Otrdiena, 24.06.2025, 14:35
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Air Asia - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Air Asia
MelnaisDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 10:07 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline

http://www.airasia.com

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 29.09.2011, 09:53 | Ziņojums # 16
Ģenerālisimuss
Quote (Sviests)
Tātad 240 lati - nav dārgi, bet nav arī lēti.

Tieši tā nav dārgi, bet nav arī lēti. Tas ir pie nosacījuma ja dzīvo, strādā Londonā (vai kaut kur netālu), bet ja vēl jāieskaita viens borts, kurš nogādās no Rīgas un Londonu!? Nu nepavisam nesanāk lēti! dont Piedevām "Air Asia" pārtrauc lidojumus no Stanstedas lidostas un pārceļas uz Getviku. Uz Stanstedu varēja nokļūt ar "Ryanairu", bet no Getvikas vienīgais borts pa taisno uz/no Rīgas ir "Air Baltic". Kas dotajā brīdi var pateikt vai pēc mēneša šī kompānija vispār lidos? cry

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

SviestsDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 00:14 | Ziņojums # 17
Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 147
Reputācija: 7
Aktuāli - tieši tagad uz sitienu ir promo piedāvājums - no Londonas uz Kuala Lumpuru - 50 GBP un tik pat atpakaļ vismaz uz 2012.gada februāri. Kopā ar visiem nodokļiem, čemodāniem, pārskaitijuma maksām, tātad gala cena turp un atpakaļ ir 247 Ls. Tas jau ir ekselents cipars.

SviestsDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 04:38 | Ziņojums # 18
Apakšpulkvedis
No Londonas biļetes jāpērk vietējā angļu aborigēnu valūtā GBP, man pērkot uz diviem sanāca 18 latus lētāk nekā pērkot EUR. Amīšu zaļais ir pa vidu. Jā un par Getwiku - uz šo lidostu Rainis lido no Kauņas, apmēram uz pusi lētāk nekā Flika/valsts kantorim + labs ielidošanas laiks. Ar to pašu Raini var arī lidot uz Getwiku caur Stoholmu, katrā gadījumā kustības iespējas ir labas, kas apmierina dažādas iegribas.
Laikam visiem pašsaprotami, bet izbrīnija Air Asia atļautais rokas bagāžas izmērs un atļautie 7 kg - viņi tiešām uz to strikti skatās vai tas tikai tā, vienkārši tāpat?

IngaNZDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 08:08 | Ziņojums # 19
Ierindnieks
Ieraksti: 2
Reputācija: 0
Jā, London-Kualumpur 2012.g.janv.-februāris 50GBP,
kad es jau esmu nopirkusi par 200! :((
Es paņēmu vienu check-in bagāžu uz diviem, 7 kg rokā neko daudz nesaliksi.

Plānots pāri Āzijai uz NZ

MelnaisDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 15:16 | Ziņojums # 20
Ģenerālisimuss
Lidojumi ar šo akciju ir līdz 31.martam. Akcija vienkārši super. Būtu liela muļķība neizmantot šo iespēju. Šaubos vai par tik lētu naudiņu būs iespējams aizlidot uz Kualu Lumpuru tuvākā laikā, piedevām akcija ir tūrisma sezonas pašā plaukumā, kad šajā reģionā ir visvairāk ceļotāju.

Quote (Sviests)
par Getwiku - uz šo lidostu Rainis lido no Kauņas

Tā ir, tikai viņš lido katru otro dienu! Caur zviedriem arī nav nekā ērta, nāksies nakti pavadīt lidostā. Tas nav labi! dont Bet nu jau izskatās, ka mūsu pašu "Air Baltic" turpinās lidot. Es iegādājos divas biļetes ar šo kompāniju uz Getwiku, kopā 44Ls uz diviem, ar vienu reģistrēto bagāžu. Ielidošanas/izlidošanas laiki arī ļoti labi. Nekādas lielās nīkšanas lidostā nebūs.

FendermansDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 16:11 | Ziņojums # 21
Majors
Ieraksti: 80
Reputācija: 1
Lidojumi tiešām ņemami! Papildus aviokompānija ir sākusi savu lojalitātes programmu - būs iespēja krāt BIGGIES. Viņus varēs pārvērst bezmaksas lidojumā. Sīkāk skatām šeit: http://www.tune2big.com

Tāda izskatīsies lojalitātes karte:

Pievienotie faili: 1659166.jpg (17.1 Kb)

Kukera kū

SviestsDatums: Sestdiena, 15.10.2011, 20:39 | Ziņojums # 22
Apakšpulkvedis
Es jau aizpildiju To BIG kartes pietekumu, bet tad tomēr nenoslinkoju un palasiju noteikumus, pie punkta, ka viņi var bez brīdināšanas mainīt gada kartes maksu un citus veicamos maksājumus es delitējos, lai par brīvu lido citi, man pietiek ja es varu nopirkt lēti, bet tam karte nav vajadzīga.

SviestsDatums: Piektdiena, 18.11.2011, 19:44 | Ziņojums # 23
Apakšpulkvedis
Kādu labu laiku - mēnešus 3 regulāri čekojot Air Asia esmu nokonstatējis, ka viņiem ir gandrīz nebeidzamās akcijas, kur viena nomaina otru. Cenas akcijās gan visu laiku mainās, tātad ir jāsaprot, kas tiešām ir laba cena konkrētajam lidojumam un tikai tad var ķerties pie iegādes.
Piemēram Londona Kuala Lumpura, viņu piedāvātās cenas pēdējo mēnešu laikā uz vienu konkrētu datumu februārī - 50 GBP ir labākais cipars, tad bija 148 GBP, tagad ir 80 GBP, gadās 128 GBP lai gan dažos blakus datumos arī pašlaik vēl var nomedīt tos pašus 50 GBP.
Tātad secinājums labākais cipars ir 48 GBP - ja tas ir, tad ir jāņem.
Jā un viņiem reizēm parādās pie cenas uzraksts - lowest fares, tad tas stabili laikam ir pats labākais cipars.
Pie tam viņi spēlējas ar variantu - vienā virzienā piedāvajam labu cenu, atpakaļ ne tik labu cenu, mierīgi var pirkt tikai lētāko un pēc brīža var sagaidīt arī atpakaļ labu ciparu, bet tas der tikai tiem kam ir nervi:)

KurkulisDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 09:29 | Ziņojums # 24
Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Izskatās, ka šī mēneša gaidītākais notikums ir klāt. Kādus patīkamus pārsteigumus uz šo reizi būs sagatavojis Toni Fenandesa kungs, atliek vienīgi minēt. Pagaidām ir tikai šis banerītis:

Var nojaust, ka biļetes maksās 10 RM. Kā tur ar degvielas un nodokļu maksām būs, pagaidām nav zināms. Izpārdošana sāksies 8.decembrī pulksten 00:00 pēc Malaizijas laika. Mums ir jābūt gataviem 7.decebrī uz pulksten 18:00. Domāju, ka "lielā" diena tiem, kuri prot laicīgi plānot savu atpūtu, ir klāt. Gaidīsim, daudz laika vairs nav palicis.
Pievienotie faili: 1088108.jpg (38.2 Kb)

Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.

MelnaisDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 14:38 | Ziņojums # 25
Ģenerālisimuss
Gaidīsim, gaidīsim....

Tas 10, kas paslēpts zem lapas, visdrīzāk nav viss 10RM vai 10centi, bet gan 10 gadi kopš darbības uzsākšanas. Vajadzētu sagaidīt uz šo apaļo jubileju labas atlaides. Es ceru.

switchsDatums: Otrdiena, 06.12.2011, 15:25 | Ziņojums # 26
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Quote (Melnais)
Gaidīsim, gaidīsim....

Tas 10, kas paslēpts zem lapas, visdrīzāk nav viss 10RM vai 10centi, bet gan 10 gadi kopš darbības uzsākšanas. Vajadzētu sagaidīt uz šo apaļo jubileju labas atlaides. Es ceru.

Melnais tu taču esi jau ceļa jūtīs smile Vai vēl gribās ko piepirkt klāt?

KurkulisDatums: Trešdiena, 07.12.2011, 09:18 | Ziņojums # 27
Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Neliela skaidrība parādījusies:

Biļetes pa 10 centiem. Tiem kam ceļojums paredzēts līdz 27.oktobrim ir iespēja piepirkt sev nepieciešamās biļetes. Tie kuri ir plānojuši ceļojumu 2012.gada beigās un 2013.gada sākumā vēl būs jāpaciešas.
Pievienotie faili: 4271720.jpg (24.4 Kb)

Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.

MelnaisDatums: Trešdiena, 07.12.2011, 19:12 | Ziņojums # 28
Ģenerālisimuss
Izpārdošana principā tiešām laba. Lidojumi no Londonas šajā izpārdošanā nav. Skatījos lidojumu no Kuala Lumpur uz Hanoju. Cena 10 centi + lidostas un degvielas piemaksas. Finālā ļoti laba cena. Bet man tas neder. Man nepieciešami lidojumi sākot ar novembri. Gaidīsim nākošo izpārdošanu.

Quote (switchs)
Melnais tu taču esi jau ceļa jūtīs

Esmu jau esmu, bet nākošo ziemu ir doma pavadīt Āzijā.

switchsDatums: Ceturtdiena, 08.12.2011, 17:46 | Ziņojums # 29
Pulkvedis
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Quote (Melnais)
...bet nākošo ziemu ir doma pavadīt Āzijā.

wow tas ir kaut kas. Tas ir daudz... Pieņemu pēc šī brauciena gribēsies savā ceļojuma plānā iekļaut arī citus kontinentus.

PūpolīteDatums: Ceturtdiena, 12.01.2012, 15:02 | Ziņojums # 30
Seržants
Ieraksti: 27
Reputācija: 1
Important Announcement: AirAsia X Re-Aligns Network

Dear fans, please be informed that due to soaring taxes and higher jet fuel prices, AirAsia X is re-aligning its network to focus on core markets and will be withdrawing services to India (Mumbai and New Delhi) and Europe (Paris and London) from our Kuala Lumpur hub as follows:

• Mumbai- Four weekly services will be suspended with the last flight on 31 January, 2012
• New Delhi- Daily services will be suspended with the last flight on 22 March, 2012. Flights in March will be reduced to four weekly services.
• London- Six weekly services will be suspended with the last flight on 31 March, 2012
• Paris- Four weekly services will be suspended with the last flight on 30 March, 2012

All Guests who hold bookings after these dates will be offered an alternative travel option at no additional cost to mitigate the inconvenience caused as a result of these route withdrawals. An e-mail stating options that are available will be send, including a full refund, a reroute to another AirAsia X destination (e.g, in Australia and North Asia), or a move to an alternative carrier where available.

AirAsia X will concentrate capacity in our core markets of Australasia, China, Taiwan, Japan and Korea. Announcements of our future expansions plans will be made soon.

Neiepriecinoša ziņa. angry

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā