Otrdiena, 24.06.2025, 22:02
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Air Asia - Page 5 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Kurkulis  
Air Asia
MelnaisDatums: Pirmdiena, 12.07.2010, 10:07 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline

http://www.airasia.com

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 20:39 | Ziņojums # 61
Ģenerālisimuss
Man ir un es lietoju! Esmu sakrājis jau vairāk kā 1000 punktu. Par cik es daudz lidoju ar "Air Asia", cerams būs arī labumi. Punktus ir iespējams izmantot jebkurā brīdī, atliek piemaksāt tikai par izstrūkstošiem punktiem. Mēdz būt arī izpārdošanas tikai par BIG punktiem.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

switchsDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 20:46 | Ziņojums # 62
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Parasti par tādām kartēm naudu neprasa, bet šie prasa, tāpēc gribas kārtīgi visu saprast.
par Cik veciem lidojumiem var pieprasīt punktus?
Ko vari dabūt par 1000 punktiem?

MelnaisDatums: Pirmdiena, 28.05.2012, 21:19 | Ziņojums # 63
Ģenerālisimuss
Quote (switchs)
par Cik veciem lidojumiem var pieprasīt punktus?

Tikai par vēl nelidotiem. Pērkot biļeti norādi savu BIG ID. Var saņemt punktus ja esi jau nopircis biļeti (vēl nebūdams BIG lojalitātes punktu dalībnieks, bet vēlāk kļūsti), tikai tad jāiet uz "Manage my booking" un šis BIG ID jāieraksta.

Quote (switchs)
Ko vari dabūt par 1000 punktiem?

Tas ir atkarīgs cik maksā biļete.... vai tā ir speciāla izpārdošana ar BIG punktiem.... Vēl nēsmu izmantojis, nezinu. Viņi sola ka ar 900 punktiem pietiek domestic pārlidojumam tuvos reisos. Piemēram Penanga - Kuala Lumpur. Bet vēlreiz atkārtoju, tas ir atkarīgs no tās dienas biļešu cenas.

Papildus BIG punktus Tu vari pelnīt, piemēram, rezervējot viesnīcas "Tuna Hotels" ķēdē u.t.t palasi www.tune2big.com tur viss ir paskaidrots. Ja Tev nav paredzēti daudzi lidojumi ar "Air Asia" diezinvai Tev tā karte ir nepieciešama.

KurkulisDatums: Sestdiena, 14.07.2012, 21:19 | Ziņojums # 64
Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Tikai nesakiet, ka netikāt brīdināti!

Aviokompānijai "Air Asia" kārtējā akcija. Akcija sākas 16.jūlijā 00:00 pēc Malaizijas laika. Ceļotājiem jābūt gataviem iepirkt "Air Asia" lētās biļetes uz 15.jūliju pulksten 19:00. Aviokompānija ir prezentējusi biļešu izpārdošanu zem skaļa saukļa: "World’s Best Ever Sale"! Kādas būs cenas un kādam lidošanas periodam pagaidām nav skaidrs. Domāju, ka rīt no rīta tas jau būs zināms. Domāju, ka izpārdošana attieksies uz nākošā gada pirmo pusgadu. Skatīsimies vai skaļais sauklis atbildīs realitātei.

Pievienotie faili: 5475349.jpg (30.1 Kb)

Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.

KurkulisDatums: Otrdiena, 07.08.2012, 10:25 | Ziņojums # 65
Ģenerālmajors
Labas izpārdošanas no 1.novembra līdz 31.janvārim.

Pievienotie faili: 2470939.png (29.0 Kb)

andrianDatums: Otrdiena, 07.08.2012, 18:18 | Ziņojums # 66
Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Lidojumi no Clark uz Kualalumpuru un Makao par 400peso
lidojumi līdz 31.oktobrim
AirAsia biļetes sāks pārdot pēc stundas t.i.astotajā augustā cool

esmu aizmirsis kā bildi jāliek biggrin

Pievienotie faili: 6314514.jpg (31.1 Kb)

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Otrdiena, 07.08.2012, 18:39

KurkulisDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 10:16 | Ziņojums # 67
Ģenerālmajors
Ceļotājiem kuri no Kuala Lumpur vēlas doties uz Bali Lombok salu tiek piedāvāti superīgi lēti lidojumi.

Lidojums uz vienu pusi maksā 88 Rm, tas ir aptuveni par 15Ls. Visi nodokļi iekļauti cenā. Nu nemaz nav slikti.

Booking period: 16 August, 00:00hours (GMT+8) till 26 August 2012
Travel Period: 12 October 2012 till 22 May 2013.

Pievienotie faili: 5174845.jpg (33.3 Kb)

switchsDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 12:06 | Ziņojums # 68
Pulkvedis
Zinātājus lūdzu palīdzēt. Atnāca ziņa ka viens reiss ir mainījies un tagad piedāvā 3 opcijas:

Flight Recovery Options:
1 - credit shell
2 - refund
3 - Flight re-accomondation

Ja 2 un 3 man apmēram ir skaidri, tad kas ir tas pirmais?

Un otra lieta vai kādam ir jau pieredze ar šo? Bail ka uzspiedīšu 3 variantu lai palūrētu citus laiku un bac šie uzreiz pieņems ka tā ir mana izvēle tikai paliks laiku noteikt...

KurkulisDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 16:21 | Ziņojums # 69
Ģenerālmajors
credit shell - virtuālā nauda. Tas ir tā, ka pa šo summu ir iespējams iegādāties citu lidojumu, ēdienu un apmaksāt citus piedāvātos pakalpojumus. Skaidru naudu no šī konta nav iespējams izņemt. Ir termiņa ierobežojums, ja nemaldos jāizlieto 2 mēnešus pēc ieskaitīšanas (bet tas izmantošanas laiks var citos gadījumos būt arī savādāks). Iztrūkstošo summu ir iespējams piemaksāt.

Quote (switchs)
Bail ka uzspiedīšu 3 variantu lai palūrētu citus laiku un bac šie uzreiz pieņems ka tā ir mana izvēle tikai paliks laiku noteikt...

Kur tu to uzspiedīsi..... nezinu protams kāda izskatās tā Tava vēstule, bet tev tik tiešām viņiem ir jāapstiprina, kuru opciju Tu vēlies izmantot. Parasti viņiem tiek sūtīta depeša, tad pēc pāris dienām viņi parasti zvana un vēlreiz pārjautā par izvēli. Depešā norādi uz kādu reisu Tu vēlies mainīt savu lidojumu.

switchsDatums: Trešdiena, 15.08.2012, 17:30 | Ziņojums # 70
Pulkvedis
Izskatās šādi

Pievienotie faili: 6054580.png (55.5 Kb)

Ziņojums rediģēts switchs - Trešdiena, 15.08.2012, 17:31

KurkulisDatums: Ceturtdiena, 16.08.2012, 12:31 | Ziņojums # 71
Ģenerālmajors
Opss..... Tehnoloģijas progresē.... Un tas ir labi.... cerība, ka vairs nezvanīs 4 naktī. Kad samiegojies mēģini saprast viņu angļu valodu un iebraukt situācijā, kāds ir tavs labākais variants. Spriežot pēc bildes! hands

Mana rekomendācija, pārbaudi, kā vienkāršs lietotājs - vai citi reisi der. Ja der, spied 3 opciju un norādi sev nepieciešamo lidojumu.

Vēlāk padalies ar citiem ceļotājiem kā šī situācija atrisinājās ok

switchsDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 16:26 | Ziņojums # 72
Pulkvedis
Viltīgi izdomājuši, uztaisījuši ka mainīt var lidojumus tikai uz 1 variantu nedēļā, kas protams neder, it kā viss ir izpārdots. Bet kad paskatās viņu www, tad uz tām dienām tirgo, ka nemet biļetes.
Laikam labi pērk uz šiem reisiem un es neesmu vajadzīgs ar saviem iepirktajiem kapeik biļetiem, izdevīgāk mani izmest no reisa un iedot manu vietu kādam, kas samaksā vairāk.

KurkulisDatums: Piektdiena, 17.08.2012, 16:53 | Ziņojums # 73
Ģenerālmajors
Vot zarazas shock Domāju, ka raksti viņiem vēstuli. Vēstulē prasi, lai samaina pret Tev nepieciešamo reisu. Galu galā viņu vaina.

KurkulisDatums: Piektdiena, 14.09.2012, 19:55 | Ziņojums # 74
Ģenerālmajors
Tuvojas kārtējā "Air Asia" akcija!!!

Tiem ceļotājiem, kuri prot plānot savu laiku, ir lieliska izdevība iepirkt lētas biļetes lidojumos pa Āziju. Izskatās, ka "Air Asia" atkal taisās dalīt bezmaksas biļetes. Ja es visu pareizi saprotu, jāsamaksā būs tikai nodokļi. Potenciālajiem pircējiem ir jābūt gataviem cīņai par biļetēm 17.septembrī pulksten 19:00 pēc Latvijas laika. Kādi būs lidojuma galamērķi pa brīvu, kuri būs par smieklīgi mazām naudiņām vēl nav zināms. Zināms, ka jālido būs laika periodā no 1.aprīļa līdz 30.septembrim. Vēlāk nesakiet, ka netikāt brīdināti. Novēlu veiksmi biļešu iegādē un sekmīgu ceļojumu!

Pievienotie faili: 6727186.jpg (40.9 Kb) · 4081229.jpg (80.8 Kb)

KurkulisDatums: Pirmdiena, 08.10.2012, 11:23 | Ziņojums # 75
Ģenerālmajors
Kārtējā labā izpārdošana nākamā gada pirmajiem 3 mēnešiem.

Pievienotie faili: 4386930.jpg (57.9 Kb)

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā