Vai "Khao Sok national park"ir vērts 4 dienu tērēšanai?
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 20.08.2015, 14:00 | Ziņojums # 1 |
 Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| Tātad- vērsim pie ragiem. 1)Esmu ieplānojusi 4 dienas Khao Sok nacionālajā parkā.Varbūt kāds var kaut nedaudz info, vai šis laiks man tur būs lietderīgi ieplānots?Vai būs ko redzēt 4 dienu garumā?Un ja jā, -tad varbūt kādu reālu info par obligāto programmu. 2)Uz Khao Sok dodos no Puketas.Varbūt ir kāda info, ar kādu transporta līdzekli un orientējoši no kurienes tas būtu vispareizāk darāms? 3)No Khao Sok dodos uz Railay... Pieņemu, ka tas darāms caur Krabi? Jeb varbūt ir kāds optimālāks variants?
Jau iepriekš pateicos par palīdzību..
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Melnais | Datums: Sestdiena, 22.08.2015, 11:18 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Pats personīgi šo vietu nav apmeklējis (tā kā apgalvot ir vai nav vērts nevaru), bet vadoties no lasītā, domāju, ka pilnīgi noteikti ir tā vērts. Tā ir viena no retajām vietām kur iespējams vērot raflēzijas. Vienīgi tas nebūs lēts prieks.... Būsi pirmā apmeklētāja un varēsi padalīties ar redzēto...... ar pārējiem ceļotājiem. Man patīk, kad cilvēki ceļo nevis pa masveida tūristu iemītām takām, bet meklē ko jaunu un interesantu...
Quote leduszieds7 (  ) ar kādu transporta līdzekli
Rekomendēju palasīt šo lapiņu: http://www.khaosok.com
tur ir par transportu, par to ko iespējams redzēt un vēl visa kā daudz....
Veiksmi!
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Pirmdiena, 24.08.2015, 10:49 | Ziņojums # 3 |
 Leitnants
| Man šoreiz ieplānots atgriezties decembra vidū...klīdīšu atkal vienatnē. Centīšos maksimāli pierakstīt , ja kas interesants būs redzēts,došos uz 3 dienām arī uz Similan salām...arī uz Tao....(jāredz tak daiveru un backpakeru Paradīze). Apsolu pirms Jaungada ielikt ceļojuma atskaiti!
|
|
| |
izobela | Datums: Otrdiena, 30.08.2016, 13:38 | Ziņojums # 4 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 2
Reputācija: 0
| Labdien pieredzējušie Taizemes ceļotāji ! Es atļāvos ierakstīties svešā tēmā, bet mans jautājums arī skar Khao Sok nacionālo parku. Esmu ar draudzeni ieplānojusi 2 nedēļas novembrī pavadīt Taizemē, par visu pārējo man būtu tā kā nedaudz skaidrs, bet posms lidosta Surat Thani - Khao Sok nacionālais parks - Phi Phi, ir neskaidrs. Salikšu jautājumus pa punktiem.
1. Mēs ielidojam no Bangkokas Surat Thani lidostā no rīta pēc 8iem. Kāds ir ērtākais+lētākais veids, lai nonāktu Khao Sok parkā.
2. Khao Sok parkā mēs gribētu pavadīt 2 naktis ( no kurām 1 vai abas pavadīt uz Cheow Larn ezera) , lai pēc tam dotos uz Phi Phi. Cik es saprotu, lai viss būtu ērtāk, mums tajā pašā ielidošanas dienā vajadzētu iegādāties tūri uz ezeru ar nakšņošanu uz ūdens. Ja mēs trešās dienas rītā vēlamies agri no rīta doties prom uz Krabi, lai no turienes nokļūtu Phi phi, vai no ezera mūs kāds vedīs uz autobusu agri no rīta, vai labāk vienu nakti palikt uz ezera, otru nakti tomēr džungļos kādā bungalo, kā Jungle Hurt Resort, lai no rīta dotos prom.
3. Vai tas ir vispār iespējams vienas dienas laikā nonākt no Khao Sok līdz Phi Phi ?
|
|
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 30.08.2016, 15:30 | Ziņojums # 5 |
 Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| Sveicināta forumā :) sevišķi neiedziļināšos, leduszieds7 gan jau izstāstīs smalkāk bet ielikšu rome2rio, ērts priekšstata gūšanai :)
Quote izobela (  ) 1. Mēs ielidojam no Bangkokas Surat Thani lidostā no rīta pēc 8iem. Kāds ir ērtākais+lētākais veids, lai nonāktu Khao Sok parkā. https://www.rome2rio.com/s/Bangkok-Airport-BKK/Khao-Sok-National-Park
Quote izobela (  ) 3. Vai tas ir vispār iespējams vienas dienas laikā nonākt no Khao Sok līdz Phi Phi ? https://www.rome2rio.com/s/Khao-Sok-National-Park/Phi-Phi-Islands
P.S. no Khao Sok salīdzinoši tuvu Similānu, Tachai un Ко Surin salas https://www.rome2rio.com/s/Khao-Sok-National-Park/Mu-Ko-Similan
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
Ziņojums rediģēts andrian - Otrdiena, 30.08.2016, 15:32 |
|
| |
izobela | Datums: Trešdiena, 31.08.2016, 08:27 | Ziņojums # 6 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 2
Reputācija: 0
| Paldies par atbildi ''andrian'' ! Arī par ''rome2rio''...tādu saiti vēl nezināju. Similānu salas bija kā versija Phi Phi vietā, bet tā kā ceļojums sanāk diezgan mierīgs kopumā, tad iekļāvām Phi Phi uz 2 naktīm tieši dēļ tā, lai apskatītu kā pludmale pārvēršas naktsdzīvē, jo pēc tam dodamies uz Railay, lai noslēgtu ceļojumu ar 4 dienām skaistā vietā.
Labprāt vēl padiskutētu ar leduszieds7, esmu cītīgi izlasījusi viņas aprakstus, bet vienalga esmu ''uzkārusies'' uz Khao Sok nacionālo parku un nenāk man apskaidrība kā tur labāk samenedžēt laiku.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Trešdiena, 31.08.2016, 11:03 | Ziņojums # 7 |
 Leitnants
| 1) Jā, no Khao Sok ir iespējams vienas dienas laikā noklū't uz Phi-Phi.Bez problēmām. Ja Tu paliec pa nakti tajā resortā, kuru esmu minējusi, no turienes Tev būs iespēja nopirkt biļeti(resorta saimnieki piedāvās)uz dažādiem maršrutiem.Arī Phi-Phi.Tur viss sakārtots. 2)Par tūri uz ezeru-tas ir pērkams arī resortā.Aizbrauksiet, un recepšenā ir lieli plakāti ar piedāvātajām tūrēm.Tur ir vēlamā tūre protams tā, kurā ietilpst alas!!! Tās, kuras es aprakstiju. Tad būs apvienots gan nakšnošana uz ezera, gan super alas, gan džungļi, gan nakts izbrauciens ar laivām(nakts safari). Pašiem par nokļūšanu projām no ezera nekas nebūs jādomā. No viesu nama(Jungle Hurt Resort) savāks, aizvedīs uz 2 dienu nopirkto tūri, rūpēsies par nakššnošanu uz ezera, vedīs uz alām..utt)-un atvedīs atpakaļ. Nākamajā rītā būs pieejams tātad transports(no paša Resorta) braucienam uz izvēlēto gala mērķi.
3) Kā nokļūt no Bangkokas...uz Khao Sok? Pieņemu, ka jau izlēmi...jo adrians saites iedeva. Es braucu no Puketeas...bet Tev tas nez vai der.. Labāk(tuvāk) caur Surathani.. vispār...uzraksti uz privāto...(destiny77777@inbox.lv)..Pastāstīšu jebko..ko pati zinu.
Ja runa par Similan...nuu..skaisti...bet tas ar viss. Tur ir tikai daba...nekā cita. Ja gribi naktsdzīvi, tad šis nav tas variants.
|
|
| |
|