Ceturtdiena, 26.06.2025, 04:24
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Ko izvēlēties? kā braukt? - Page 9 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 9 no 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Ko izvēlēties? kā braukt?
switchsDatums: Sestdiena, 07.11.2015, 23:20 | Ziņojums # 121
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Melnais, pastāsti par PORT Barton, man tur nesanāk atrast neko līdzīgu hotelim. Vai tā vieta tā arī saucas? Pēc tavām atskaitēm esmu ielicis to maršrutā.

Vai nesanāk ka hotelis ir jāmeklē iekš "San Vicente"?

andrianDatums: Svētdiena, 08.11.2015, 14:10 | Ziņojums # 122
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
San Vicente ir apgabals kurã atrodas Port Barton http://sanvicentepalawan.com.ph/000001a....ls.html

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

MelnaisDatums: Pirmdiena, 09.11.2015, 11:41 | Ziņojums # 123
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote switchs ()
Melnais, pastāsti par PORT Barton, man tur nesanāk atrast neko līdzīgu hotelim. Vai tā vieta tā arī saucas?

Tā arī viņa saucas.... Port Barton...

Lielākā daļa hoteļu nav atrodama rezervēšanas sistēmās... bet kaut kas jau ir atrodams tajā pašā "Agoda"... piemēram "Deep Moon Resorts". Pats esmu rezervējis.... Tur ir pietiekoši daudz hoteļu... Te būs kartīte ar hoteļu izvietojumu:

Un te būs saites ar sīku informāciju par naktsmītnēm un ko tur darīt, ko redzēt un kā atpūsties:

http://ruthinjourney.blogspot.com/2015....an.html
http://travel-philippines.com/locations/palawan/4-port-barton.htm

Veiksmi!
Pievienotie faili: 9533443.jpg (79.2 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

switchsDatums: Svētdiena, 13.12.2015, 02:16 | Ziņojums # 124
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Iekš Angeles, tas fields ave ir droša vieta kur skatīties hoteļus, man bīstams rajons, kā Manilā kur uzskaitījāt bīstamās vietas?

Un kā nosakat kuros gogo bāros ir droši iet iekšā. Pieredze Bangkokā nebija tā labākā biggrin labi ka tiku ārā...

MelnaisDatums: Otrdiena, 15.12.2015, 16:25 | Ziņojums # 125
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote switchs ()
Iekš Angeles, tas fields ave ir droša vieta kur skatīties hoteļus, man bīstams rajons, kā Manilā kur uzskaitījāt bīstamās vietas?

Principā tā ir droša vieta.... bet pats zini teicienu: "muļķis dabū pērienu arī baznīcā"! Ja neplātīsies ar naudu, neklīdīsi galīgā "tepiķī" pa šķērsielām viss būs labi! Fields avēnija ir dārgākā vieta Angeles city. Lētāki hoteļi būs uz Perimeter road!

Quote switchs ()
Un kā nosakat kuros gogo bāros ir droši iet iekšā.

links uz foruma sadaļu par Angeles city Go Go bāriem:

http://www.melnais.com/forum/49-24-1

tālāk ierakstā #3 ir Go Go bāru izvietojumu un cenas bāros.... viss ir elementāri... ja interesē mana pieredze, tad es nestaigāju pa Fields avēnijas bāriem. Tie ir dārgākie un glamūrīgākie bāri. Man patīk tādi, kur viss ir tuvāk pie tautas. Tie bāri atrodas uz Perimeter road.

Quote switchs ()
Pieredze Bangkokā nebija tā labākā labi ka tiku ārā...

Vot to gan es vēlētos dzirdēt!? (uzraksti kaut PM) ... kur ir problēma? Viss takšu ir izstāstīts līdz pēdējam sīkumam.. viss ir elementāri un vienkārši

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

andrianDatums: Otrdiena, 15.12.2015, 16:44 | Ziņojums # 126
Ģenerālleitnants
Quote Melnais ()
Vot to gan es vēlētos dzirdēt!?

es arī, raksti te cool

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

dzakondaDatums: Sestdiena, 23.07.2016, 05:00 | Ziņojums # 127
Ierindnieks
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
Sveiki visiem foruma lietotājiem. Oktobra sākumā došos uz Filipīnām, kopā pavadot tur gandrīz divas nedēļas. Esmu iegādājies biļetes uz Kalibo lidostu, no kurienes došos uz Boracay. Tur pavadīšu 5-6 dienas un tad man ir lidojums no Kalibo uz Puerto Princesa, kur arī ieplānots pavadīt 5-6 dienas. Man ir daži jautājumi, ceru ka kāds pamanīs un spēs palīdzēt, nevēlējos speciāl sākt jaunu tēmu.

Kalibo plānotā lidmašīnas nosēšanās ir 2:30PM. Kā labāk rīkoties, lai nepārmaksājot normas robežas, nokļūtu Boracay salā? Vai grūti būs atrast hoteli uz vietas par pieņemamu cenu, ar to domājot, ka man nav svarīga pludmale pa logu, ja 300-500metru attālumā viencīca ir krietni lētāka? Un vai vajag kaut ko iepriekš rezervēt? Esmu, pa ausu galam, dzirdējis, ka nevajag neko diži iepriekš rezervēt, visu varot draudzīgāk sarunāt uz vietas, jo neret cenas ir zemākas, nekā internetā norādītās. Gribētu dzirdēt no tiem, kas tur jau bijuši un var padalīties iespaidos.

Pēc vairākām dienām nonākšu Puerto Princesa lidostā. Būšu tur 17:00. Tad nu rodas jautājums, vai ir vērts palikt Puerto Princesa vai labāk uzreiz kāpt busiņā un doties uz El Nido? Kāds varbūt var ieteikt vietas, kuras būtu no tām "Must do" lietām, ko darīt Palawan?

In taste of life.

andrianDatums: Sestdiena, 23.07.2016, 09:07 | Ziņojums # 128
Ģenerālleitnants
Sveicinu Tevi forumā :)

Quote dzakonda ()
Kalibo plānotā lidmašīnas nosēšanās ir 2:30PM. Kā labāk rīkoties, lai nepārmaksājot normas robežas, nokļūtu Boracay salā?

1.No Kalibo lidostas līdz Katitlan ostai ar autobusiem vai mikrobusiem par 200 peso. Ceļā 1 - 2 stundas. Kursē no 6AM līdz 8PM.
Caticlan Yetty port. Pa kreisi kases, trīs lodziņi. Katrā savs nodoklītis :)
Terminal fee 100peso
Dabas nodoklis 75(nav jamaksā atpakaļbraucot)
Transporta nodoklis 25peso(50peso ja brauc ar OYSTER FERRY FASTCRAFT BOOTH)
Tad, rādot biļešu čupiņu pārbaudītājiem, ejam iekšā ostas ēkā un par to pašu naudu pa otru galu ārā. Pa ceļam nekas nav jāpiepērk vai jāaizpilda, viss vajadzīgais jau ir iegādāts
Virzoties uz piestātni, biļetes tiks atņemtas, pēdējās pie laivas.
Laivas kursē no 4AM līdz 10PM

Laivītē vietas maz, ja ir drusku lielāka bagāža, tā jāuzliek uz laivas jumta, bortiņš neliels ir. Laivā jāaizpilda reģistrācijas lapa un jāuzvelk glābšanas veste.
Ceļā minūtes desmit

Cagban Jetty(Borakaja)
Ejam pa molu līdz piestātnei, caurejam mikrobusu un aģentu rindu un sasniedzam traisiklu stāvvietu. Tur arī ir būdiņa ar puisīti, bet līgstam par cenu ar traika vadītāju. Standarta cena lidz 1;2 vai 3 stacijai 150peso/traiks.
Ja vajag līdz trešajai, pietiks ar 100peso par braucienu

2.Var pirkt gatavu transporta paketi, aizvedīs līdz vienai no stacijām, kuru izvēlēsies. Piemēram šādu vai MyBoracay.
Vai vēl vienkāršāk - pirkt transfēru lidmašīnā

Quote dzakonda ()
Vai grūti būs atrast hoteli uz vietas par pieņemamu cenu, ar to domājot, ka man nav svarīga pludmale pa logu, ja 300-500metru attālumā viencīca ir krietni lētāka? Un vai vajag kaut ko iepriekš rezervēt?

Oktobrī nav sezona, riktīgi nevajag neko rezervēt, varēsi izvēlēties. Neņem uzreiz uz visām dienām, ja nākošā dienā atradīsi labāku, varēsi pamainīt.

Quote dzakonda ()
vai ir vērts palikt Puerto Princesa vai labāk uzreiz kāpt busiņā un doties uz El Nido? Kāds varbūt var ieteikt vietas, kuras būtu no tām "Must do" lietām, ko darīt Palawan?

PP maz ko darīt, te drusku mans apraksts
Ja ir doma skatīt pazemes upi, tad palasi ko Melnais par Sabang ir rakstījis.

• Lappuse 9 no 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā