Otrdiena, 24.06.2025, 14:54
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu.. - Page 3 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Ķīnietis  
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu..
leduszieds7Datums: Piektdiena, 31.03.2017, 13:13 | Ziņojums # 31
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Par ēšanu Honkongā-, nē, tas mani nesatauc.Ēdu kur pagadās, un kas nāk pretī, ka tik nekust!Ja ir lētā gala ieskrietuves, badā tātad nenobeigsies!
Lidot negribu-es gribu ar vilcienu doties uz Guandžau...ar domu, pa ceļam arī ko tādā gadijumā redzēs!Tāpēc meklēju padomu kā tikt uz East Railway staciju(cik noprotu, tas ir tas, ko man vajag).
UN...esmu sapratusi, ka ir pieļauta kļūda, izvēloties Zhangjiajie pavadīt 7 naktis..Mainīt to vairs nevar, jo nopirkti un kopā salikti tālākie lidojumi.
Apsveru iespēju uz vietas (atgriežoties uz izlidošanu atpakaļ)pabraukāt tuvumā(nu teiksim nakts brauciena attālumā) un kaut ko redzēt.
Varbūt ir kāds ieteikums? sad

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

StriķisDatums: Svētdiena, 02.04.2017, 02:05 | Ziņojums # 32
Apakšpulkvedis
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Nu ir taču cilvēki, kuriem ir uzņēmība un pacietība saplānot visu pusgadu, gadu uz priekšu. Man gan vairāk iet pie sirds ašās idejas - šodien nopērku biļeti un pēc dažām dienām jau prom. Starpgadījumi krietni vairāk, bet ja uz to paskatās no citas puses, tad VISI tie ir piedzīvojumi nevis problēmas. Tas viss pieliek arī savu pikantumu visai ceļošanai. Un piedevām tajā pasaules galā (par Ķīnu nezinu, bet par Vjetnamu, Kambodžu un Taizemi noteikti varu teikt) ir praktiski neiespējami palikt bezizejas situācijā. Ja nu vienīgi pats sadari ko pilnīgi aplamu - kā tas tipiņš, kurs bija apčurājis karaļa portretu vai ko tamlīdzīgi. bet nu viņam laikam tāda karma biggrin
Lai izdodas brauciens!

andrianDatums: Pirmdiena, 03.04.2017, 20:52 | Ziņojums # 33
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
1)ja man viesnīca "Causeway Bay "pusē, Hong-Kong sala...kāds ērtākais un protams ekonomiskākais transporta veids (un kā to atrast) no lidostas?
2)Ja uzturos Hongkongā 3 pilnas dienas...ar ko labāk(ekonomiskāk, protams) pārvietoties pa pilsētu..? Un lasiju par kaut kādu braukšanas karti..it kā 3 dienām tieši..vai tas ir izdevīgī, un cik tāda karte var maksāt(cik noprotu, šī ir ļoti dārga vieta).

Ērtāk: Airport ekspresis līdz Hong Kong Station - jāpāriet uz Central - tad pa Island Line līdz Causeway Bay vai Tin Hau(kas tuvāk viesnīcai) būs kādi 100HKD un minūtes 40.
Lētāk:
Lidosta - Tung Chung stacija ar S1 autobusu 3.5HKD
Maksāt ar octopus vai precīzu naudu, atlikumu neizdos..
Tung Chung Station - Hong Kong Station - jāpāriet uz Central - tad pa Island Line līdz Causeway Bay vai Tin Hau(kas tuvāk viesnīcai) būs kādi 25HKD un vismaz pusotra stunda

Vienkāršāk no lidostas ar autobusu līdz Wan Chai Fire(vai kur tā viesnīca tuvāk un kāds buss kursē) līdz stundai un līdz 45HKD
Divas autobusu kompānijas 1. un 2.

Par octopus

3)No Honkongas man jātiek uz Guandžou...jo tālāk ir lidojums uz Zhangjiajie.Vai vajadzētu pirkt biļeti laicīgi, no Latvijas, jeb būs ok turpat, tieši stacijā?Un kāds transporta veids jāizvēlas lai nokļūtu stacijā?

Ja ar vilcienu: pa zilo līniju līdz Admiralty - pa sarkano līdz East Tsim Sha Tsui - pa purple līdz Hung Hom. tālāk ar

Autobusi pilnīgi blakus Causeway

Tālāk no Zhangjiajie lidoju uz Manilu.
Arī te jautājums par to, kāds transports izmantojams, lai nokļūtu viesnīcā?

Sk.kur viesnīca?
1.Var pajautāt pie takšu galdiņa(kupona takši) cik izmaksās, ja nepatīk - var mēģināt uz ielas līgt par zemāku cenu, bet nav teikts ka izdosies.
2.Ir pablic busi(no 3.termināla) kas iet uz noteiktu rajonu.
3.Džipnis. Satiksme lēna, sastrēgumi, mierīgi var pielaipot pie džipņa un pajautāt vai viņš brauc uz vajadzīgo vietu. Jāzina tikai virziens un rajons(uz džipņa pieres rakstīts). Džipnim cena arī par km, tikai reizes padsmit lētāka kā taksim. ja taksim 180 - džipnim 10, kaut kā tā..

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

leduszieds7Datums: Otrdiena, 04.04.2017, 08:27 | Ziņojums # 34
Leitnants
Super...Andrian.
Tagad šo visu sagremošu..un te viss smuki saliekas pa plauktiņiem!
Paldies! hands

leduszieds7Datums: Ceturtdiena, 27.07.2017, 09:52 | Ziņojums # 35
Leitnants
Mans ceļojums tuvojas..
Sāk rasties jautājumi.
Nu..tīri elementāri- tas, ka Filipīnās prasa tikai šortus un maiciņu, tas laikam tā ir.
BET...Ķīna, Zhangjiajie (oktobra sākums)-kā būs ar siltāka apģērba nepieciešamību? smile smile
Tas pats par Honkongu.Kā ar siltumu-aukstumu?
Kaut kur šeit lasiju, kā Melnais Honkongā šortiņos nosala..
Nu palīdziet ar elementāru info.. help help help

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 27.07.2017, 16:47 | Ziņojums # 36
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote leduszieds7 ()
Kaut kur šeit lasiju, kā Melnais Honkongā šortiņos nosala..

Tas pilnīgi noteikti nebija Melnais, kurš nosala Honkongā... nereizi nav tur būts. dont Nosalu es Hanojā, lidojot no Filipīnām, janvāra sākumā.

Quote leduszieds7 ()
Kā ar siltumu-aukstumu?

Tas darās elementāri... apmeklē jebkuru laika prognozes lapu, sameklē nepieciešamo vietu un apskaties vēsturē, kāds laiks bija gadu iepriekš nepieciešamajos datumos. Jādomā, ka nekādas anomālijas nebūs, būs ļoti tuvu. Var izmantot piemēram: "Weather Underground" mājas lapu.

Quote leduszieds7 ()
Ķīna, Zhangjiajie

Kalni, pati saproti, esi pieaugusi meitene... ar šortiem un maiciņu diezin vai cauri tiksi... it sevišķi pēc saulrieta... cool

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

leduszieds7Datums: Trešdiena, 13.12.2017, 14:17 | Ziņojums # 37
Leitnants
Biju...Honkonga..skaisti, bet mana sirds pieder Singapūrai.
Ķīna..Avatara kalni..tā bija pasaka...Jā, daudz esmu redzējusi, bet šis ir kaut kas grandiozs.Tā ar ir, kā filmā..kalni peld mākoņos..jūties kā ne uz šīs pasaules. Ļoti patika. hands
Toties ļoti nepatika pati Ķīna..Tā ka es no Zjangi lidostas uz nacionālo parku braucu nevis ar taxi(to daru tiki extrēmos gadijumos), bet gan ar sabiedrisko autobusu..kurš knapi turējās kopā..bet par smieklīgām naudiņām...tad redzēju visu Ķīnas "skaistumu"..Un tas man lika pieplakt pie loga..un šausmās pavērties mutei..
Tādu netīrību un Getliņu stila dzīvi es redzējusi vēl nebiju..nu..nekas labāks jau nebija arī Manilā..
BET..lai vai kā, izmantojiet sabiedrisko transportu, nepakļaujieties taksistu uzbrukumam lidostā..viņi apgalvos, ka jābrauc ar viņiem..jo ar sabiedrisko tur nokļūt nevar.
Vēl..Zjangi lidostā angļu valodu nepazīst 99,9%.
Pat lidostā.
Ne ierēdņi..ne policisti..neviens!
Vienkārši atgaiņājas ar rokām..ej prom..!Un viss.Lai vai kā..es nokļuvu pilsētiņā, kas ir tuvu..un tur tomēr sadabūju autobusu..tieši 10x lētāk, kā prasija taxisti.
Protams, sākās galamērkī problēmas ar kempinga atrašanu...jo to, ko biju norezervējusi"Tri star camp"neviens ne zināja..ne prata atrast..
Nu..kad atradu..izrādijās, ka to par kempingu nosaukt nevar..tukšs laukums..kur man piedāvāja telti..kā vienīgajai klientei.kontaktēšanās caur google translater...valodu nezin neviens!
Es atteicos..un atradu tomēr kaut ko jēdzīgāku.
Tas nu tā..bet brauciet...tur ir nereāli skaisti.
Ir skaistas bildes..bet es tak neprotu ielikt šeit..

Tālāk nokļuvu kā paredzēts Manilā..Viss pa smuko..nokļuvu kā domāts ar triciklu + džipnijs norezervētajā hostelī "Am Homestay".
Un atkal kārtējais-"Skopais maksā divreiz".
Nekad to nerezervējiet..un neticiet atsauksmēm Agodā,
Tā ir vieta, kur nakššnot, kaut vienu nakti, ir zem baltā cilvēka goda.
Tas ir ūķis, ne hostelis,atgādina vietējo ielasmeitu pārnakššnošanas vietu..domāju, tam viņš arī kalpo.
Apgriezos un devos meklēt transportu uz lidostu..un nākamo nakti pavadiju lidostā uz grīdas.Labāk nekā tai vietā, ko sauca par hosteli.
Otrā dienā lidojums uz Puerto Princess....Palawan.
El Nido..sapņaini skaisti..
Pazemes upe patika..man vispār patīk alas un tamlīdzīgas vietas..
Ko iesaku..nav ko meklēt salas pretējā krastā..tur ir panīkums.
Tālāk , pēc 3 foršām nedēļām sākās mans murgs.
saslimu.
Sākotnējā diagnoze -malārija.
Tad pārveda no ElNido hospitāļa uz Princesas hospitāli..Tur malāriju it kā(it kā!) noliedza, pavēstija, ka atkārtotās analīzes uzrāda kaut ko, ko sauc mūsu valodā dizentērika, bet angliski "diareja"..nenormāla caureja un ķermeņa absolūta atūdeņošanās..Nu..mani izglāba par mata tiesu..biju ļoti tuvu TAI saulei..ļoti..
Viss kā miglā..vairāk bez samaņas..kā pie skaidras galvas..Tā pirmās 3 dienas..
Kopumā slimnīcā 10 dienas..
No slimnīcas uz hoteli, kur atkopos, lai lidotu mājup, mani līdz taxim stūma ratiņos, jo paiet nespēju..
Visu cieņu Ergo apdrošinātājiem..samaksāja par mani 8000 eirikus..darija visu, kas viņiem bija darāms.
Pat aviobiļetes jaunas samaksāja..
Mājās atgriezos zaudējusi 12 kg svaru..
Un ko vēl varu pateikt...mums var būt viskrutākā apdrošināšanas polise..ja nespēsim(kā faktiski bija ar mani) piezvanīt un sakontaktēties ar viņu ofisu..lai viņi paziņotu attiecīgajam hospitālim, ka par jums maksās, jūs tur atdosiet galus bez problēmām.JO..ja nav pārliecības, ka par jums būs kas maksā, nekāda dižā ārstēšana nenotiks.Mani reāli sāka ārstēt sāka tikai tad, kad slimnīca saņēma apdrošinātāju apstiprinājumu, ka esmu pacients, par kuru maksā.
tad bija uzreiz perfekta ārstēšana..es teiktu, ļoti laba..arī sava istaba un viss pa smuko.
Pirms tam izgāju cauri ellīti!
BET..bija vai nebija tomēr arī malārija, ne tikai tā diareja..tas vēl nav zināms. Šeit Rīgā, apskatot slimības aprakstu, infektologi pateica, ka man ir sagāztas zirga porcijas tieši malārijas zāļu, ne tikai antibiotikas tai dizentērijai.
Kur to rāvu-Filipīnu hospitāļa ārsti pateica, ka no ūdens, no pudeļu ūdens.
JO..tas, ka pērkam veikala ūdeni, vēl nenozīmē, ka tas ir drošs. Ūdens kvalitāti Valsts kontrolējot tikai 2 firmām..pārējās varot tirgot(teorētiski), kaut no grāvja vai krāna pasmelto..

Tas nu tā.Varbūt kādam noder informācijai...Tas ir jāzin..lai vēl kādam neizietu tā, kā man.

Bet vienalga..ceļotāja garu nevar iznīdēt nekas..
Ar ilgām gulbis, ar aplauztajiem spārniem..skatās uz tāli..jo lidot gribas vienalga..
Pievienotie faili: 6839177.jpg (87.0 Kb)

Ziņojums rediģēts leduszieds7 - Ceturtdiena, 14.12.2017, 12:38

StriķisDatums: Ceturtdiena, 14.12.2017, 00:06 | Ziņojums # 38
Apakšpulkvedis
Labs, kas labi beidzas. Par ārstēšanu man tomēr nesaprašana - ja cilvēks bezsamaņā vai nav spējīgs pazvanīt (tfu, tfu, tfu...) , tad viņu vienkārši norok un viss. Ar visu to, ka viņam polise?

leduszieds7Datums: Ceturtdiena, 14.12.2017, 12:31 | Ziņojums # 39
Leitnants
Tur, piemēram es, sabruku var teikt stundas laikā.Drudzis, temperatūra pāri 42(man bija termometrs)..viss vienos sviedros..nenormālas galvassāpes..reāli slēdzas apziņa laukā..
Tā ka biju viena..savā bungalo..tad tik apjēdzu, ka jātiek kaut kur, kur kāds cilvēks mani atrod..
Kaut kā aizrāpoju(tas ir pareizākais apzīmējums) uz kopējo taciņu..tur mani savākuši..un atjēdzos tikai, ka ved kaut kādā transportā..un tausta pulsu..un kaut kāda sieviete kaut ko rīvē pierē man..
Tad, kad esi tādā stadijā..tu nevienam neko nevari ne pateikt, ne piezvanīt, kur nu vēl kaut kur no somām apdrošināšanas polisi sameklēt un piezvanīt uz apdrošinātāju kantori, šeit, Polijā..tur bija jāzvana.
Un tai slimnīcā, ElNido, es jau vispār neko nesapratu..Pie sistēmas pieslēdza..lai neatūdeņojas, gāza to šškidrumu iekšā..analīzes pa'ņēma..kā pagāja nakts..nezinu..pie sajēgas nācu otrā rītā, kad ārsts paziņoja, ka ir malārija, un viņi neārstēs..varbūt to dara Puerto..vedīs prom.
Kad es padzirdēju vārdu malārija, prasiju vai miršu.
Ārsts uzsita uz pleca, un teica, "lūdzies, pray"..tas ar viss.
Man visas mantas palika bungalo..tās man atveda vēlāk uz Princesi..un tas, ka es tur murmulēju, ka man ir inšurence, nevienu neinteresēja..baltā bomzene un viss.
Aizveda uz hospitāli, kur ņem pretī tādus klaidoņus, kaut kas, kas ir zem baznīcas karoga.Un jaa..kamēr mani apdrošinātāji nebij viņiem atsūtijuši garantiju, ka tiks maksāts, man var teikt nedarija neko..Gulēju drausmīgos apstākļos...reāli savos mēslos..Es te varētu elles stāstu pastāstīt..bet kam tas vajadzīgs.
Tad, kad bija garantija, ka ir maksātāji, viss pārmainijās.
Momentā sākās perfekta , ļoti laba un intensīva ārstēšana, par mani rūpējās dienu un nakti..Latvijā tā nenotiek, kā notika tur. Ideāli.Viņi mani izglāba...jo bija ļoti slikti jau.
Pievienotie faili: 1517217.jpg (50.9 Kb) · 9971324.jpg (57.6 Kb)

Ziņojums rediģēts leduszieds7 - Ceturtdiena, 14.12.2017, 12:39

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 14.12.2017, 18:10 | Ziņojums # 40
Ģenerālisimuss
Huh.... trakas lietas.... labi, kas labi beidzies.. Un pats galvenais, ka nav zudis ceļot prieks. Malacītis!

Ieliku tavas 3 bildes Ziņojums # 37 ....

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

StriķisDatums: Ceturtdiena, 14.12.2017, 22:45 | Ziņojums # 41
Apakšpulkvedis
Kāpēc neteici ka pati maksāsi? Kā tur ir tā sistēma viņiem? Ja tu teiktu, ka pati samaksāsi, tad tak būtu uzreiz ārstējuši..? Es laikam tā būtu darījis. Un pēc tam skatītos kā sanāk - ja apdrosinātājus sazvanītu, tad tie maksātu, ja ne tad pats samaksātu un pēc tam cīnītos ar apdrošinātajiem, lai dabūtu naudu atpakaļ. Tak jau labāk nekā nosprāgt nekurienē..

Ziņojums rediģēts Striķis - Ceturtdiena, 14.12.2017, 22:47

leduszieds7Datums: Piektdiena, 15.12.2017, 08:57 | Ziņojums # 42
Leitnants
Man apdrošinātāji par ārstēšanu viņiem samaksāja 8000 euro!!!
Cipars astronomisks!Reāli par 10 dienām..
Šaubos gan, vai tas, ka es teiktu, ka maksāšu, ko līdzētu..
Reāli man tādas naudas, ko samaksāt tur nebija!
Ar vārdiem, ka samaksāšu, nez vai kas būtu līdzēts.
Ja jau arī ārstēt sāka tikai tad, kad bija reāls apstiprinājums no Ergo(e pasta veidā..cik noprotu), kaut kāda garantijas vēstule, ka maksās.
Ar to, ka man ir līdzi papīrs..kur tā polise..tas nebija pietiekami.
Arī no slimnīcas mani nelaida laukā tikmēr, kamēr reāli viņu kontā nebija ienākusi nauda.
Nu..par šo visu iesaku padomāt visiem, kas turp dodas..
Ir problēma. Kamēr labi..tikmēr labi..bet tiklīdz notiek kas šāds..viss var beigties ļoti slikti..
Un...ūdens..pērkat visdārgāko ūdeni..un nepērkat apšaubāmās bodītēs vai uz ielas.

StriķisDatums: Piektdiena, 15.12.2017, 20:31 | Ziņojums # 43
Apakšpulkvedis
Quote leduszieds7 ()
Cipars astronomisks!Reāli par 10 dienām..

Ja nav noslēpums, tad par ko tā summa saskrēja? Nevaru iedomāties kas būtu jādara, un ar kādu aparatūru jāārstē, lai paprasītu 800eur par dienu. Ja nu vienīgi ārzemniekiem tarifs x10.

Quote leduszieds7 ()
Ja jau arī ārstēt sāka tikai tad, kad bija reāls apstiprinājums no Ergo(e pasta veidā..cik noprotu), kaut kāda garantijas vēstule, ka maksās.

Un ja tā nelaimīga diena iekrīt piektdienas pēcpusdienā, tad līdz pirmdienai var arī kājas atstiept

Quote leduszieds7 ()
Un...ūdens..pērkat visdārgāko ūdeni..un nepērkat apšaubāmās bodītēs vai uz ielas.

Tā doma ir pareiza un laba, bet reāli sanāk pirkt kur pagadās, jo nestaipīsi tak līdzi 10L ūdens no lielveikala. Varbūt tad lietderīgāk ir pilināt klāt kādu dezinfekcijas līdzekli?

MelnaisDatums: Sestdiena, 16.12.2017, 12:04 | Ziņojums # 44
Ģenerālisimuss
Quote Striķis ()
Ja nav noslēpums, tad par ko tā summa saskrēja? Nevaru iedomāties kas būtu jādara, un ar kādu aparatūru jāārstē, lai paprasītu 800eur par dienu. Ja nu vienīgi ārzemniekiem tarifs x10.

Mani arī šis jautājums interesē, kaut kas te kopā nelīmējas..... 800 EUR dienā vienkāršā filipīnu hospitālī? shock Nekādas ķirurģiskas iejaukšanās, tikai par to, ka pieslēdza pie sistēmas un iedeva pāris piļuļu? Par to 800 EUR dienā? Izskatās pēc tīras krāpniecības.... Un tas, ka ļautu tā vienkārši nomirt arī negribas ticēt, pašu vienkāršāko jau izdarītu, it sevišķi tāpēc, ka tas neko daudz nemaksā pēc vietējiem mēriem. Man nav iemesla apšaubīt teikto, klāt nebiju.... bet domāju, ka kaut kas komunikācijās vai saprašanās vienkārši šeit ir aizgājis greizi.

Quote leduszieds7 ()

Tas, ka pie vainas ir ūdens, tas ir tikai viens no pieņēmumiem. Tik pat labi tie varēja būt pavisam citi iemesli.

Bet jebkurā gadījumā nevienam nenovēlu nokļūt šādā situācijā, nav labākais variants ceļojuma laikā nokļūt hospitālī svešā valstī. prof

leduszieds7Datums: Pirmdiena, 18.12.2017, 15:46 | Ziņojums # 45
Leitnants
Man bija uz rokas hospitāli atstājot izraksts pat ar katru vates pikuci, ko bija izlietojuši un par katru zāles ampulu un pampēru un gultas vienreizējo paladzņu..par katru apēsto banānu utt.
Lielākā summa bija par istabu!!!!
Tur bija var teikt puse no visas summas!
Vietējie to protams, vispār nevar atļauties..laikam tikai īpaši bagātie..tur nedēļu parasts cilvēks slimnīcā atsevišķā istabā neguļ.
Tālāk, tas, ka es būtu atstiepusi pakaļķepas, ja man nebūtu Ergo sazinājies ar slimnīcu, 100%,jo reāli laida vēnā tad tikai šķidrumu, lai neatūdeņojas.
Un tas ar viss.
Ārstēšana sākās tikai pēc apstiprinājuma, ka maksās par mani.
Nu..es jau teicu, ka negribu te rakstīt šausmu stāstus..bet es gulēju tās pirmās dienas reāli savos mēslos..uz dermantīna kušetes..lielā telpā, kur tādu kā es bija daudz..reāli visi savos mēslos..veda mani uz tualeti..zem padusēm sanitāri..pa tačiņu starp tādām pašām koikām..kurās visās gulēja tādi paši slimie kā es..Es tiku aizveta šortiņos un maiciņā..kura man sniedzās līdz gurniem..un tie šorti tika izmesti 15 min laikā..jo bija pietaisīti..Tad veda uz tualeti..pietaisītos pampēros..viss tecēja gar kājām..bija viss vienos mēslos..
Tur tualetē, sanitāri novilka to pietaisīto pampēru..uz dibena no tāda liela kā spaiņa uzlēja ar ķobi ūdeni(noskaloja mēslus), tādu pašu aukstu ūdeni uzlēja uz katras no kājām..no priekšpuses, lai noskaloti liekos mēslus..zaļos izkārnijumus..
Tad tādu pliku dibenu veda atpakaļuz to manu lāviņu, tur uzvilka pampēru..kurš pēc 15 min atkal bija jau pilns..Un viss sākas no gala.
Un tā līdz mirklim..kad pieslēdzās apdrošinātāji.
Tad momentā, nakts vidū viss mainijās, momentā duša..tad ratos..un uz citu stāvu hospitālī..kur jau bija cita pasaule.
Tur sākās ārstēšana un apkopšana kā Eiropā, un noteikti labāk kā Latvijā.

Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā