Taizemes vīza
| |
Kurkulis | Datums: Svētdiena, 18.12.2011, 16:55 | Ziņojums # 31 |
 Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Statuss: Offline
| Tā ir baigā loterija! Tīri teorētiski var sanākt. Viss atkarīgs no tā, cik daudz cilvēku vēlēsies saņemt VOA. Vai ļotene nekavēsies. Ļoti riskanti. No Bangkokas uz Čiang Mai "Air Asia" ir 6 reisi dienā. Vai vienkāršāk nav paņemt lidojumu uz Činag Mai pāris stundas vēlāk!
Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.
|
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Trešdiena, 02.01.2013, 23:05 | Ziņojums # 32 |
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 38
Reputācija: 3
| Februāra beigās/marta sākumā plānojam lidot uz Taizemi. Tā kā lasu, ka Bankokā vīzas noformēšana var aizņemt zināmu laiku, tad plānojam diennakti/divas pavadīt Bankokā un tad tālāk doties uz Phuketu. Atpakaļ tāpat caur Bankoku. Vai VOA paredz tādu iespēju vai jābūt vienai āpmešanās vietai?
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 03.01.2013, 06:55 | Ziņojums # 33 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Kaut 20 apmešanās vietas. Vienīgais ierobežojums 15 dienu laikā jāpamet valsts.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Jaija | Datums: Sestdiena, 05.01.2013, 21:06 | Ziņojums # 34 |
Ierindnieks
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
| Vai varētu lūgt padomu? Ierodamies Taizemē un pavadam tur ~5 dienas, tālāk dodamies uz Kambodžu no kurienes aptuveni pēc 7 dienām jau uz Malaiziju. Ja iebraucot Taizemē nopērkam VOA tad varam uzturēties Taizemē 15 dienas uzrādot atpakaļbiļeti- vai der, ja uzrādam biļeti no Kambodžas uz Malaiziju (14 dienas)? Pēc 2 ned atgriežamies Taizemē jau no Indonēzijas, lai tālāk lidotu mājās- tad pērkam otru VOA.
Bet tagad pašai rakstot laikam sapratu, ka izdevīgāk laikam ņemt Double Entry Tourist Visa- kaut kur figurēja 50eur, kas sanāk tie paši 1000BHT, toties laikam nebūs jāčakarējas uz vietas!
Kā var noformēt to double entry visa no Latvijas?
|
|
| |
Melnais | Datums: Svētdiena, 06.01.2013, 08:52 | Ziņojums # 35 |
 Ģenerālisimuss
| (Jaija) Kā var noformēt to double entry visa no Latvijas?
Ir daudzas travel kompānijas, kuras piedāvā šādu servisu. Cena būs augstāka par 50EUR. Domāju par 2 reizējo vīzu būs kādi 60 - 65Ls.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
andrian | Datums: Pirmdiena, 07.01.2013, 21:43 | Ziņojums # 36 |
 Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| (Jaija) Bet tagad pašai rakstot laikam sapratu, ka izdevīgāk laikam ņemt Double Entry Tourist Visa izdevīgāk - varbūt.. bet dārgāk divas reizes.. cik zinu aitour, ar-tur par 70-65Ls taisa man likās tīri interesanti ņemties ar tām vīzām uz robežām
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
Edman | Datums: Otrdiena, 08.01.2013, 12:32 | Ziņojums # 37 |
Ierindnieks
Ieraksti: 1
| Skatoties robežpunktu sarakstu, kur var saņemt VOA, es neredzu nevienu robežpunktu ar Kambodžu.
Vai tiešām ir tā, ka ja brauc no Kambodžas uz Taizemi ir vajadzīga vīza? Vai esmu kaut ko palaidis garām?
|
|
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 08.01.2013, 15:55 | Ziņojums # 38 |
 Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| (Edman) Skatoties robežpunktu sarakstu, kur var saņemt VOA, es neredzu nevienu robežpunktu ar Kambodžu Taizeme ar Kambodžu ir uz "nažiem" robežu dēļ, var būt tādēļ arī nav sauszemes robežpunkta..
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 09.01.2013, 07:31 | Ziņojums # 39 |
 Ģenerālisimuss
| (Edman) Vai tiešām ir tā, ka ja brauc no Kambodžas uz Taizemi ir vajadzīga vīza?
Tieši tā! Ir nepieciešama vīza! Uz Kambodžas - Taizemes robežas nav iespējams saņemt VOA.
|
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Pirmdiena, 14.01.2013, 14:01 | Ziņojums # 40 |
Seržants
| Vakar nopirku biļetes uz BKK. Izlidojam no RIX 27.02. BKK esam 28.02. 07.25 un atpakaļ uz Latviju izlidojam no BKK 14.03. - 19.20 Teorētiski man 15 dienas VOA iznāk. Bet es te sāku domāt, a ja sanāk ķibele, ka aizkavējas reiss Vai izejot jau chek-in un pases kontroli, tā vairs nav mana vaina?
|
|
| |
Melnais | Datums: Pirmdiena, 14.01.2013, 14:09 | Ziņojums # 41 |
 Ģenerālisimuss
| Quote (MarinaVolkova) Vai izejot jau chek-in un pases kontroli, tā vairs nav mana vaina?
Nekreņķējies. Iziesi pases kontroli, tas nozīmē, ka esi pametusi Taizemi.
|
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Ceturtdiena, 31.01.2013, 10:49 | Ziņojums # 42 |
Seržants
| Sveiki! Man jautājums sakarā ar imigrācijas karti,kuru lidmašīnā izsniedz. Sadaļā, kur ir Ocupation, From, Next city. Man tur būtu jāieraksta nodarbošanos mītnes valstī? Un nesapratu par tām sadaļām From/... un Next city/... Ja dodos uz Phuketu, tad man jāraksta From ...Bangkok un next city Phuket?
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 31.01.2013, 13:00 | Ziņojums # 43 |
 Ģenerālisimuss
| Ocupation - nodarbošanās From - no kuras vietas izlidoji Next city/port of disembarkation - kurā vietā ielidoji
|
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Ceturtdiena, 31.01.2013, 14:47 | Ziņojums # 44 |
Seržants
| Kāds jautājums tāda atbilde Jo tuvāk man izlidošanas diena, jo glupāki kļūst jautājumi laikam satraukums
|
|
| |
Meistars | Datums: Svētdiena, 10.02.2013, 15:44 | Ziņojums # 45 |
 Seržants
Ieraksti: 27
| Par Teizemes Vīzu prasa jau 1200 batus, ielidijot Krabi, kaut gan pieteikuma formā rakstīts 1000, kad uzdevām jautājumu kāpēc tā, mums rupji uzbļāva, maksājiet vai vācieties no kurienes esat ieradušies. Kad prasijām izrakstīt kviti to izrakstija par 1000 batiem, bet maksāt lika vienalga 1200. Labi ka bijām paņēmuši no Rigas vairāk kā 1000 batus citātdi tas prieks maksātu vēl dārgāk, naudas maiņa pirms paskontrolas protams nav. Korupcija šeit sit augstu vilni.
|
|
| |
|