Sestdiena, 04.04.2026, 11:40
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Taizemes vīza - Page 7 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Taizemes vīza
MelnaisDatums: Trešdiena, 02.04.2014, 15:40 | Ziņojums # 91
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Aktuāla.... pirmajā gadījumā var norādīt, ka esat tranzītā. Otrajā jebkuru hoteli. principā tas nav svarīgi. Nē tikai pirmā...

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

KlaidonisDatums: Piektdiena, 16.05.2014, 19:01 | Ziņojums # 92
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
Sveiki! Man radās jautājums. Esmu LV pilsonis bet dzīvoju un strādāju Dānijā un gribu aizlaist uz Taizemi uz 12 dienām. Ceru ka man nav jākratās uz Latviju lai aizbrauktu uz Taizemi. Vai arī tomēr var būt kāda ķibele? Pase ar derīguma termiņu līdz 2016.gadam ir un VOA jau izdrukāju un aizpildīju un ceru lidmašīnā saņemt to iebraucēja karti. Izlidot plānoju 21.06.2014. ar pārsēšanos Stokholmā un BKK būšu nākošās dienas rītā 6:55. Sapratu ka robežkontrole strādā nonstopā. Vai ir kāda doma kad beidzas un kad sākas robežkontroles maiņa? Nu ļoti negribas uzķerties uz noguruša kontroliera, kurš var paprasīt kāpēc manas apenes ir pelēkas un nevis rozā ar baltiem punktiņiem. biggrin
Un paldies par norādi uz vietu no kurienes varēja izdrukāt VOA. cool

Nekad nesaki nekad...

MelnaisDatums: Sestdiena, 17.05.2014, 00:19 | Ziņojums # 93
Ģenerālisimuss
Brauc droši, skatās tavu pilsonību, nevis kur strādā... biggrin

Quote Klaidonis ()
Sapratu ka robežkontrole strādā nonstopā.

Pareizi saprati....

Quote Klaidonis ()
Nu ļoti negribas uzķerties uz noguruša kontroliera

neķer krenķi, viss bus OK!

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

bac05Datums: Svētdiena, 18.05.2014, 00:21 | Ziņojums # 94
Ierindnieks
Ieraksti: 3
Sveiki! Varbut kads var palidzet. Ir doma parvakties uz dzivi Taizemee, vai kads nezin kadi ir nosacijumi uzturesanas atlaujas iegushanai. Kas nepiecieshams un kur to var nokartot.
Jau ieprieksh paldies!

andrianDatums: Pirmdiena, 14.07.2014, 20:01 | Ziņojums # 95
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Quote Kurkulis ()
..Otrs variants ir saņemt vīzas Taizemes vēstniecībās vai konsulātos. Ja piemēram vispirms esam nolēmuši apskatīt Malaiziju (vai Laosu.... liekam ko vajag) tad visērtākais veids kā saņemt vīzu ir tieši Kuala Lumpuras Taizemes vēstniecībā. Tas parasti aizņem vienu dienu.

-parastā tūristu vīza tiek izsniegta ar uzturēšanās laiku līdz 60 dienām (maksa 25EUR);
-divkārtējā tūristu vīza tiek izsniegta ar iespēju divas reizes iebraukt Taizemē un katru reizi uzturēties tur līdz 60 dienām (maksa 50EUR);
-trīskārtējā tūristu vīza tiek izsniegta ar iespēju trīs reizes iebraukt Taizemē un katru reizi uzturēties tur līdz 60 dienām (maksa 75EUR).

Vīzas ir iespējams pagarināt uz vietas Taizemes imigrācijas birojos līdz 30 dienām..

ar tūristu vīzām tagad uzmanīgi!! uz robežpunktiem ar Taizemi daudz atteikumu iebraukt ja vīza pirkta uz 60 dienām vai pagarināta wacko
te raksts thaivisa.com

Taizemes oficiera skaidrojums: "You are a tourist for 30 days, not more." smok

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Pirmdiena, 14.07.2014, 20:11

MagnesiaDatums: Otrdiena, 15.07.2014, 13:58 | Ziņojums # 96
Ierindnieks
Ieraksti: 5
Reputācija: 1
Ar tām daudzkārtējām vīzām nav viss tik garantēts. Kolkatā norādīju formā multiple entry, bet uz mani dusmīgi paskatījās un dusmīgi pajautāja "kāda vēl multiple?! Tev pienākas tikai single". Var gadīties, ka citos konsulātos ir viesmīlīgāk.

Tas par to atgriešanos Taizemē atkārtoti varētu būt saistīts ar jaunajiem aizliegumiem uz "Visa run"?

Ziņojums rediģēts Magnesia - Otrdiena, 15.07.2014, 14:00

MelnaisDatums: Trešdiena, 17.09.2014, 13:19 | Ziņojums # 97
Ģenerālisimuss
Quote andrian ()
Taizemes oficiera skaidrojums: "You are a tourist for 30 days, not more."

Quote Magnesia ()
Kolkatā norādīju formā multiple entry, bet uz mani dusmīgi paskatījās un dusmīgi pajautāja "kāda vēl multiple?! Tev pienākas tikai single"

bēdīgi, bet apstiprinās ceļotāju pēdējo ierakstu aktualitāte

Arī Taizeme ir pastiprinājusi savu imigrācijas politiku. Galvenokārt tas attiecas uz tiem ceļotājiem, kuri izvēlējās Taizemi par savu ziemošanas vietu. Primāri tā ir cīņa ar border run praktizētājiem. Tas ir tā, ka tie valstu pilsoņi, kuriem nebija nepieciešama vīza, bet saņēma zīmogu pasē ar tiesībām uzturēties Taizemē 30 dienas un pēc 30 dienām izbrauca uz blakus valsti un pēc vienas dienas atgriezās Taizemē un saņēma atkal tiesības uzturēties Taizemē nākošās 30 dienas. Tā tas varēja turpināties bezgalīgi. Atbilstoši jaunajiem noteikumiem nākamajā reizē atgriežoties tiks saņemta atļauja tikai uz 15 dienām un viss.

Tos Latvijas ceļotājus, kuri ir/bija nolēmuši ziemot Taizemē arī gaida ierobežojumi. Vīza tiks izsniegta tikai uz 30 dienām, un šaubos, vai vīza tiks pagarināta, vai izsniegta jauna vīza, piemēram, Laosā. Tā kā potenciālajiem ziemotājiem Taizemē būtu jāsāk domāt par citiem rezerves ziemošanas variantiem.
Vispār jau Āzijā ne vienmēr viss notiek kā rakstīts likumā. Būtu ļoti vēlams, ja kāds ziemotājs padalītos ar informāciju kā lietas notiek uz vietām. Galu galā pavisam drīz tauta sāks krāmēt mugursomas un doties Āzijas virzienā. Un kāds arī ar domu tur pavadīt visu ziemu......

ekzeDatums: Trešdiena, 17.09.2014, 15:00 | Ziņojums # 98
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
Pēc negadījuma ar Britu tūristu pāri vispār negribas tur braukt, bet nu pēc nedēļas jau būs aizmirsies.

MeistarsDatums: Otrdiena, 30.09.2014, 13:29 | Ziņojums # 99
Seržants
Ieraksti: 27
Ak kā ir ja jālido tranzītā caur Bankoku, atpakaļ ceļā var nedabūt vīzu.

andrianDatums: Otrdiena, 30.09.2014, 21:43 | Ziņojums # 100
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
ar 15 dienām problēmām nevajadzētu būt, man arī divas reizes būs jātaisa VOA, esmu mierīgs kā dīķis biggrin

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

MelnaisDatums: Otrdiena, 30.09.2014, 22:13 | Ziņojums # 101
Ģenerālisimuss
Quote Meistars ()
Ak kā ir ja jālido tranzītā caur Bankoku, atpakaļ ceļā var nedabūt vīzu.

No šī teksta nav nekas saprotams. Vispirms lūdzu problēmas izklāstu. Cik reizes, cik ilgi, ar kādām aviokompānijām? Ja runa iet par tranzītu, tad tas ir iespējams tikai izmantojot Suvarnabhumi lidostu (tad vispār vīzas nav nepieciešamas) un ne lētā gala aviokompānijas. Cik ilgi paredzēts uzturēties Taizemē (tranzītā)? Kāpēc, ja tiek lidots tranzītā, tiek runāts par vīzām? Domāta ir tranzīta vīza, VOA vai parastā tūrista vīza?

Quote andrian ()
man arī divas reizes būs jātaisa VOA, esmu mierīgs kā dīķis

Ja runa ir par VOA, tad piekrītu andrian, problēmām nevajadzētu būt.

MeistarsDatums: Trešdiena, 01.10.2014, 10:47 | Ziņojums # 102
Seržants
Ieraksti: 27
Runa bija par VOA. Cik saprotu no atbildēm VOA var dabūt n-tās reizes paliekot Taizemē uz kādām 2-5 dienām.

balinshDatums: Ceturtdiena, 06.11.2014, 12:55 | Ziņojums # 103
Ierindnieks
Ieraksti: 7
Quote Melnais ()
bēdīgi, bet apstiprinās ceļotāju pēdējo ierakstu aktualitāte

Arī Taizeme ir pastiprinājusi savu imigrācijas politiku. Galvenokārt tas attiecas uz tiem ceļotājiem, kuri izvēlējās Taizemi par savu ziemošanas vietu. Primāri tā ir cīņa ar border run praktizētājiem. Tas ir tā, ka tie valstu pilsoņi, kuriem nebija nepieciešama vīza, bet saņēma zīmogu pasē ar tiesībām uzturēties Taizemē 30 dienas un pēc 30 dienām izbrauca uz blakus valsti un pēc vienas dienas atgriezās Taizemē un saņēma atkal tiesības uzturēties Taizemē nākošās 30 dienas. Tā tas varēja turpināties bezgalīgi. Atbilstoši jaunajiem noteikumiem nākamajā reizē atgriežoties tiks saņemta atļauja tikai uz 15 dienām un viss.

Tos Latvijas ceļotājus, kuri ir/bija nolēmuši ziemot Taizemē arī gaida ierobežojumi. Vīza tiks izsniegta tikai uz 30 dienām, un šaubos, vai vīza tiks pagarināta, vai izsniegta jauna vīza, piemēram, Laosā. Tā kā potenciālajiem ziemotājiem Taizemē būtu jāsāk domāt par citiem rezerves ziemošanas variantiem.
Vispār jau Āzijā ne vienmēr viss notiek kā rakstīts likumā. Būtu ļoti vēlams, ja kāds ziemotājs padalītos ar informāciju kā lietas notiek uz vietām. Galu galā pavisam drīz tauta sāks krāmēt mugursomas un doties Āzijas virzienā. Un kāds arī ar domu tur pavadīt visu ziemu......

Esmu Taizemē kopš 19. Oct 2013 tikai ar tūristu vīzām, pirmā bija no Zviedrijas double entry, tad 2x visa runi no Phuketas uz Penang, Malzijā kur gan tikai single entry dod un nesen pats no Puketas aizlidoju uz Udon un tad uz Vientiane, Laosā kur iedeva double entry vīzu, līdz ~Martam tagad miers.
Ne reizi uz nevienas robežas nebija neviena problēma, pat ne reizi netika prasīti tie 20k Bati.
Pirms braucu uz Laosu biju gan nedaudz uztraucies un sagatvoju naudu, naudas transferus no LV bankas uz manu Thai bank accountu, lai redz ka nestrādāju te, īres līgumu utt. Pilnībā neko neprasīja, bet pasē gan iespieda, ko es saprotu ir sarkanais zīmogs - Remark: The holder of this passport travels to Thailand under A tourist visa several times which may result in the refusal of the visa in the future.
Nu neko, būs jātaisa ED vīza vai jāaizbrauc atpakaļ uz Latviju uz 2 nedēļām jauna pase uztaisīt smile

Nedaudz novēloti, jo biju aizmirsis par šo forumu, bet varbūt kādam informācija noderēs.

RudolfsDatums: Pirmdiena, 26.01.2015, 17:36 | Ziņojums # 104
Ierindnieks
Ieraksti: 2
Sveiki!
Pēc divām nedēļām lidoju uz Bangkoku, bet tikko pamanīju, ka VOA saņemšanas viena no prasībām ir uzrādīt atpakaļ lidojuma biļeti!
Vai kāds var pateikt, kā man rīkoties, ja atpakaļ lidoju no Vjetnamas un man nav biļete no Taizemes,ko uzrādīt, jo uz Vjetnamu ceļošu pa sauszem? Vai jāmēģina paspēt uztaisīt vīzu kaut kur Stokholmā pirms tam, vai arī kādu lētu lidojumu nopirkt uz tiem datumiem, vai vēl kāda cita opcija?
Liels paldies jau tagad!

MelnaisDatums: Pirmdiena, 26.01.2015, 18:04 | Ziņojums # 105
Ģenerālisimuss
Quote Rudolfs ()
Vai kāds var pateikt, kā man rīkoties, ja atpakaļ lidoju no Vjetnamas un man nav biļete no Taizemes,ko uzrādīt, jo uz Vjetnamu ceļošu pa sauszem?

Atbilde uz pirmo jautājuma daļu ir dota šīs sadaļas ziņojumos Nr. 20 un 21..... atliek tikai izvēlēties varintu kurš patīk...

Tālāk man ir jautājums par Vjetnamas robežas šķērsošanu. Vai Vjetnamas vīza jau ir pasē?

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2026
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā