Sestdiena, 04.04.2026, 09:56
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Taizemes vīza - Page 10 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Taizemes vīza
UK85Datums: Trešdiena, 03.02.2016, 11:42 | Ziņojums # 136
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 8
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Sveiki,

Lidoju uz BKK martā (no Oslo caur Kataru), Taizemē ir plānots uzturēties visas 18 dienas.
Aktuāls ir vīzu jautājums, skaidrs ir tas, ka VOA man neder, jo tā ir uz 15 dienām un izbraukt no Taizemes es neplānoju
Kādas ir iespējas saņemt 30 dienu vai 60 dienu vīzu?
LV ir kaut kādi kantori, kas to piedāvā uztaisīt par ~70EUR, bet meklēju citus alternatīvus variantus.
Pirmajā lapā bija rakstīts par 60 dienu vīzu par 25EUR, kā to var nokārtot?

MelnaisDatums: Trešdiena, 03.02.2016, 11:59 | Ziņojums # 137
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote UK85 ()
Pirmajā lapā bija rakstīts par 60 dienu vīzu par 25EUR, kā to var nokārtot?

Personīgi vai ar pasta starpniecību vēstniecībā.....

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

EgilsDatums: Trešdiena, 03.02.2016, 12:39 | Ziņojums # 138
Seržants
Ieraksti: 28
Reputācija: 2
Vai ir pieredze, kur to Taizemes vīzu labāk uztaisīt? Taizemes vēstniecībā/konsulātā Stokholmā vai Helsinkos vai kur citur?
Es divreiz pabiju Irānā, un taisīju vīzu, izmantojot Irānas vēstniecību Stokholmā, sūtot pasi pa pastu; bet šie bija uzrādījuši kontu, kurā jāieskaita vīzas maksa; Taizemes vēstniecības Stokholmā mājas lapā, man liekas, nekādi konti nebija uzrādīti; varbūt slikti meklēju?

UK85Datums: Trešdiena, 03.02.2016, 13:05 | Ziņojums # 139
Ierindnieks
Quote Melnais ()
Personīgi vai ar pasta starpniecību vēstniecībā.....

Šajā gadijumā ir jāsūta arī pase pa pastu?
Zinot mūsu pasta sistēmu nedaudz bail par to, ka pase kaut kur nepazūd, kāda ir pieredze, kā labāk darīt?

EgilsDatums: Trešdiena, 03.02.2016, 13:10 | Ziņojums # 140
Seržants
UK85, vai Jūs neizlasījāt, ko es uzrakstīju? Skaidrs, ka jāsūta pase, un pieredze rāda, ka nekas traks tas nav. Lai prāts mierīgāks, var pat apdrošināt sūtījumu.
Jautājums tikai, kurā no tuvākajām Taizemes vēstniecībām vai konsulātiem to ātrāk/lētāk/drošāk darīt?

UK85Datums: Trešdiena, 03.02.2016, 13:24 | Ziņojums # 141
Ierindnieks
Paldies, Egil! Tikko skatījos Thai vēstniecības lapu un uzdūros šādai ziņai:
ATTENTION:
•All types of visa applications must be submitted in person or byrepresentative at the Royal Thai Embassy.
•The Embassy DOES NOT accept nor return visa application BY POST.
Thaiembassy

EgilsDatums: Trešdiena, 03.02.2016, 13:48 | Ziņojums # 142
Seržants
Skaidrs, paldies. Man tas bija paslīdējis garām. Jautājums tikai - kuras valsts Taizemes vēstniecībā Jūs to atradāt? Zviedrijas? Ja tā, tad jāizpēta Somijā. Vai citur. Vai arī jādod tūrfirmām formēt par 70-75 eiro.
Es plānoju doties uz Taizemi novembrī, ar velosipēdu bagāžā, un man gribas tur pavadīt kādas 30-45 dienas, tāpēc šis jautājums arī ir aktuāls.

MelnaisDatums: Trešdiena, 03.02.2016, 14:01 | Ziņojums # 143
Ģenerālisimuss
Taizemes vēstniecība Oslo to dara:

http://www.thaiembassy.no/wordpre....rwegian

http://www.thaiembassy.no/wordpress/visa-information/

Latvijas pilsoņu apkalpošanu veic Taizemes vēstniecība Norvēģijā....

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

UK85Datums: Trešdiena, 03.02.2016, 14:45 | Ziņojums # 144
Ierindnieks
Vai kāds var, lūdzu, aprakstīt kā notiek vīzas īegūšana pa pastu.
1. Ar ko parasti sūtat, izmantojot Latvijas Pasts pakalpojumus?
2. Vēstulē ielieku visus pieprasītos dokumentus, tajā skaitā arī 250 Norvēģu kronas?
3. Ja sūtu pa pastu, kas maksā atpakaļceļu, man jāieliek papildus nauda?
4. Vai tiek izsūtīta informācija e-pastā vai uz tel, ka dokumenti tiek izsūtīti man atpakaļ?
5. Cik ilgā laikā var saņemt atpakaļ visu - nedēļa, divas?

Ziņojums rediģēts UK85 - Trešdiena, 03.02.2016, 14:46

EgilsDatums: Ceturtdiena, 04.02.2016, 10:57 | Ziņojums # 145
Seržants
Quote Melnais ()
Taizemes vēstniecība Oslo to dara:

Paldies, Didzi!
Tomēr viss plūst, viss mainās... Izrādās, ka kopš š.g. 1. februāra Taizemes vīzas pieprasījumus, kas nāk no Latvijas, turpmāk apkalpos Taizemes vēstniecība ZVIEDRIJĀ!

Tiku vakar aizsūtījis uz viņu Norvēģijas kantori pāris jautājumus, un šie man šorīt operatīvi atbildēja ar augšminēto ziņu. Cerams, ka tas par to nevarēšanu Zviedrijā dabūt vīzu pa pastu vairs nebūs spēkā...

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 04.02.2016, 13:01 | Ziņojums # 146
Ģenerālisimuss
Quote Egils ()
Tomēr viss plūst, viss mainās...

Protams, tāpēc jau šis forums arī eksistē.... Ceram, ka dalīsies informācijā par turpmāko notikumu gaitu.

Vai tu nevarētu arī atbildēt uz lietotāja UK85 uzdoto jautājumu #144. Man personīgi nav tādas pieredzes.

EgilsDatums: Ceturtdiena, 04.02.2016, 16:44 | Ziņojums # 147
Seržants
Quote Melnais ()
tāpēc jau šis forums arī eksistē

Jā, protams. Man tikai ienāca prātā, ka nebūtu par skādi laiku pa laikam "patīrīt" no šī lieliskā foruma novecojušu informāciju. Kā nesenais piemērs rāda, pat 1-2 dienu informācija jau var izrādīties nepareiza/veca, nemaz jau nerunājot par 2010. gada ierakstiem.

Pajautāju Zviedru kantorim, kā tagad būs - vai joprojām nevarēs vīzas pieprasīt pa pastu?
Un nupat saņēmu atbildi (gan ne pārāk labā angļu valodā...), ka jā, pa pastu nevarēšot...
Kronis, ne? Veseli trīs kroņi...(tre kronor)

EgilsDatums: Pirmdiena, 08.02.2016, 09:23 | Ziņojums # 148
Seržants
Līdz ar to uz šodienu informācija diemžēl ir tāda, ka no 01.02.2016. Taizemes tūristu vīzu Latvijas iedzīvotājs var dabūt, tikai izmantojot padārgos tūrisma firmu pakalpojumus.
Pa pastu nevar, pretstatā Igaunijas un Lietuvas iedzīvotājiem, kas to var attiecīgajās "piestiprinātajās" vēstniecībās (igauņiem, protams, tā ir Taizemes vēstniecība Somijā).

UK85Datums: Pirmdiena, 08.02.2016, 13:14 | Ziņojums # 149
Ierindnieks
Quote Egils ()
Līdz ar to uz šodienu informācija diemžēl ir tāda, ka no 01.02.2016. Taizemes tūristu vīzu Latvijas iedzīvotājs var dabūt, tikai izmantojot padārgos tūrisma firmu pakalpojumus.Pa pastu nevar, pretstatā Igaunijas un Lietuvas iedzīvotājiem, kas to var attiecīgajās "piestiprinātajās" vēstniecībās (igauņiem, protams, tā ir Taizemes vēstniecība Somijā).

Paldies par informāciju, ka tikai nebūs tā, ka tūlīt tūrisma firmu pakalpojums nepaliks dārgāks. Pašreiz man zināmā cena ir 67EUR par 60dienu vīzu vienreizējai iebraukšanai.

reklāma dzēsta

lindaDatums: Pirmdiena, 08.02.2016, 14:36 | Ziņojums # 150
Ierindnieks
Ieraksti: 4
sveiki!

Vai tā Taizemes vīza, kas uz 15dn un ir pieejama linka 1.lapā ir īstā?
Var drukāt āra un aizpildīt jau LV, lai mierīga sirds?

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2026
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā