Otrdiena, 24.06.2025, 15:12
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Hotelis "Elsa's Cottage & Restaurant " - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Hotelis "Elsa's Cottage & Restaurant "
switchsDatums: Svētdiena, 13.03.2016, 18:16 | Ziņojums # 1
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Viena nakts bungalo namiņā izmaksāja 24.93 Eur. Palikām šeit februāris 2016.

Istabiņa ir diezgan paliela, centrā atrodas ērta gulta ar baldahīnu, lai papildus romantiskam noskaņojumam dodu arī praktisko labumu pret moskītiem, jāsaka gan, ka mums īpaši nebija moskītu. Hotelim pazūd elektrība kaut kad nakts sākumā (secinu pēc tā, ka mobilais paspēja vien uzlādēties par pāris wacko un to pieslēdz kaut kur pēcpusdienā.

Bija sava tolete ar dušu, rakstāmgalds ar krēslu stūri. Viss kas ir nepieciešams, lai pārlaistu pāris naktis. Ūdeņa gan siltā nav. Naktī liekas ka guli jūrā dēļ viļnu skaņām, sajūtas ir super. Hotelī ir restorāns. Restorāns ir ļoti stilīgs, ar masīvkoka konsturkcijām un dekorācijām - vienā vārdā super.
Es nebūtu rakstījis neko sliktu par šo vietu, ja nebūtu viens atgadījums. Es sēdēju pie sava bungalo durvīm uz lieveņa, līdz vienā brīdi, kad kārtējo reizi pa griestiem kāds noskrēja pēkšņi redzu, ka sāk no griestiem kaut kas tecēt. Griesti bungalo ir no pītiem augiem vai bambusiem, es nezinu precīzi no kā, bet izskatās dabīgi. Cauri griestiem tecēja liela, resna, dzeltena strūkla un tā tecēja tieši uz apakšā stāvošām mantām. Žurka! Pēc tam tam viņa aizskrēja tālāk pa mana bungalo griestiem. Lieki teikt, ka pēc tāda skata nevarēju vairs normāli vakarā aizmigt, jo pie katra trokšņa griestos es baidījos, ka žurka neiemiež man mutē. Vannas istabā griestos ir stikla plāksne un uz tās var redzēt, ka tur viss ir peļu vai žurku zūdos. Ja pirmā naktī mani tā skrabināšana nesatrauaca tad nu pēc tam viss likās pelēkākās krāsās :))

Starp citu restorāns ir diezgan padārgs! parastas brokastis maksā ap 200 php (4eur).
Pievienotie faili: 8352911.jpg (93.3 Kb) · 1547366.jpg (41.2 Kb) · 8525888.jpg (61.2 Kb) · 5975889.jpg (83.3 Kb)

Ziņojums rediģēts switchs - Svētdiena, 13.03.2016, 18:20

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā