Otrdiena, 24.06.2025, 16:35
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Handžou, Sudžou un U Sji. (Hangzhou, Suzhou un Wuxi) - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Foruma moderators: Ķīnietis  
Handžou, Sudžou un U Sji. (Hangzhou, Suzhou un Wuxi)
penelopeDatums: Otrdiena, 12.11.2013, 21:17 | Ziņojums # 16
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 22
Reputācija: 1
Statuss: Offline
un kur ir tavi apraksti, sviest? pāris te var lasīt, kur vēl? Nepilnīgi komentāri nekādu interesi neizraisa, nepatiku toties. daudziem ir mazsvarīgi peldēt un ēst un 5x pieminēt vikipēdiju. biggrin ne jau tāpēc ceļo! Katrs pats labāk sajēdz, ko vēlas redzēt un darīt. Pozitīvs priekštats ir, ja to nepasniedz pesimistiski. Un ka vienam derēs, otram nederēs, tāpat skaidrs!

penelopeDatums: Otrdiena, 12.11.2013, 21:21 | Ziņojums # 17
Seržants
P.S. Pēc taviem aprakstiem liekas, ka nedodies ceļojumā, bet mistiskā misijā, kur gatavotos karot, bet ceļojums ir piedzīvojums, ja mazliet ekstrēms, aizraujošāk!

SviestsDatums: Otrdiena, 12.11.2013, 21:43 | Ziņojums # 18
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 147
Reputācija: 7
Te man nav aprasktu, te viņu ir par maz, tad atkal es viņos dodos karot:) Katrā gadījumā pašlaik aizgājis pilnīgs oftopiks. Skaidrs, es Tev nepatīku un mani komentāri Tevi ņem, tomēr šeit runa iet par Handžou nevis mums.
P.S. Labāk tomēr savas jūtas pret mani paust personiski, būs intīmāk un neaizsegsim arī pārējiem Ķīnu:)

penelopeDatums: Otrdiena, 12.11.2013, 22:00 | Ziņojums # 19
Seržants
Runa ir par komentāriem bez ironijas.
P.S. Un kur personiski izpausties?

ekzeDatums: Trešdiena, 13.11.2013, 10:11 | Ziņojums # 20
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
Quote Ķīnietis ()
Ziemā hostelī Ķīnā-Handžou nekādā gadījumā neiesaku palikt.

Nu šim es varētu piekrist - jo naktis ir aukstas un pamosties kad redzi dvašu irbiedējoši negribas no gultas līst ārā biggrin Tas tā mazliet of topic smile Bet nu tas nav iemesls kāpēc es nebrauktu tur vēl smile
Attiecībā uz Sviesta teikto par to ka tur viss salīdzinoši lēti - tā jau ir bet tomēr ir tas ka katram jau savs maciņa biezums, viens tērē viesnīcai, otrs ēdienam, trešais nopērk piecus ugus smile
Mani personīgi uzrunā hosteļi, jo ir iespēja satikt cilvēkus no visas pasaules, aprunāties kopīgi apmeklēt kādu objektu un tā. Protams, laiku pa laikam ir forši arī izgulēties siltā gultā un ieiet normālā dušā un nejusties tā ka kāds pie tevis šas ienāks biggrin Bet tas viss ir part of the fun smile

MelnaisDatums: Trešdiena, 13.11.2013, 13:35 | Ziņojums # 21
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Sviests un Penelope.....

Palasiet vēlreiz lūdzu "Foruma instrukcijas un lietošanas noteikumi". Lūdzu uzvedaties kā pieauguši cilvēki, nevis kā mazi, kaprīzi bērni. Nav nepieciešamības pāriet uz personībām. Ja ir tāda vēlme, tad eksistē PM. Pārējiem tas nav interesanti. Tēmā runājam un apspriežam ar tēmu saistītos jautājums, nevis nodarbojamies ar offtopic. Nākamo reizi saņemsiet katrs pa brīdinājumam. wacko

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

SviestsDatums: Trešdiena, 13.11.2013, 23:10 | Ziņojums # 22
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 147
Reputācija: 7
Melnajam pilnīga taisnība, tad nu labojos, un tagad par tēmu.
Hangzhou West Lake kultūras ainava ir iekļauta UNESCO pasaules mantojuma sarakstā. Neesmu šī saraksta akls sekotājs, tomēr šoreiz tas tiešām ir pilnīgi pamatoti. Citāts no UNESCO:
No 9 gadsimta Hangzhou kultūras ainava ir iedvesmojusi daudzus slavenus dzejniekus, zinātniekus un māksliniekus. Daudzie tempļi, pagodas, paviljoni, dārzi un dekoratīvie koki, ietves, un daudzās ezera salas padara ainavu uz rietumiem no pilsētas tikai vēl pievilcīgāku. West Lake ainavas stils gadsimtiem ilgi ir ietekmējis dārza dizainu citviet Ķīnā, kā arī Japānā un Korejā. Tā ir izcila liecība par kultūras tradīciju, kas kopā ar ainavu, radijusi veselu ainavu sistēmu, kas atspoguļo perfektu cilvēka un dabas saplūšanu.
Es arī šo sajūtu tur noķēru. Tagad kā iedomājos Ķīna, tā uzreiz parādās tieši Hangzhou bilde, tīri asociatīvā līmenī. Tā ir ļoti spēcīga vieta ar savu auru. Palikt hotelī ar baseinu vai hostelī, tās jau ir detaļas.

penelopeDatums: Ceturtdiena, 14.11.2013, 20:56 | Ziņojums # 23
Seržants
Piekrītu ekze, katram savs variants un domas, kā tērēt naudu, tiekot pie apmierinājuma. biggrin Atvainojos Melnajam un pārējiem par nekorektomu! facepalm

• Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā