Otrdiena, 24.06.2025, 16:34
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
WI-FI izmantošana telefonā(Latvijas SIM karte). - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
WI-FI izmantošana telefonā(Latvijas SIM karte).
leduszieds7Datums: Piektdiena, 31.07.2015, 10:55 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Labdien.Varbūt jautājums dīvains, bet pagājušajā Taizemes ceļojumā pilnībā iztiku bez interneta lietošanas...jebkādā formātā.Šoreiz vēlos izmantot..Tele 2 kantorī pabrīdināja, ka it kā neiesaka izmantot WI-FI,jo pēc ceļojuma man tiks piestādīts fantastiks rēķins. blahblah
Nesapratu domu.
Kāds sakars WI-FI (viesnīcās teiksim) ar rēķina piestādīšanu no mana teleoperatora? cool
Cik saprotu(pie mums) šis termins apzīmē bezmaksas interneta pakalpojumus?Jeb kļūdos?
Un vēl- zinu, pērkam vietējās SIM kartes.
Kāda tam ideja un jēga?
Kāds izdevīgums?
Jau iepriekš pateicos flower par atbildēm..un domāju, ne es vienīgā, kam tāda tēma kādreiz var kļūt aktuāla.

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

ekzeDatums: Piektdiena, 31.07.2015, 15:14 | Ziņojums # 2
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
Par Wi-Fi to viņi kaut ko aizšāvuši garām, jo sakara nav, vienīgi viņi var domāt ka varbūt ja neatslēdz datus/roaming esot ārzemēs un telefons kādā brīdī var darboties no tiem nevis Wi-Fi nekādu citādāku izskaidrojumu neredzu.
Wi-Fi kopumā nozīmē konkrētā veidā padotu tīklu uz gala ierīci tam nav jābūt obligāti telefonam.
Nu ar vietējām viss skaidrs lietošana tāda pati kā esot LV tu lieto Tele2 SIM karti, lētāki iekšējie tarifi par zvaniem/internetu. Teiksim lai atvērtu google maps, vai piezvanītu viesnīcai. Man teiksim noderēja Filipīnās El Nido, kad iebraucu 2 pa nakti biggrin nebija baigais kaifs meklēt savu viesu māju biggrin sazvanīju atbrauc apakaļ :)1

MelnaisDatums: Piektdiena, 31.07.2015, 15:23 | Ziņojums # 3
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote ekze ()
Kāds sakars WI-FI (viesnīcās teiksim) ar rēķina piestādīšanu no mana teleoperatora?

nekāda sakara .... domāju, ka viņi būs domājuši par mobīlo internetu.... un to nu pilnīgi noteikti neiesaku lietot Āzijā... rēķins būs fantastisks.... :carzy:

Quote leduszieds7 ()
Un vēl- zinu, pērkam vietējās SIM kartes.
Kāda tam ideja un jēga?
Kāds izdevīgums?

Opsssss..... bez vietējās SIM kartes ir grūti, pērku praktiski vienmēr.... bieži noder... un tur ir pieejams arī mobilais internets par sakarīgām naudām....

Bija jau foruma tēma par "Mobīlie sakari Taizemē" pa šo saiti: http://www.melnais.com/forum/50-179-1

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

leduszieds7Datums: Pirmdiena, 03.08.2015, 10:19 | Ziņojums # 4
Leitnants
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Nu forši..tad viesnīcās WI-FI varam lietot kā normālā pasaulē..Acīmredzot Tele2 "kantora" darboņiem ar terminiem kaut kas sagājis crazy.. crazy
Ja jau laicīgi atslēdzu telefonā datus..tad viss, tātad būs čikiniekā!
cranky cranky

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā