Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu..
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 22.09.2016, 10:32 | Ziņojums # 16 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
| Quote leduszieds7 (  ) Tālāk (pieņemu, ka ar Air Asia) vietējos lidojumus uz Manilu
No Ķīnas uz Filipīnām aviokompānijai "Air Asia" nav tiešo lidojumu.
Quote leduszieds7 (  ) 3)Vēl jautājums- Aizlidošu uz Manilu..ok...pāris dienas Manila.
Par Filipīnām ceļotājs ekze ir atvēris tēmu Filipīnu sadaļā. Tur daudz un plaši ir analizēts kur un kā doties. Lūgums nejaukt visu vienā putrā. Ķīna pie Ķīnas, kas attiecas uz Filipīnām, tad lūdzu pa šo saiti:
http://www.melnais.com/forum/57-442-1
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
andrian | Datums: Ceturtdiena, 22.09.2016, 19:33 | Ziņojums # 17 |
 Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| Quote ekze (  ) Pirmai reizei droši vien Adrian ir taisnība..
Quote leduszieds7 (  ) Adrian...nu iemet to maršrutu..
mans vārds nav Adrians andrian ir niks, un kā visiem - ar vēsturi un nozīmi
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
ekze | Datums: Piektdiena, 23.09.2016, 08:12 | Ziņojums # 18 |
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
| Quote andrian (  ) mans vārds nav Adrians andrian ir niks, un kā visiem - ar vēsturi un nozīmi
Sorry mana vaina nemāku lasīt un zinu kā tas ir ar to vēsturi un nozīmi
|
|
| |
Sandzza | Datums: Otrdiena, 11.10.2016, 14:08 | Ziņojums # 19 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
| Tikko pabeidzām otrās dienas pārgājienu Dzeltenajā kalnā. Esam dabas mīļotāji, tāpēc šajā ceļojumā 4ais kalns ķīnā. Zhangjiajie, Tianmen (stikla balkoni), Longhu, Huangshan. Lidojums uz Hong Kongu, kur uzturējāmies līdz dabūjām vīzas. Viss garajās brīvdienās, tāpēc ceļojums lēns, bet steigas nav. Nobeigsim ar Šanghaju un uz Filipīnām. PA ceļam senie ciemati un pilsētas pie kanāliem.
Braucam bez ceļvežiem. Angļu valoda praktiski ārpus pilsētām nav, galvenais uz vietas ķīnas kartes un vietu nosaukumi ķīniski. Izrunāt var gadīties neiespējami, jo drusku ne tā un neviens nesaprot. Drusku informācijas un nekas grūts nav. Uz priekšu tikt var, cilvēki ļoti izpalīdzīgi, meklēs veidus telefona tulkotājā vai kādu, kas kaut drusciņ runā angliski. Ļoti, ļoti skaista daba. Nav jēgas sasteigt, tāpat pat gads nepietiks, lai visu skaisto apskatītu..
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Trešdiena, 02.11.2016, 09:54 | Ziņojums # 20 |
 Leitnants
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
| Nopirku biļeti Rīga-Honkonga -Rīga.Tas nu ir izdarīts. 500 eiriki.Nezinu vai tā ir cienijama cena...bet nopirkts ir. Tagad jārisina tālākās problēmas. Tātad-gribu 3 naktis Honkonga(norezervēju jau). Tālāk plānoju nedēļu (27.09.17-3.10.17)Ķīna, konkrēti Zhangjiajie nac parks .Un tikai. Tālāk man vajag Filipīnas, tātad Manilu. Jautājums...kā šo visu pēc iespējas lētāk salikt kopā? 1) versija- lidojumu Honkonga-Changsha-Honkonga.-Atkal nakts(nevajadzīga) Honkongā, tad pirkt nākamo lidojumu Honkonga-Manila-Honkonga.?
2)versija - vienvirziena lidojums Honkonga-Changsha. Tad lidojums Changsha-Manila.Un Manila-Honkonga?
Pagaidām metot meklētājā"Cebu passific"cenas kas tuvas manam datumam(nmanu vēl nedod vispār)nu ļoti nedraudzīgas...abās versijās.. ja es pareizi vispār to daru..Sistēma prasa ieklikšškināt 3 operatorus..tad izmet uz ekrāna viņu piedāvāto)
Jūs šeit minat, ka Cebu cenas labas... Man jāgaida kaut kādas atlaides..kuras jāķer vienkārši čekojot ik dienas? Jeb kā? Un cik orientējoši varētu būt cienijamas cenas, par kādām šie lidojumi jāsagaida? Paldies!
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 02.11.2016, 12:06 | Ziņojums # 21 |
 Ģenerālisimuss
| Quote leduszieds7 (  ) Nopirku biļeti Rīga-Honkonga -Rīga.
Manuprāt vēlamajam maršrutam ne pārāk veiksmīgs plānojums, ja ir vēlme doties uz Zhangjiajie nacionālo parku. Ātrumā apskatījos, mēģināšu sniegt savas rekomendācijas. ... bet ātrumā iespējams būšu ko palaidis garām.
Quote leduszieds7 (  ) versija- lidojumu Honkonga-Changsha-Honkonga.
Sāksim ar to, ka Zhangjiajie ir sava lidosta. Changsha lidosta atrodas vēl krietnu gabalu no Zhangjiajie, aptuveni 300 kilometru. No Hong Kong nav tiešo lidojumu uz Zhangjiajie. Dotajā gadījumā, manuprāt, krietni saprātīgāk būtu no Hong Kong doties uz Guangzhou. Tas ir ļoti ātri un viegli izdarāms. Principā bija jāpērk biļetes Rīga - Guangzhou. No turienes ir tiešie lidojumi uz Zhangjiajie. Tiešie reisi ir vairākām aviokompānijām - "China Southern Airlines", "China Eastern Airlines".... cenas uz martu tagad ir 100 EUR uz vienu galu. Laika daudz un ar atlaidēm domāju var iegādāties par lētākām cenām.
Quote leduszieds7 (  ) Tālāk man vajag Filipīnas, tātad Manilu.
no tās pašas Zhangjiaie ar nosēšanos Guangzhou ir reiss uz Manilu, tas pats marts uz doto brīdi maksā 117 EUR. Domāju, ka daudz lētāk nebūs.
Vēl iesaku apskatīt variantu vispirms no Hong Kong lidot uz Filipīnām ar "Cebu Pacific", uz atlaidēm var pa kādiem 60 EUR aizlidot. Vai arī "Air Asia", patreiz uz to pašu martu 61 EUR. Un tad jau pirkt biļeti Manila - Guangzhou. Vai Manila - Guangzhou - Zhangjiaie. Tātad vispirms Filipīnas, pēc tam Ķīna.
Quote leduszieds7 (  ) Man jāgaida kaut kādas atlaides..kuras jāķer vienkārši čekojot ik dienas?
droši vien ka tā!
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Trešdiena, 02.11.2016, 20:30 | Ziņojums # 22 |
 Leitnants
| Honkonga ir nopirkta..tur neko mainīt nevaru.Filipīnas pirmās ņemt arī nevaru...jo esmu jau caur caur agodu apmaksājusi dažas labas apmešanās vietas El Nido..vispār Palawan. Tāpēc to mainīt nevaru. No ieteikuma tātad sapratu- Jānoķer maximāli normāla cena reisam Guandžou-Zhangjiaie .Un reisam Zhangjiaie -Manila.Manila-Guandzou. China Southern Airlines", "China Eastern Airlines").-tās meklētājā meklējam tak ne jau pa tiešo mājas lapās? Vai caur to pašu Cebu passific meklētāju? Kāds ir optimālākais nokļūšanas veids(un ceļā pavadāmais laiks) no Honkongas uz Guandžou? Pēc manas saprašanas..tas ir kādi 200-300 km..?
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 03.11.2016, 04:17 | Ziņojums # 23 |
 Ģenerālisimuss
| Quote leduszieds7 (  ) tās meklētājā meklējam tak ne jau pa tiešo mājas lapās?
Kāpēc gan ne? ..... meklējam tieši mājas lapās, it sevišķi tas attiecas uz "Cebu Pacific", ar ķīniešu aviokompāniju mājas lapām mēdz gadīties pārsteigumi, vienreiz nekādi nevarēju nopirkt biļeti viņu mājas lapā. Ja nē, tad ir daudz biļešu meklēšanas agregatori - momondo, kayak un citi.
Quote leduszieds7 (  ) Kāds ir optimālākais nokļūšanas veids(un ceļā pavadāmais laiks) no Honkongas uz Guandžou?
Te nu nav nekādu problēmu, par to visu ir padomāts. Tieši no lidostas vari braukt ar autobusu vai vilcienu.
Palasi pa šīm saitēm:
http://www.asbmb.org
http://www.thanislim.com
Viss ir vienkārši kā 5 kapeikas.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 03.11.2016, 11:51 | Ziņojums # 24 |
 Leitnants
| Man pirmkārt Cebu meklētājā neuzrāda pat to, ka viņi lidotu uz Changsha..ne arī uz lidostu, kura cik es noprotu ir Zhangjiaie lidosta(Hehua)...es reāli neprotu atrast nevienu kompāniju, kur šāda lidosta būtu atzīmēta kā galamērķis.. Ne no Guandzou...ne Honkongas.. Ko es daru nepareizi? Kāds ir pareizais lidostas nosaukums, jeb kods, kura man vajadzīga? Un kurās aviokompāniju lapās to rakt? HELP....
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 03.11.2016, 12:18 | Ziņojums # 25 |
 Ģenerālisimuss
| Quote leduszieds7 (  ) Man pirmkārt Cebu meklētājā neuzrāda pat to, ka viņi lidotu uz Changsha..ne arī uz lidostu, kura cik es noprotu ir Zhangjiaie lidosta(Hehua)
avokompānijai "Cebu Pacific" nav tiešo lidojumu ne no Changsha, ne no Zhangjiaie. Tieši tāpēc arī nevar atrast, viņu vienkārši nav.
Quote leduszieds7 (  ) Kāds ir pareizais lidostas nosaukums, jeb kods, kura man vajadzīga?
Changsha (Changsha Huanghua International Airport) lidostas kods - CSX Zhangjiajie Hehua Airport lidostas kods - DYG
Kā jau es iepriekš minēju, tad no Zhangjiajie uz Manilu ar pārsēšanos Guangzhou, lido aviokompānija "China Southern Airlines".
Vienkāršs piemērs no momondo lidojumam Zhangjiajie - Guangzhou - Manila:
http://www.momondo.com/flights....A=false
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 03.11.2016, 14:19 | Ziņojums # 26 |
 Leitnants
| Paldies! Nu ideaļņiks! "Momondo"visu salika šai jomā pa vietām!!! Nu tik uz priekšu!
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Otrdiena, 22.11.2016, 11:11 | Ziņojums # 27 |
 Leitnants
| Esmu tik tālu- 1) tātad Rīga-Honkonga-Rīga, nopirkts.(500 eiro) 2)Manila-Honkonga ,nopirkts(60 eiro) 3)Guandzou -Zjangije(DYG) nopirkts(114 eiro) Tālāk...(kā ieteicāt) mēģināšu saprast domu, kā tikt no Honkongas līdz Guandžou...kur uz to DYG man ir nakts reiss pusnaktī, (vislētākais, jo pārējos laikos maksā dubultā). Tad nedēļa Zjangi apkaimē..dzīvošana pat teltī...tas viss norezervēts un ok! jautājums-man ir doma sagaidīt kaut cik cienijamu cenu lidojumam no Šanhajas uz Manilu.(cerams, zem 100 eiro), BET- no Zjangi uz Šanhaju gribētu doties ar vilcienu..taču nevis ar nakts vilcienu, bet maksimāli braukt pa dienu! Jo gribas kaut ko redzēt... Šis posms man nav skaidrs. Pirmkārt, cik stundas jārēēkina+- ceļā? Otrkārt...vai biļeti varēšu nopirkt uz vietas...jeb jāmēģina no šejienes..caur internetu? Es gan apšaubu, vai to protu izdarīt, jo ar dzelzceļa biļešu pirkšanu caur netu nav bijusi nekad saskare..
|
|
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 22.11.2016, 13:13 | Ziņojums # 28 |
 Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| rāda 14st
aplikācija rāda ka var arī nopirkt. laiks gan pieaug uz 20st..
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
Ziņojums rediģēts andrian - Otrdiena, 22.11.2016, 13:29 |
|
| |
leduszieds7 | Datums: Trešdiena, 29.03.2017, 09:56 | Ziņojums # 29 |
 Leitnants
| Savu rudens ceļojumu esmu salikusi, biļetes nopirktas, caur Agodu pamatā arī apmešanās vietas apmaksātas. 23.septembrī-24.oktobrim Rīga-Helsinki-Honkonga-Helsinki-Rīga. Izraku te visu...bet ir jautājumi...jo visai maz saimniecisko lietu atradu par Honkongu..un šī liepilsēta mani drusku baida. 1)ja man viesnīca "Causeway Bay "pusē, Hong-Kong sala...kāds ērtākais un protams ekonomiskākais transporta veids (un kā to atrast) no lidostas? 2)Ja uzturos Hongkongā 3 pilnas dienas...ar ko labāk(ekonomiskāk, protams) pārvietoties pa pilsētu..? Un lasiju par kaut kādu braukšanas karti..it kā 3 dienām tieši..vai tas ir izdevīgī, un cik tāda karte var maksāt(cik noprotu, šī ir ļoti dārga vieta). 3)No Honkongas man jātiek uz Guandžou...jo tālāk ir lidojums uz Zhangjiajie.Vai vajadzētu pirkt biļeti laicīgi, no Latvijas, jeb būs ok turpat, tieši stacijā?Un kāds transporta veids jāizvēlas lai nokļūtu stacijā?
Tālāk no Zhangjiajie lidoju uz Manilu. Arī te jautājums par to, kāds transports izmantojams, lai nokļūtu viesnīcā? No Manilas otrā rītā uz Palawan..tur sapratu, ka Puerto Princessa jābrauc ar triciklu uz autoostu..tad tālāk. Bet kā Manilā tās lietas kārtojamas? Paldies,džeki, jau laicīgi,zinu, ka palīdzēsiet! Esmu traka...atkal dodos ceļā viena.
|
|
| |
ekze | Datums: Piektdiena, 31.03.2017, 08:53 | Ziņojums # 30 |
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
| Labs laiks ķīnai nebūs vairs karsti. Kopumā neesmu labs informācijas avots attiecībā uz HK, lai gan biju tur 5 dienas, bet kopumā pārvietojos ar kājām, ho dzīvoju SoHO, izbraucu ar tramvaju biļete vienam braucienam ja pareizi atceros bija ~ 2 eiro. UN jā vieta ir dārga ņemot vērā ka man nebija jāmaksā par naktsmītnēm, tad kopējas izmaksas bija lielas atiecinot pret pārējo āziju vai ķīnu. Bet ticu ka var arī saprātīgās cenās, ja esi gatava ēst kā citur āzijā tirdziņos un ne pārāk simpātiskās vietās kur pārsvarā ēd vietēji. Par braucienu uz Guangžou, jautājums vai tu plāno lidot vai braukt pa zemi ? Lidot laikam noteikti sanāks dārgāk, bet iespējams ērtāk ja Tev tālāk jālido. Bet vilciens/autobuss noteikti ir lētāks veids, par vilcienu iet bieži so var nopirkt pirmajā dienā esot HK. Lidmašīnu protams ērtāk skatīties laicīgi, IEsaku apskatīt Sp
|
|
| |
|