Ceturtdiena, 26.06.2025, 09:11
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Ko izvēlēties? kā braukt? - Page 8 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Ko izvēlēties? kā braukt?
MelnaisDatums: Trešdiena, 14.10.2015, 10:37 | Ziņojums # 106
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Quote eg ()
kapēc te tāds klusums, neviens neceļo :)

Tieši otrādi ceļo...... ja esi pamanījis.... biggrin

Quote eg ()
vel jautajums par palikšanu Sabang, cik saprotu, tur var nopirkt biļeti uz so pazemes upi, nu tad ka ar naktsmājām, ir kāds palicis?

mhmhm..... nesaprotu kāpēc cilvēki raksta ceļojumu atskaites...? ... līdz šim es domāju lai citi ceļotāji smeltos noderīgo informāciju, tai skaitā par nakšņošanas iespējām Sabang.. piemēram te:

http://www.melnais.com/forum/26-224-1

Quote eg ()
starp citu, par modernām tehnoloģijam - lai sazinātos skaipā, vajag, lai tevi akceptē, vēl joprojām gaidu smile ātrāk bij sazvanīt smile

Un starp citu uzskaitīt naudiņu uz skype konta neviens nav mācījis...... biggrin

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

egDatums: Trešdiena, 14.10.2015, 11:35 | Ziņojums # 107
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 26
Reputācija: 0
Nu jāāā, ja jāpiedomā ko drīkst jautāt, ko nē, un vai - nepajautāsi ko muļķīgu -tad kam tad vajadzīgs šis forums :(
paldies, vairāk netraucēšu!

eg

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 15.10.2015, 18:00 | Ziņojums # 108
Ģenerālisimuss
Quote eg ()
Nu jāāā, ja jāpiedomā ko drīkst jautāt, ko nē, un vai - nepajautāsi ko muļķīgu -tad kam tad vajadzīgs šis forums :(
paldies, vairāk netraucēšu!

kāpēc uzmet lūpu? ..... es tikai vēlējos pateikt, ka daudzas atbildes jau ir šajā lapā.... vai domā, ka man dotajā brīdī atrodoties Āzijā un ceļojot ir vairāk laika atbildēt uz jautājumiem, par kuriem jau ir informācija, nekā Tev atrodoties mājās pie datora palasīt nepieciešamo info? Par to vai jautāsi vai nē.... tā ir tava izvēle.... Veiksmi!

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

egDatums: Trešdiena, 21.10.2015, 08:44 | Ziņojums # 109
Seržants
Vai ir iespējams no El Nido uz PP paspēt 1 dienas ietvaros , izlidošana no PP 15:30

eg

MelnaisDatums: Trešdiena, 21.10.2015, 09:38 | Ziņojums # 110
Ģenerālisimuss
Quote eg ()
Vai ir iespējams no El Nido uz PP paspēt 1 dienas ietvaros , izlidošana no PP 15:30

Ir iespējams... ja izbrauksi ar pirmo busu vai mikriņu no rīta.....

egDatums: Trešdiena, 21.10.2015, 12:25 | Ziņojums # 111
Seržants
Es nevaru izlemt par sava ceļojuma maršrutu, tāpēc lūdzu padomu un jūsu viedokli
Vai 3 naktis El Nido + vel 2 naktis turpat / pa taisno no El Nido uz PP lidostu
vai 3 naktis El Nido + 2 naktis Sabang (lai apskatītu pazemes upi) / no Sabang pa taisno uz PP uz lidostu

eg

andrianDatums: Trešdiena, 21.10.2015, 17:32 | Ziņojums # 112
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Sabang ir ne tikai upe, tur ir džungļu takas, zipline, jūra. Patīkama vieta smile te Melnā apraksts 11gadā vēl varēja Sabangā biļeti nopirkt, es braucu 2012 un vairs nekā sad kaut kur mēs spriedām par to..atradīšu ielikšu.
Es par divām naktīm Sabangā, bet atļauja..
atradu kur un par ko strīdējāmies smile

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

egDatums: Ceturtdiena, 22.10.2015, 08:25 | Ziņojums # 113
Seržants
Sazinājos ar: Puerto Princesa Subterranean River National Park - Booking Office, Ground Floor, City Coliseum, atbilde no viņiem: good day, from el nido you can get your permit at our sabang information office, please present proof of your receipt of your accommodation in el nido and the receipt of your environmental fee. There is 2 options in booking permits, 1.you may contact any legal travel agency to assists you on your tour and for your advance bookings, or 2, upon your arrival you may come directly at our office and present any valid identification. If you came directly from el nido going to sabang please proceed at our sabang information office.

eg

andrianDatums: Ceturtdiena, 22.10.2015, 08:42 | Ziņojums # 114
Ģenerālleitnants
Tad tik uz priekšu, lai veicas smile Atskaiti uzraksti kā gāja cool

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

egDatums: Pirmdiena, 26.10.2015, 13:41 | Ziņojums # 115
Seržants
Labi, uzturu forumu tālak :)

Lai melnais neapvainojas, ja jautāju ko tādu, kas ceļojuma aprakstos rakstīts, es visus patiešām esmu izlasījusi, bet gribās dzirdēt vel kādus padomus/komentārus :)

Tagad par Bohol, Panglao - doma tur uzturēties 3 naktis - 1d - tarsīri, šokolādes kalni, 2 d-vaļhaizivis.
Jautājums par naktsmītnes izvēli un atrašanās vietu - Aļona beach? citā pludmalē, vai tieši otrādi, Bohol viducī, piemēram pie upes?
Lasīju, ka vaļhaizivis labāk skatīties startējot kkur no Cebu puses? tiešām 3.5 h ceļā/uz vienu pusi?

Varbūt vēl kādi ieteikumi?

eg

andrianDatums: Pirmdiena, 26.10.2015, 14:09 | Ziņojums # 116
Ģenerālleitnants
Quote eg ()
Lasīju, ka vaļhaizivis labāk skatīties startējot kkur no Cebu puses?

es startēšu no Dumaguete, viena stunda ceļā..

egDatums: Pirmdiena, 26.10.2015, 15:45 | Ziņojums # 117
Seržants
ok, interesanti...
mēs 22.01.2016. ielidojam Cebu, un no turienes izlidojam 26.01. - 3 dienas pa vidu brīvai plānošanai smile tālāk uz Borocay 3 naktis
bet vaļhaizivis -pasākums pats, patika?

eg

andrianDatums: Pirmdiena, 26.10.2015, 19:59 | Ziņojums # 118
Ģenerālleitnants
Quote andrian ()
es startēšu no Dumaguete, viena stunda ceļā..

Quote eg ()
ok, interesanti...bet vaļhaizivis -pasākums pats, patika?

Tu ko lieto? shades

egDatums: Otrdiena, 27.10.2015, 09:45 | Ziņojums # 119
Seržants
Nu esmu lasījusi dažādus viedokļus......

visi te tik pārgudri biggrin foruma augšā uzrakstiet ar lieliem burtiem: uz muļķīgiem jautājumiem te atbildes nesniedz biggrin :D biggrin

eg

andrianDatums: Ceturtdiena, 29.10.2015, 18:10 | Ziņojums # 120
Ģenerālleitnants
Quote eg ()
foruma augšā uzrakstiet ar lieliem burtiem: uz muļķīgiem jautājumiem te atbildes nesniedz

Obligāti ierakstītu, bet foruma īpašnieks ir Melnais, viņš tiesīgs virsrakstot smile es tikai IMHO.. novēlu Tev būt reālākai flower

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā