Indijas vīza
| |
Kurkulis | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 22:46 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Statuss: Offline
| 
Lai saņemtu Indijas e-vīzu, ceļotājam nav nepieciešams doties uz kādu no vēstniecībām. Visu ļoti ērti varam nokārtot atrodoties pie datora tiešsaistē. Dodamies uz oficiālo online servisu "Indian visa online".
Tur mums tiek piedāvāti četri E-vīzas pieejamie varianti ar dažādu vīzas derīguma termiņu un cenām. Pa šo saiti varam apskatīties cenu lapu e-vīzai katrai valstij, tai skaitā arī Latvijai:
https://indianvisaonline.gov.in/evisa....b]
[b]Mēneša maksa par e-vīzu: $25 (jūlijs – marts) Mēneša maksa par e-vīzu: $10 (aprīlis – jūnijs) 5 gadu tūristu e-vīza: $80 1 gada tūristu e-vīza: $40
Vēl no Jums tiks iekasēta transakcijas maksa 2,5% no e-vīzas cenas. Jaunā e-vīza arī ļauj iebraukt Indijā vairākkārt! Tagad jūs varat atstāt Indiju un atkārtoti ieceļot ar vienu un to pašu e-vīzu. Indijas vīzai elektroniski jāpiesakās vismaz 4 dienas pirms ceļošanas uz šo valsti. E-vīzai iespējams pieteikties divreiz gadā. Jāatceras, ka nepieciešams ir izdrukāt e-vīzas kopiju pirms ierašanās Indijā, tā būs jāuzrāda imigrācijas darbiniekam.
Sīkāka instrukcija kā pareizi aizpildīt anketu ir aprakstīta šīs sadaļas ierakstā #30. Pārākām grūtībām nevajadzētu rasties.
Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.
|
|
| |
samy | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 22:46 | Ziņojums # 2 |
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
| sveiki, ir doma braukt uz taizemi , ka ir tad ja stop ir indija vai kads var pateikt ir vajadziga viza tranzitam
susuritis
|
|
| |
switchs | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 22:46 | Ziņojums # 3 |
 Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
| Atbilde principā ir lasāma šeit.
http://www.melnais.com/forum/60-148-1 Quote (Kurkulis) Tūristiem, kas caur Indiju dodas uz Nepālu, Šrilanku vai kādu citu valsi, jāformē tranzīta vīzas. Nepieciešamas aviobiļešu kopijas.
Tranzīta vīzu izsniedz uz 15 dienām.
Es esmu dzirdējis variantus, ka var iztikt bez vīzas, bet oficiālu apstiprinājumu es tam neesmu redzējis. Šeit ieteiktu painteresēties pie kādas travel aģentūras, kas gatavo vīzas, info būs precīzāka.
Personīgi gan domāju, ja pārlidojumā netiek atstāta tranzīta zona, nekādas vīzas nav nepieciešamas.
|
|
| |
Melnais | Datums: Pirmdiena, 25.10.2010, 22:46 | Ziņojums # 4 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| samy šis jautājums bija jāliek Indijas vīzu sadaļā...
switchs ir ļoti precīzi tev atbildējis, vienīgais mani māc lielas šaubas vai Indijas lidostās ir iespējams lidot tranzītā. Es nesaku, ka to nevar, pats nēsmu lidojis caur Indiju. No visām lidostām to pilnīgi noteikti nevar. Varbūt no kādas arī var. Visādā gadījumā Deli lidostas mājas lapā neko par tranzītu atrast nevaru. Tā kā manuprāt samy vien nāksies kārtot tranzīta vīzu. IMHO
Varbūt kāds ir lidojis tranzītā caur Indijas lidostām? Padalamies ar info!
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Fendermans | Datums: Otrdiena, 27.09.2011, 14:12 | Ziņojums # 5 |
 Majors
Ieraksti: 80
Reputācija: 1
| Man jau arī liekas, ka tranzīta koridori Indijas lidostās nav paredzēti. Kaut kā jau tā valsts kase ir jāpapildina, dotajā gadījumā ar maksu par tranzīta vīzām. Apgalvot es to nevaru.
Kukera kū
|
|
| |
normis | Datums: Otrdiena, 17.01.2012, 10:06 | Ziņojums # 6 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 7
| Čau! Mans pirmais ieraksts šajā interesantajā forumā.
Kā ir ar vīzas pasūtīšanu pa pastu, šāds jautājums jau ir bijis arī celakaja.lv bet neguvu nekādu konkrētu atbildi, varbūt šeit kāds to ir darījis? Esot Latvijas Pastā jānopērk kaut kādi atpakaļceļa kuponi, kas jāiekļauj vēstulē uz vēstniecību, lai tiktu apmaksāts atpakaļceļš. Vairāki cilvēki uzsver, ka tas ir iespējams, bet pats latvijas pasts man teica, ka neko par tādiem nezin. Kas un kur tieši ir jāpērk, un kā to sauc? Kurjerpasts ir par dārgu.
Te ir kāds kas tiešām pats ir taisījis Indijas vīzu relatīvi nesen, caur latvijas pasts + stokholmas vēstniecība?
|
|
| |
switchs | Datums: Otrdiena, 17.01.2012, 10:44 | Ziņojums # 7 |
 Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
| Es gribēju pirkt caur pastu, un sūtīt uz Zviedriju, bet izvērtējot visus riskus un dzirdot atsauksmes par piedzīvoto es tomēr izvēlējos nopirkt pie mums tūr aģentūrās. Jā dārgi, bet droši. Un var kaulēties
|
|
| |
normis | Datums: Otrdiena, 17.01.2012, 11:06 | Ziņojums # 8 |
 Ierindnieks
| celakaja.lv ir kaut kādi cilvēki, kas taisa caur privātpersonām, kas braukā uz zviedriju. arī variants.
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 18.01.2012, 11:25 | Ziņojums # 9 |
 Ģenerālisimuss
| Principā piekrītu switchs, sūtīt pa pastu ir liels risks. Ņemot vērā mūsu pasta nepārāk labo slavu, kad sūtījumi vienkārši pazūd. Pat ja viss norit veiksmīgi, tad tava pase tiks vienkārši iemesta pastakastītē un kas to zin cik ilgi viņa tur gulēs, kādi tīņi ņems un uzlauzīs. Noliksi pa sitienam visu savu braucienu. Nezinu kā ir tavā konkrētā gadījumā, bet mēdz būt, ka pērkot lidmašīnu biļetes tiek pieprasīts arī pases Nr. Pazaudējot pasi vari arī pazaudēt lidmašīnas biļetes. Bet ja jau esi stingri nolēmis sūtīt pa pastu, tad tas ir iespējams. Pastā var nopirkt kuponus, kurus ieliec iekšā sūtījumā kopā ar konvertu ar atpakaļ adresi. Pats to nekad nēsmu darījis, bet šodien speciāli piezvanīju (intereses pēc) uz pasta informatīvo tālruni 67008001. Tur man apstiprināja, ka tādi kuponi eksistē, pārdodas pasta nodaļās.
Man jau liekas, ka drošāk (nedaudz dārgāk gan sanāk, bet ne tik ļoti, lai tā riskētu) ir ar kādu no travelkompānijām. Apskati šeit: http://www.goodday.lv/lv/noderiga-informacija/jaunumi.html/article/105
Veiksmi!
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
normis | Datums: Trešdiena, 18.01.2012, 12:09 | Ziņojums # 10 |
 Ierindnieks
| Paldies par info! Nu jā, bet 36Ls pret 58Ls ir visai liela atšķirība, it īpaši ja brauc 6 cilvēki. Padomāšu par individuālajiem kārtotājiem (cilvēkiem kas tur bieži braukā, un var uztaisīt privāti stokholmā).
|
|
| |
evabebre | Datums: Pirmdiena, 17.09.2012, 19:35 | Ziņojums # 11 |
Ierindnieks
Ieraksti: 6
| hey! man te ar indijas vizu nav skaidrs bishkjinj. kas man jaieraksta manaa anketaa un kur ( man ir parastaa tuuristu viiza uz 6 meenshiem) ,ja es velos manas viziites laikaa apmekleet arii citas valstis, jo nebuutu fun , ja man visi tie seshi meneshi janoseezh indijaa un neko citu nevareetu apskatiit!
|
|
| |
Melnais | Datums: Otrdiena, 18.09.2012, 09:55 | Ziņojums # 12 |
 Ģenerālisimuss
| Nav nekādas nepieciešamības veidot jaunas tēmas ar to pašu nosaukumu. Tika dzēsta.
Quote (evabebre) kas man jaieraksta manaa anketaa un kur
Raksti lūdzu saprotamāk, kura konkkrēta vieta Tev nav skaidra anketā!? Te formu var aizpildīt online: http://indianvisaonline.gov.in/visa Pa šo linku formas aizpildīšanas instrukcija krievu valodā: http://www.ttsvisas.ru/moscow/English/OnlineGuideLines.pdf
Quote (evabebre) ja es velos manas viziites laikaa apmekleet arii citas valstis
Jākārto 2x vīza
|
|
| |
evabebre | Datums: Otrdiena, 18.09.2012, 12:03 | Ziņojums # 13 |
Ierindnieks
| Sveiki! Es cereeju ,ka izeteicos pieteiekami saprotami! Atvaino! Taatad Man ir anketa no Indian Embassy maajaslapas. Taa saucaas -EMBASSY OF INDIA, STOCKHOLM VISA APPLICATOIN FORM(FOR LATVIAN APPLICANTS) Man nav skaidrs kur shajaa anketaa man ir jaatziimee - 2x vīza? Anketaa ir 37 punkti. pie kura butu jaieraksta tas ka es veelos 2x vīza. un vai es nevaru izceljot vairak reizes tikai vienu ? Pldies
|
|
| |
Melnais | Datums: Otrdiena, 18.09.2012, 13:31 | Ziņojums # 14 |
 Ģenerālisimuss
| Nezinu kāda anketas forma Tev ir uz rokas. Uz doto brīdi vīzu forma ir jāraksta online. Adrese ir augstāk minēta. To pašu var izlasīt Indijas vēstniecības Zviedrijā mājas lapā. Kad būs aizpildīta anketa tā jāizdrukā. Var būt ka der arī vecās anketas, bet nesmu pārliecināts. Piemēram šajā vīzu formā:
http://www.helsingborgsdialogen.se/globalt....den.pdf cik X nepieciešama vīza tas ir 10 punkts.
Quote (evabebre) vai es nevaru izceljot vairak reizes tikai vienu
Izceļot vari, atgriezties nevari! Vismaz divkārtējā nepieciešama.
|
|
| |
evabebre | Datums: Otrdiena, 18.09.2012, 16:18 | Ziņojums # 15 |
Ierindnieks
| http://www.indianembassy.se/index.php
Shajaa lapaa es neko neredzu par onlain anketas aizpiliishanu! Kur tu ieguvi sho informaciju par onail anketu (aizpildishanu un izprinteeshanu)? Es tieshaam nekur neredzu Indijas( Stoholmas embassy) majas lapaa shadu info! Shausmas! man bail aizuutiit nepareizo!
|
|
| |
|