Otrdiena, 24.06.2025, 15:00
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Indijas vīza - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Indijas vīza
evabebreDatums: Otrdiena, 18.09.2012, 16:35 | Ziņojums # 16
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 6
Reputācija: 0
Statuss: Offline
http://www.indianembassy.se/application_forms.php

to anktu ko es pildu atradu sheit!

Manuprat taa ko Tu tur atsuutiji onlain anketa domaata angljiem un zviedriem! Ja maldos luudzu atsuuti kur tu ieguvi sho info ka mums arii japilda shii onlai forma!

MelnaisDatums: Otrdiena, 18.09.2012, 16:40 | Ziņojums # 17
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Paskatījos viņu mājas lapā. Beidzot man ir skaidrs kādu anketu Tu vēlies izmantot. Laikam šo: http://www.indianembassy.se/form_fi...._v4.pdf

Tad lūk, ja Tevi interesē divkāršā vīza, tad šai anketā tas ir punkts 25. Lauciņā raksti: Double.

Jā šī anketa der, ja jau ir vēstniecības mājas lapā.

Cik cilvēkiem Indijas vīza ir nepieciešama. Ja 1 vai 2 cilvēkiem, tad vienkāršāk un lētāk caur travelaģentūrām, nekā pašam dzīties uz Stokholmu. Tur arī visu to garo penteri anketās aizpildīs. Par uzticību Latvijas pastam vari palasīt komentārus augstāk. Protams var mēģināt sūtīt, bet var arī palikt bez pasēm.

Nav nekur teikts, ka tas ir angļiem vai citiem.

Dodies pa šo linku: http://www.ttservices.se/ApplicationForm.aspx?Cul=en-US
tālāk pa kreisi no uzraksta New Visa Application form (English version) spied aplikāciju. Nokļūsi nākamajā lapā. Tur lapas apakšējā malā ir banerītis ar uzrakstu: Online Visa Application Registration. Spied uz viņa un nonāksi anketā. To pašu var izdarīt uzklikšķinot tekstā uz izceltā fragmenta: online application link

Domāju kaut kā tā!

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

evabebreDatums: Otrdiena, 18.09.2012, 16:49 | Ziņojums # 18
Ierindnieks
Hihii! Man tad likaas pareizi tur arii biju ierakstijusi ciparinju 2vi!
Man nav janoraada vieta uz kurieni veelos izceljot?
Nedomaju suutiit caur pastu! Droshvien caur DHL!
LIELS TEV PALDIES!

evabebreDatums: Piektdiena, 21.09.2012, 13:24 | Ziņojums # 19
Ierindnieks
HeY!
Taa man Te ir uzradushies divi jauni jautajumi varbuut kaads var paliidzeet!

1.Kaa es varu uzkikt zviedru markas Latvijaa? Jo tajaa anketaa tiek pieprasiita atpakaljejosha vestule ar markaam!
Return Self addressed stamped envelope
(if passport is to be sent back by post) Kaa es varu uzkikt zviedru markas Latvijaa?
2.Ja es shobriid atrastos Vacijaa vai buutu iespeejams man kaa Latvietei nokartot viizu uz Indiju Vaacijaa?

MelnaisDatums: Sestdiena, 22.09.2012, 11:23 | Ziņojums # 20
Ģenerālisimuss
Quote (evabebre)
Ja es shobriid atrastos Vacijaa vai buutu iespeejams man kaa Latvietei nokartot viizu uz Indiju Vaacijaa?

Precīzi nezinu, bet pieļauju ka tas ir iespējams. Labāk jau pašai aizstaigāt līdz vēstniecībai.

Quote (evabebre)
Kaa es varu uzkikt zviedru markas Latvijaa?

Sarežģīts jautājums. Pastā kādreiz bija kuponi, kurus pievieno vēstulei. Ir vēl tagd nezinu... Otrs variants vēstulē ievietot nepieciešamo naudas summu zviedru kronās. Bet ja taisījies izmantot kurjeru ir iespējams apmaksāt gan turp gan atpakaļ ceļu.

Lai būtu pilnīgi droši, pareizākais variants ir piezvanīt uz Indijas vēstniecībām Stoholmā un Berlīnē. Tur arī visus jautājumus noskaidrot. prof

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

switchsDatums: Ceturtdiena, 31.01.2013, 11:08 | Ziņojums # 21
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Laba ziņa medijos, kam vajadzētu samazināt vīzas saņemšanas izmaksas:
30.janvārī Indijas vēstniece Banašrī Boses Harisones (Banashri Bose Harrison) un Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis atklāja Indijas vīzu centru. Indijas vīzu centrs atrodas Rīgā Mellužu ielā 1C-1 un tajā varēs noformēt vīzu pieteikumus, kuri tālāk ar kurjerpastu tiks nogādāti Indijas vēstniecībā Stokholmā vīzas izsniegšanai.

Pagaidām gan nevaru komentēt cenas, bet gan jau drīz zināsim.

switchsDatums: Piektdiena, 22.02.2013, 11:41 | Ziņojums # 22
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Ir parādījušies izcenojumu, lai saņemtu Indijas vīzu. Joprojām Indijā iebraukt mums ir dārgi.
http://www.in.ckgs.se/latvia-lv/apply-for-a-visa/visa-fees.html

MagnesiaDatums: Svētdiena, 07.07.2013, 12:04 | Ziņojums # 23
Ierindnieks
Ieraksti: 5
Reputācija: 1
Tagad ir ta, ka it ka latviesi Zviedrija pat vairs nedrikst pieteikties vizai - jakarto LV. Nezinu, cik LV maksa, bet Zviedrija man sanaca izrekjinat uz 50 latiem, pie tam nav isti rakstits, vai par vairakkarteju iebrauksanu cena palielinas, it ka ne, bet kas to lai zina.

Bet man ir jautajums - es taisos celot bez konkretiem hoteliem un pa brivo... Man tur tai forma jaieraksta reference ash ar konkretu personu un tel Nr., kuru man nav. Ko tur var rakstit - ko parbaudis, ko - ne?

MelnaisDatums: Pirmdiena, 08.07.2013, 10:26 | Ziņojums # 24
Ģenerālisimuss
Quote (Magnesia)
Tagad ir ta, ka it ka latviesi Zviedrija pat vairs nedrikst pieteikties vizai - jakarto LV

Atklāti sakot nav man tādas pārliecības...... domāju, ka var gan. Bet neapgalvoju. Par izcenojumiem viss ir skaidrs..... ziņojumā Nr.22 ir links ar visiem izcenojumiem un saraksts ar nepieciešamajiem dokumentiem.

Quote (Magnesia)
Ko tur var rakstit - ko parbaudis, ko - ne?

Visreālāk, ka nepārbaudīs neko..... Paņem jebkuru hoteli un ieraksti...... Ja pārbaudīs, tad saki ka biji domājusi to hoteli rezervēt, bet tikai kad būs apstiprināta vīza.... cool

Veiksmi!

MagnesiaDatums: Otrdiena, 09.07.2013, 03:53 | Ziņojums # 25
Ierindnieks
Ieraksti: 5
Reputācija: 1
Var, var, tikai negribigs dikti bija. Kau teicu, ka tik driz LV nebushu, tapat menedzjeris gribeja sutit pildit to formu LV. Turpmäk varbut ar nebuus tik noraidoshs.
Beigu beigas rezerveju hoteli, pashu letako, ko atradu ätrumä.

MelnaisDatums: Piektdiena, 07.02.2014, 13:01 | Ziņojums # 26
Ģenerālisimuss
Labi jaunumi, Indija atvieglojusi vīzu režīmu

Indijas valdība 5.februārī atvieglojusi vīzu režīmu ceļotājiem. Atbilstoši jaunajiem noteikumiem ceļotāji varēs saņemt VOA (Visa on Arrival) ielidojot valstī. Šī procedūra būs iespējama 26 valsts lidostās un attieksies uz 180 valstu pilsoņiem, ieskaitot Latviju. Lai saņemtu VOA būs jāpiesakās tiešsaistē ne vēlāk kā 3 dienas pirms ielidošanas. Lidostā tiks salīdzināti personas dati un izsniegta vīza, kura būs derīga 30 dienas. Šo vīzu nebūs iespējams pagarināt. Jaunā kārtība savu darbību uzsāks 2014.gada septembrī. Tas ir pēc plāna... āzijā kā mēs zinām procedūru sakārtošanai mēdz gadīties, ka ir nepieciešams ilgāks laika posms. Jebkurā gadījumā ziņa ir pozitīva.

Cik šis pasākums maksās un kā izskatīsies reālajā dzīvē pagaidām nav skaidrs. Sekosim jaunumiem.

MelnaisDatums: Pirmdiena, 15.12.2014, 16:24 | Ziņojums # 27
Ģenerālisimuss
Indijas Visa on Arrival aplauziens

Gada sākumā parādījās patīkama informācija ceļotājiem, kuri vēlējās apmeklēt Indiju. Varas iestādes prezentēja projektu par Visa on Arrival ieviešanu, kur ceļotāji varēs saņemt vīzu ielidojot valstī. Projektā tika prezentēts, kā šī iespēja attieksies uz milzum daudz valstu valstu pilsoņiem ieskaitot Latviju un 26 valsts lidlaukiem. Prezentācijas pirmā daļa ir izpildīta. Tik tiešām ir ieviesta un darbojas online Visa on Arrival rezervēšanas sistēma. Bet ar to arī Latvijas ceļotājiem visi prieki beidzas. Minētā kārtība darbojas tikai 9 lidostās un attiecas uz 43 valstu pilsoņiem, starp kuriem Latvijas vārda nav. Visa on Arrival cena mājaslapā arī nav tā draudzīgākā. Par šo pakalpojumu tiek prasīts 60$. Te ir mājas lapas adrese, kur ir iespējams pieteikties Visa on Arrival:

https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

Cerēsim, ka ar laiku šim sarakstam tiks pievienota arī Latvija. Tas būtu ļoti ērti ceļotājiem.

43 valstu saraksts, kuru pilsoņi ir tiesīgi izmantot šo servisu:

Australia, Brazil, Cambodia, Cook Islands, Djibouti, Fiji, Finland, Germany, Indonesia, Israel, Japan, Jordan, Kenya, Kiribati, Laos, Luxembourg, Marshall Islands, Mauritius, Mexico, Micronesia, Myanmar, Nauru, New Zealand,
Niue Island, Norway, Oman, Palau, Palestine, Papua New Guinea, Philippines, Republic of Korea, Russia, Samoa, Singapore, Solomon Islands,Thailand, Tonga, Tuvalu, UAE, Ukraine, USA, Vanuatu, Vietnam.

Lidostas, kurās ir iespējams saņemt VOA:

Bangalora, Goa, Deli, Mumbaja, Kalkuta, Kočina, Tiruvananthapurama, Haidabarāda un Čennai.
Pievienotie faili: 0326165.png (30.3 Kb)

StriķisDatums: Pirmdiena, 13.02.2017, 00:34 | Ziņojums # 28
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 149
Skatos ka tagad uz Indiju e-visa ir dabūjama. Ir kāds jau tādu dabūjis?
https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
Cik sapratu, tad 60$+ 2.5%
Derīga 30 dienām ielidošanai Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Cochin, Delhi, Gaya, Goa, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi.

Ziņojums rediģēts Striķis - Pirmdiena, 13.02.2017, 00:42

andrianDatums: Pirmdiena, 13.02.2017, 16:03 | Ziņojums # 29
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
e-vīza jau 2015.gadā bija dabūjama, par 57.18EUR, kārtoja ceļabiedri. Pats ņēmu te, uz vietas Rīgā 74.91EUR.

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

MelnaisDatums: Pirmdiena, 15.04.2019, 13:32 | Ziņojums # 30
Ģenerālisimuss
Padalīšos ar savu pieredzi Indijas e-vizas saņemšanā.

Paldies Dievam Indijas e-vīzas saņemšanai mums nav nepieciešami nekādi starpnieki trevel kompāniju veidā. Atliek tikai pašiem doties uz attiecīgo online servisu pa šo saiti:

https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html

Pirms uzsākam reģistrāciju tiešsaistē ir nepieciešams ieskanēt savu pasi PDF formātā. Kādēļ tieši tādā murgainā formātā man nav saprotams, bet nu tie ir Indieši. cranky Šī nebūt nav vienīgā viņu dīvainība. Papildus faila izmērs nedrīkst pārsniegt 300 Kb. Varu apstiprināt, ka faila izmēram ir nozīme. Sākumā biju "uzcepis" pases kopijas failu PDF aptuveni 1Mb lielumā. Neņēma pretim, nācās procesa laikā konvertēt. Tāpat jābūt ieskanētai vai digitālai fotogrāfijai, prasības kā pases bildei. Faila izmērs nedrīkst pārsniegt 1 Mb. Par visām šī prasībām varat iepazīties pa to pašu saiti sadaļā "DOCUMENTS REQUIRED".

Tālāk varam ķerties klāt pašas formas aizpildīšanai. Ja domājat, ka tas ir elementāri, tad gluži tā viss tas nav. Nāksies atbildēt uz neskaitāmiem debīliem jautājumiem, kurus pirmo reizi izlasot pat nav īsti skaidrs ko no Tevis vēlas. crazy To saprot arī paši Indieši, tāpēc ir dota neliela pamācība. To varam atrast sadaļā "View Sample e-Visa form", vai arī novilkt pamācību pa šo saiti PDF formātā:

https://indianvisaonline.gov.in/evisa/images/SampleForm.pdf

Daudzi no debīlajiem jautājumiem ir dažādos veidos, variantos un locījumos jautājumi - vai Jums gadījuma pēc nav kāds kontakts, kāds bizness, kāds rada gabals saistīts ar/vai dzīvo Pakistānā. No vienas puses saistībā ar Kašmiru tas ir saprotams, bet nu no otras puses ļoti šaubos vai šādā veidā var atfiltrēt potenciālos teroristus. Labums ir tāds, ka ja uzreiz nevarat atbildēt uz kādu no jautājumiem ir iespējams nepabeigto formu ar ievadītiem datiem saglabāt. Kad zināt ko rakstīt tālāk, ir iespēja nepabeigtajā formā atgriezties, un turpināt viņu aizpildīt. Gemorojs jau ir to formu aizpildīt, bet nu nav jau nekas briesmīgs.

Kad viss ir aizpildīts, tad ir pienācis brīdis par šo pakalpojumu samaksāt. Vīzas maksa ir atkarīga no kuras valsts Jūs esat, konkrēti Latvijai pakalpojuma cena ir 80$. Klāt vēl jāpieskaita transakcijas maksa. Manā gadījumā tie bija 2,01$. Tātad kopā nācās atdot 82,01$. Sākumā mēģināju samaksāt ar "Revolut" karti. Šī karte neļāvās veikt šo transakciju, iespējams tāpēc ka tā ir debet karte. Turpināju ar "Citadele" VISA kredītkarti. Te viss bez problēmām. Maksa vienam cilvēkam par vīzu sastādīja 73,67 EUR pēc tā brīža kursa.

Padārgs prieks. Bet Jūs iegūstat tiesības uzturēties Indijā līdz 60 dienām, un kas vēl ir ļoti svarīgi, ka tā ir dubultā vīza. Tas ir Jums ir iespēja par vienu šo maksu iebraukt 2X Indijā. Tas varētu būt ļoti ērti, ja ieplānojat pie vienas reizes arī piemēram Šrilankas apmeklējumu.

Papildus būtu jāzina, ka aizpildot būs jānorāda precīza ierašanās vieta. Tikai tajā būs iespēja saņemt e-vizu. Tas ir tā lidosta kurā Jūs ielidosiet un šķērsosiet robežu. Neaizmirstam arī izdrukāt nosūtīto apstiprinājumu, kuru saņemsiet savā e-pastā vai varat arī izdrukāt pa tiešo no viņu mājas lapas. Šo papīru Jums prasīs sēžoties lidmašīnā un būs arī jāuzrāda izejot imigrāciju.

Burvju papīrītis izskatās šādi:

Nu un pasē attiecīgi saņemsiet pāris zīmodziņus, tas izskatās šādi:

Nu un pirms sākam visas šīs robežkontroles aizpildām vienkāršu Imigrācijas kartiņu. Blankas visticamāk izsniegs jau ļotenē, ja nē, tad tās būs atrodamas pirms robežkontroles.

Imigrācijas kartiņa izskatās šādi:

Visā visumā nekā pārāk sarežģīta šeit nav, katrs pats var to izdarīt. Veiksmi!
Pievienotie faili: 5660406.jpg (65.4 Kb) · 8209552.jpg (37.3 Kb) · 7356056.jpg (42.9 Kb)

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā