Otrdiena, 24.06.2025, 20:07
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Taizemes ūdenskritumi - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Taizemes ūdenskritumi
selphurDatums: Svētdiena, 03.01.2016, 17:05 | Ziņojums # 1
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Biju izdomājis aizceļot uz kādu ekzotiskāku valsti, izvēlējos Taizemi. (saite dzēsta, reklāma) un arī citviet biju lasījis, ka tur ir baigi iespaidīgi ūdenskritumi un citas ievērojamas ainavas. Daba man patīk, un esmu izdomājis, ka forši būtu organizēt sev "tūri pa ūdenskritumiem" (man baigi patīk tādi "temātiski" braucieni). Jautajums pieredzējušiem ir tāds - vai būs tā vērts? Varbūt drosāk būtu izvēlēties kādu citu objektu tipu, tempļus, piemēram, vai kalnus?

MelnaisDatums: Svētdiena, 03.01.2016, 20:55 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote selphur ()
un arī citviet biju lasījis, ka tur ir baigi iespaidīgi ūdenskritumi un citas ievērojamas ainavas. Daba man patīk, un esmu izdomājis, ka forši būtu organizēt sev "tūri pa ūdenskritumiem

Ir tur skaistas vietas, bet ja vēlies redzēt tieši ūdenskritumus, tad vēlēkais laiks kad to var isdarīt ir novembris un decembris, tad kad tikko beigusies lietus sezona. Tad ūdenskritumi būs pilni ar ūdeni un vareni..... Es jau drīzāk skatītos uz Laosas pusi ar viņas ūdenskritumiem un Mekongu, 4000 salu rajonā.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

leduszieds7Datums: Pirmdiena, 04.01.2016, 14:54 | Ziņojums # 3
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Varu vien spriest par Erewan ūdenskritumu.
...par iespaidīgu nenosaukšu.
Bet tā kā esmu redzējusi Niagārau..tad iespējams, mans vērtējums nav objektīvs un vērā ņemams. wink

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

• Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā