lidot atpakaļ uz Manilu, un no Manilas uz Puerto Princesa.

Quote switchs ()
El Nido - Port barton -> rome2rio iesaka 2 variantu:

Uhhhh... cenas aptuveni nosauktas ir pareizas. Ir variants ar minivan, taksi, laivu un sabiedrisko transportu. Visi pirmie trīs varianti ir gana dārgi. El Nido viņi tiek tirgoti visos tūrisma kantoros. Es vienmēr lietoju sabiedrisko transportu. Tas man izmaksā kādus 250 peso. Braucu ar sabiedrisko autobusu līdz Roxas un tālāk no Roxas ar jeepney. Tas viss ir sīki un smalki aprakstīts manā ceļojuma atskaitē pa šo saiti:

http://www.melnais.com/forum/26-481-1

sāc ar ierakstu #15. Tālāk ir arī apraksts kā no Port Barton tikt uz Puerto Princesu.

Quote switchs ()
4) Manila -Angeles

Takšu cenas dotas precīzi. Tā arī būs, atceries ka Filipīnās ir maksas ceļi. Es vienmēr braucu ar autobusu. Pārsvarā izmantoju "Victory Liners". Autoosta "Pasay terminal" ir praktiski blakus lidostai. Autobus biļetes cena ir ja pareizi atceros kādi 120 peso. Ir jāzina tikai viena lieta, Angeles city nav autobusa terminālis. Respektīvi tāda nosaukuma pieturas nav. Angeles city autobusa terminālis saucas "Mabalacat Bus Terminal Dau". Jākāpj iekšā autobusā, kurš dodas uz šo vietu. 15.178315, 120.589213 tās ir google maps kordinātes. No šīs autoostas ar jeepney par 8 peso līdz Angeles city.

Veiksmi! Ceru ka palīdzēju. biggrin .

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

ramzess10Datums: Ceturtdiena, 28.01.2016, 10:08 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
Sveiciens!

Man līdzīgs jautājums - vajag nokļūt no El Nido uz Sabang (Port Barton diemžēl nepietiek laika). Zinu, ka tas notiek caur vietu, kas saucās Salvacion, bet varbūt kāds zinātājs varētu nedaudz apgaismot par laikiem. Atradu arī tādu "Lexus shuttle", kuri piedāvā šādu maršrutu (ar pārsēšanos), bet, manuprāt, baigi dārgi (900php). Respektīvi, jautājums - cikos vajadzētu izbraukt no El Nido, lai paspētu uz kādu transportu no Salvacion uz Sabang? It kā tur esot arī tricikli, bet cik tas ir reāli?

Un otrs jautājums par pazemes upi. Plāns ir ierasties Sabang iepriekšējā dienā, dabūt to atļauju un tad nākamajā rītā (cik ātri iespējams - teiksim, 7:00) pa jungle vai monkey trail doties uz upi. 14:00 mums ir transports uz Puerto Princesa. No pieredzes - ar 7 stundām taču vajadzētu būt pietiekami? Tripadvisorā lasīju, ka tur tagad baigās rindas..

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 28.01.2016, 17:44 | Ziņojums # 4
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote ramzess10 ()
Man līdzīgs jautājums - vajag nokļūt no El Nido uz Sabang

Atbilde tā pati kā uz Port Barton, tikai nav jākāpj ārā Roxy, bet jābrauc līdz pagriezienam uz Sabang (google maps kordinātes: 9.967137, 118.785739). Saki šoferim kur vajag un viņš izlaidīs. Tur nāk daudzi transporti no Puerto Princesa uz Sabang. Jeepney, minibusi, nav nekādas problēmas tur paņemt arī tricikli, bet tas būs dārgāk. Vēlams izbraukt no El Nido pēc iespējas agrāk, lai paspējat nopirkt permitus uz pazemes upes apmeklējumu.

Quote ramzess10 ()
tad nākamajā rītā (cik ātri iespējams - teiksim, 7:00) pa jungle vai monkey trail doties uz upi

Mūsu tripu pa monkey taku var izlasīt pa šo saiti:

http://www.melnais.com/forum/26-224-1

Sāc ar #11 ierakstu. Atpakaļ es saprotu brauksiet ar banku. Mhmmmmmm..... it kā laikam vajadzētu pietikt, bet ņemiet vērā, ka kamēr Jūs dipināsiet pa mērkaķu taku, tikmēr citi tūristi ar bankām būs jau Jums priekšā. Pirms pazemes upes vēl būs jāizstāv rinda uz laivām, kuras ved iekšā pazemes upē. Vispār tāds riskants pasākums, bet kā es teicu it kā laikam stundu ziņā vajadzētu pietikt.... bet garantijas nav.....

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

ramzess10Datums: Ceturtdiena, 28.01.2016, 18:37 | Ziņojums # 5
Ierindnieks
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
Skaidrs, paldies par atbildi!

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā