Ar telti mugursomā pa Taizemi....
| |
leduszieds7 | Datums: Pirmdiena, 13.01.2014, 17:57 | Ziņojums # 1 |
 Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| Izkatot forumu, neatradu praktiski neko par šo ceļošanas veidu.Domāju, neesmu vienīgā, kam tas var interesēt. Tātad-lūgums, varbūt varat padalīties ar pieredzīti un jebkādu informāciju par šo tēmu. Pati gatavojos Taizemes Dienvidu daļu apceļot tieši šādā stilā- maksimāli dabai pietuvinātas naktsmītnes kombinēt ar nakšnošanu teltī. Tātad..ko mums "dakteris ir parakstijis "šajā jomā??
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Fendermans | Datums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 00:24 | Ziņojums # 2 |
 Majors
Ieraksti: 80
| Quote leduszieds7 (  ) Izkatot forumu, neatradu praktiski neko par šo ceļošanas veidu.Domāju, neesmu vienīgā, kam tas var interesēt.
Izskatās ka pagaidām neviens tik ekstremāli pa tām vietām nav ceļojis. Būsi pirmā ar vērtīgo pieredzi.
Quote leduszieds7 (  ) nakšnošanu teltī.
Ar nepacietību gaidīsim atskaites no šī tripa. Interesē izjūtas un iespaidi.
Kukera kū
|
|
| |
Sviests | Datums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 00:46 | Ziņojums # 3 |
 Apakšpulkvedis
Ieraksti: 147
Reputācija: 7
| Ups, uzreiz jautājums - kurā laikā, pēc kalendāra, ir doma šito nokruķīt? Ja tā ir sezona, tad mūsu platuma grādu aborigēniem nakts bez kondiškas vai vismaz fana, es piemēram nepavilktu. Varbūt pēc kāda mēneša adaptācijas varētu mēģināt. Ja tā ir nesezona, tad atkal atomātā pieplusojas vēl lietus, a tas arī nav mūsējais. Te jau pat apzīmējums ekstremāli īsti neder, vairāk velk uz mazohismu:) Ar drošību nekādām īpašām problēmām būt nevajadzētu. Higēnas prasību dēļ nakšnošana vēlam ūdens tuvumā, tātad principā jāmauc gar piekrasti, a tur viņas netrūkst.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 12:59 | Ziņojums # 4 |
 Leitnants
Ieraksti: 60
| ....man biļete no 26.oktobra līdz 26. nobembrim. Mēnesis laika. Vienu, pirmo nedēļu adaptācijas nolūkos, un lai saprastu, kas vispār ir kas, -esmu nolēmusi pavadīt civilizēti, tjipa vai nu Ao Nang vai Puketa.(tur paņemt visu tradicionālo, kas skatāms tuvumā-Phi-phi, Phangas līci utt) Tālāk-tās 3 nedēļas doties brīvā klejojumā, vietējie transporti. Man ir laba telts, sver tikai 1,5 kg, guļammaiss, + pieredze kalnu tūrismā. Ir doma vispirms uz Similan salām, tad Khao-Sok nacionālo parku, tālāk uz dienvidu virziena dzelzceļu, un pilnīgā brīvajā lidojumā uz dienvidiem...kaut ko no džungļiem...kaut ko no salām.. Varēsiet turēt īkšķi, lai atgriežos..
Centīšos pierakstīt visu, kā man būs gājis...
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Egils | Datums: Svētdiena, 24.08.2014, 08:44 | Ziņojums # 5 |
 Seržants
Ieraksti: 28
Reputācija: 2
| leduszieds7,
Kur ir tas apraksts? Vai varbūt vēl neesi atgriezusies?
|
|
| |
Murmulis | Datums: Pirmdiena, 25.08.2014, 10:04 | Ziņojums # 6 |
 Leitnants
Ieraksti: 55
Reputācija: 0
| Egils.......
Quote Egils (  ) Kur ir tas apraksts? Vai varbūt vēl neesi atgriezusies?
Par ko jautā?Vai vienā ierakstā augstāk nav rakstīts, ka...
Quote leduszieds7 (  ) ....man biļete no 26.oktobra līdz 26. nobembrim.
Pašreiz ir tikai 25.08.2014
|
|
| |
Egils | Datums: Piektdiena, 27.11.2015, 00:37 | Ziņojums # 7 |
 Seržants
Ieraksti: 28
Reputācija: 2
| Mēģināju izdzēst savu ierakstu, bet nesanāk. Kā to dara?
Ziņojums rediģēts Egils - Piektdiena, 27.11.2015, 00:52 |
|
| |
Melnais | Datums: Piektdiena, 27.11.2015, 09:44 | Ziņojums # 8 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Quote Egils (  ) Mēģināju izdzēst savu ierakstu, bet nesanāk. Kā to dara?
Lietotājiem nav iespēja dzēst savus ierakstus! Ir dota iespēja labot ierakstus 2 dienu laikā. Pēc 2 dienām ierakstu labot vairs nevar.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
|