Otrdiena, 24.06.2025, 14:51
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Vjetnamas vīza - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Foruma moderators: Kurkulis  
Vjetnamas vīza
KurkulisDatums: Trešdiena, 14.07.2010, 15:12 | Ziņojums # 1
Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Statuss: Offline

Vjetnamai bezvīzu režīms ir tikai ar ASEAN valstīm (Taizemi, Indonēziju, Singapūru, Malaiziju, Mjanmu, Kambodžu, Laosu, Filipīnām un Bruneju) ar laiku līdz 30 dienām. Ar Krieviju, Koreju, Japānu, Norvēģiju, Dāniju, Somiju, Zviedriju ar laiku līdz 15 dienām. Ilgākam laikam un citu valstu pilsoņiem ir nepieciešama vīza.

Vīzas mēdz būt 1,3 un 6 mēnešu vienreizējās un daudzkārtējās un uz vienu gadu daudzkārtējā.

Vīzas izsniedz vēstniecībās. Tuvākās mums:

Somija - http://www.vietnamembassy-finland.org/en/
Zviedrija - http://www.vietnamemb.se/
Polija - http://www.vietnamembassy-poland.org/en/

Vīzas varam saņemt ierodoties personīgi vēstniecībās, sūtot pa pastu un uzticot to travel kompānijām. Bet mēs taču esam beckpackeri un visu esam paraduši darīt paši un savu tik grūti pelnīto naudiņu tik vienkārši visādām travel kompānijām neatdosim. no
Ir vēl viens variants kā saņemt vīzas tieši Vjetnamas starptautiskajās lidostās Hanojā, Hošiminā (Saigonā) un Danangā. Tam ir nepieciešama pase, derīga nemazāk kā sešus mēnešus, 2 foto 4x6, aizpidīta anketa (dabūjama šeit: http://www.realelectro.com/download/0/FOTO/FOTO2/VIET_VOA.pdf ) un Approval Letter. Kas ir Approval Letter un kur viņu ņemt? Approval Letter ir apstiprinājuma vēstule no Vjetnamas Imigrācijas departamenta ar atļauju iebraukt Vjetnamā uz vīzas darbības laiku. Ar šo vēstuli var saņemt vīzu tieši lidostā. Vēstulē tiek norādīts laiks kurā Jums ir atļauts šķērsot Vjetnamas robežu, vārds, uzvārds, dzimšanas dati, pilsonība un pases Nr. Approval Letter var dabūt piemēram šeit www.vietnamstay.com. Saucas šis pakalpojums VISA APPROVAL SERVICE.

Ja tautai būs interese izlikšu arī sīku instrukciju kā pie tā Approval Letter tikt.

Uz sauzemes robežpunktiem šis variants neattiecas.

hands hands hands

Aktuāls uz 08.02.2016

Sākot ar 2015.gada 23.novembri krietni tiek samazināta cena zīmoga saņemšanai pasē, kad iepriekš esiet saņēmuši „Approval Letter”. Tā piemēram 1 mēneša vienreizējā vīza no 45$ ir samazināta līdz 25$, 1 mēneša daudzkārtējā vīza no 95$ samazināta līdz 50$.

„Vietnamese Visa Application Form” varam novilkt pa šo saiti:

http://melnais.ucoz.ru/Vjetnama/form-on-arrival_Vietnam.pdf
Pievienotie faili: 0113525.png (7.4 Kb)

Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.

MelnaisDatums: Svētdiena, 08.08.2010, 10:29 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Lēts un ērts variants Approval Letter saņemšanai. http://www.waytovietnam.com/visa.htm

Cena atkarīga no cilvēku skaita:

1 person $15.00
2-3 persons $10.00
4-5 persons $9.00
6-9 persons $8.00
9 upward $7.00

Lidostā zīmoga saņemšanai 25$ no cilvēka.

Ja pareizi sapratu, maksāt varam ar Visa, Mastercard, Amex un pats galvenais izmantojot maksāšanas sistēmu Pay Pal.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Piektdiena, 14.01.2011, 12:12 | Ziņojums # 3
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Approval Letter saņemšanai izmantoju augstāk minētās firmas pakalpojumu. Viss notika ātri un bez aizķeršanās. Izmantojot Pay Pal maksāšanas sistēmu samaksāju 20$ par diviem cilvēkiem. Uz savu e-pastu saņēmu Approval Letter *.jpg formātā. Tur gan mēs esam kopā ar vēl četriem cilvēkiem, bet "vidējo" ātrumu tas nemaina.

Tā izskatās slavenā Approval Letter:

Atlicis lidostā samaksāt 50$ par vīzām (divām), pielikt klāt Approval Letter un 4 x 6 divas fotogrāfijas.

Lēti, ātri un galvenais bezgala ērti. Domājam, vai ir vērts maksāt bargu naudu (kura pelnīta sūri, grūtā darbā) un ar vieglu roku atdot visādām travel kompānijām, ja to visu var izdarīt neizejot no mājas! prof

Pievienotie faili: 9036971.jpg (45.9 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnāPrinceseDatums: Trešdiena, 23.03.2011, 14:51 | Ziņojums # 4
Seržants
Ieraksti: 95
Reputācija: 3
Lai sņemtu vīzu nākas aizpildīt šādu murgainu imigrācijas lapu:

Tas ir čeks par vīzām divām personām (50$):

Es domāju, nu viss ir skaidrs par iespējām saņemt Vjetnamas vīzu neizejot no dzīvokļa.

Pievienotie faili: 3530372.jpg (32.2 Kb) · 7229848.jpg (43.8 Kb)

MelnāPrinceseDatums: Sestdiena, 14.01.2012, 12:52 | Ziņojums # 5
Seržants
#2 ierakstā minētais links vairs nedarbojas. Rekomendēju šādu: http://www.vietnam-visa.com/

Cenas gan ir nedaudz augstākas.

Pievienotie faili: 1938004.jpg (19.7 Kb)

swapiDatums: Trešdiena, 25.01.2012, 18:13 | Ziņojums # 6
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 12
Reputācija: 1
Maksa vēstniecībās par tūrista vīzu vienreizējai iebraukšanai katrā vēstniecībā itkā varot atšķirties.

Vjetnamas vēstniecība Zviedrijā man šodien atbildēja sekojošo:

"It is 500 Kr each, not including postage for return of your passports
afterward (which is 100 Kr for bringing up to 2 passports to the post office
and send back to you by recommended mail).
It takes a few days to process.
Yours sincerely,
VN. Emb."

Tātad, katra vīza 500 kronas + 100 kronas par 1-2 pasu atsūtīšanu atpakaļ pa pastu.

MelnāPrinceseDatums: Trešdiena, 25.01.2012, 19:12 | Ziņojums # 7
Seržants
Quote (swapi)
Maksa vēstniecībās par tūrista vīzu vienreizējai iebraukšanai katrā vēstniecībā itkā varot atšķirties.

Principā nē, tik daudz cik ir valūtas kursu svārstības.

Vēstniecības variants:

2.personām vīza 2x500=1000 SEK (80 Ls);
Pasta pakalpojumi pasēm uz mājām =100 SEK (8 Ls);
Apmēram tikpat izies pasta pakalpojumos pases nogādāt vēstniecībā = 8 Ls

Kopā: 96 Ls

--------------------------------------------------------------------------------------------

e-vīzas variants:

2.personām vīzas noformēšana: 2x18,25$=36,50$
Uz robežas par vīzām 2.personām: 2x25$=50$

Kopā: 86,50$

-------------------------------------------------------------------------------------------

Atšķirību jūti! Kā bonuss - papildus nav jāiet uz pastu, Approval Letter var saņemt neizejot no dzīvokļa. Secinājumus un lēmumus pieņem pats!

Ziņojums rediģēts MelnāPrincese - Trešdiena, 25.01.2012, 19:14

swapiDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 16:24 | Ziņojums # 8
Ierindnieks
Protams, bet tas neder, ja jāšķērso robeža pa zemes ceļu.

MelnāPrinceseDatums: Ceturtdiena, 26.01.2012, 19:10 | Ziņojums # 9
Seržants
Quote (swapi)
Protams, bet tas neder, ja jāšķērso robeža pa zemes ceļu.

Tā ir tiesa!

swapiDatums: Ceturtdiena, 29.03.2012, 21:10 | Ziņojums # 10
Ierindnieks
Maza, bet varbūt noderīga piebilde.

Lidoju no Honkongas uz Hanoju ar Hong Kong Airlines. Biju nopircis vienvirziena e-biļeti.
Ierodoties lidostā, iečekojoties, Hong Kong Airlines pārstāve man saka, ka bez atpakaļbiļetes man ļaut lidot nevarēs, jo tādi esot Vjetnamas iebraukšanas noteikumi, un ieteica man nopirkt, kautvai caur internetu, atpakaļbiļeti. Līdz iekāpšanai bija tikai 10 minūtes, un es sapratu, ka nav kur sprukt, un turpat blakus pie reģistācijas biju spiests nopirkt atpakaļbiļeti. Viņi teica, ka varot to pēc tam atteikt un iedeva email adresi, kur sūtīt atteikumu, bet atteikums man maksā 30 HKD, kas nav daudz, aptuveni 2.90 EUR, BET TOMēR!

Izprintēja manu jauno atpakaļbiļeti.

Vjetnamā, saņemot lidostā Visa on Arrival, man, protams, nekādu atpakaļbiļeti vai biļeti izbraukšanai no Vjetnamas neviens neprasīja!

Es saprotu, ka Honkongieši grib nodrošināties, ja gadījumā mani Vjetnamā nepieņem, tad vismaz man ir atpakaļbiļete un ķīniešiem nav problēmu, atvest mani atpakaļ.

MelnāPrinceseDatums: Piektdiena, 30.03.2012, 18:38 | Ziņojums # 11
Seržants
Nu galīgais "sviests"! Tu HK viņiem uzrādīji savu "Approval Letter"? Mums Manilā vienīgais ko paprasīja bija tieši "Approval Letter". crazy Principā tā nevajadzētu būt. Ja uz rokām ir šis papīrs, tad sēdina ļotenēs bez problēmām.

swapiDatums: Svētdiena, 08.04.2012, 09:02 | Ziņojums # 12
Ierindnieks
Jā, "Approval Letter" Hong Kong Airlines iečekojoties Honkongā man prasīja un es to parādīju.

Iesniedzu caur e-pastu "refund application" par nevajadzīgo atpakaļceļa biļeti. Esot jāgaida 6-8 nedēļas!

BET "Refund fee is HKD300 according to the rules." Tas nozīmē, ka Hong Kong Airlines piespieda man nopirkt atpakaļbiļeti, kuru man Vjetnama neprasīja, un pēc tam, atsakoties no biļetes, jāmaksā nevis 30 bet 300 HKD kas ir 20 Ls.

Es nezinu, kā šādos izspiešanas gadījumos rīkoties, jo visu pirku pats, bez tūrkompāniju palīdzības un bez speciālas apdrošināšanas.

MelnāPrinceseDatums: Trešdiena, 04.07.2012, 12:36 | Ziņojums # 13
Seržants
Ir parādījušies krietni lētāki varianti "Approval Letter" saņemšanai. Cenas sākot no 10$ vienam cilvēkam. Grupām protams papildus atlaides.

http://www.vietnamvisacheap.com/fees
http://vietnamvisapro.com

Abi šie saiti ir pārbaudīti. Strādā.

JasminaDatums: Svētdiena, 16.09.2012, 11:04 | Ziņojums # 14
Seržants
Ieraksti: 20
Reputācija: 0
vai ir kāds konkrēts laiks noteikts lai pieprasītu šo approval letter? ja lidz brauksanai ir kādi 2 meneši, tad tas nav par ātru to pieprasīt?Saprotu, ka tajā vēstulē ir tikai atļauja 2 personām iebraukt valstī un saņemt vīzu un konkrēti personu vārdi, uzvārdi tur nav minēti? vai pareizi saprotu?Un tas patiesībā ir ļoti ātrs process, bet gribas jau visu pakāpeniski un laicīgi izdarīt smile

MelnāPrinceseDatums: Svētdiena, 16.09.2012, 11:17 | Ziņojums # 15
Seržants
Quote (Jasmina)
vai ir kāds konkrēts laiks noteikts lai pieprasītu šo approval letter?

Nekādas nepieciešamības pieprasīt "Approval Letter" 2 mēnešus ātrāk. Pilnīgi pietiks ar divām nedēļām. Ātrumā nepateikšu, bet liekas, ka ātrāk par 1 mēnesi nevar pieprasīt. Bet tas nav būtiski. To var pat izdarīt steidzamības kārtā. Tas būs dārgāk.

Quote (Jasmina)
tajā vēstulē ir tikai atļauja 2 personām iebraukt valstī un saņemt vīzu un konkrēti personu vārdi, uzvārdi tur nav minēti?

Ir arī personu vārdi un uzvārdi. Sadaļā izliktajā vēstulē ir tikai vēstules pirmā lappuse. Ir arī otrā ar visiem personu datiem.

• Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā