Otrdiena, 24.06.2025, 11:56
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu.. - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Foruma moderators: Ķīnietis  
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu..
leduszieds7Datums: Ceturtdiena, 25.08.2016, 14:25 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Te nu atkal esmu...ar brēcienu pēc palīdzības.Tātad- vēlos doties uz Ķīnu.Mani interesē tikai un vienīgi daba...nacionālie parki utt.
Pilnīgi nulle emociju pret pilsētām un reliģiskajiem apskates objektiem.
Ceļot kā parasti dodos vienatnē. tongue
Ceļojumam atvēlēšu 4 nedēļas.
No šeit izlasītā diemžēl tādu informāciju nemācēju izvilkt... angry
Cik noprotu-tātad jālido uz Guaņdžou..(nevis citām lidostām?)
Ok.
Bet ko tālāk?
Kur doties?
Kur ko rezervēt?Jeb vispār nerezervēt?
Jau iepriekš pateicos par palīdzību!
smile smile smile happy

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

MelnaisDatums: Piektdiena, 26.08.2016, 14:11 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote leduszieds7 ()
Tātad- vēlos doties uz Ķīnu.Mani interesē tikai un vienīgi daba...nacionālie parki utt.

Ja tā, tad pilnīgi noteikti uz šejieni.... http://www.zhangjiajietourism.us

Tad Lielais Ķīnas mūris..... tur ir daudz variantu... Tas ir tas ko zinu es. Pats es nav liels Ķīnas speciālists... vēlāk atnāks Ķīnietis varbūt būs kādi ieteikumi.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

ĶīnietisDatums: Piektdiena, 26.08.2016, 19:40 | Ziņojums # 3
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Quote leduszieds7 ()
Mani interesē tikai un vienīgi daba...nacionālie parki utt.

Ja domā doties uz Guaņdžou, tad jau Guilinas Li upes parks varētu būt viens no pirmajiem objektiem, ko apskatīt. Blakus ir Juņnaņ province, visu gadu mēreni silts laiks. Netālu no Kunminas ir akmens mežs. Wuyi kalns netālu no Sjamenas arī ir laba vieta, kur aizbraukt. Tur pa mazu taciņu jākāpj kalnā augšā, labi var izvingrināt kājas. Vari arī uz Šaolin templi (netālu no Luoyang) un turpat esošo Song kalnu aizbraukt, tas ir viens no 5 kalniem - Hua shan, Huang shan, Tai shan, un vēl Heng shan. It kā "must see" objekti. Bet tas jau katram pašām jālemj. Un jā, tas ko Melnais minēja - Avataru kalni.

Vēl - zinu, ka Iekšējā Mongolijā ir Varavīksnes kalni (Rainbow mountains), bet tur neesmu bijusi.

Ieteiktu nebraukt oktobra pirmajā nedēļā (vai kad šogad ir brīvdienu nedēļa), jo tad būs visķīnas vājprāts un biļetes vilcieniem vai ļotenēm būs ļoti grūti dabūt, ja ne neiespējami. Bet parasti ar vilcieniem ir lētāka braukšana, un tos vari izmantot par nakšņošanas vietu, ja jābrauc pa nakti. Ir cietās un mīkstās guļvietas, sēžam- un stāvvietas. Visoptimālāk, manuprāt, ir cietās guļvietas, augšējā guļvieta, parasti ap 270 juaņām. Ja dodies uz ziemeļiem un uz rudens/ziemas pusi, sagādā pāris liekus apģērba gabalus. Pārbaudi to objektu darba laikus uz kurieni brauksi, lai nav uz vietas abloms, ka ir iestājusies nesezona un mainījies darba laiks. Rēķinies, ka AAAA vai AAAAA - valsts nozīmes apskates objektiem ieejas maksa būs ap 100 juaņām. Vai augstāka.

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

leduszieds7Datums: Pirmdiena, 29.08.2016, 10:31 | Ziņojums # 4
Leitnants
Tā, tā....man drusku sadzīviskāk šo visu.
Tieši sadzīviskās lietas..
Kā tas viss tur vispār kārtojas?
Zinu nu jau(un varu palīdzēt katram "jauniņajam"kā viss kārtojas Taizemē...bet nav ne jausmas, kā viss kārtojas Ķīnā. cool
Pirmkārt-esmu dzirdējusi šausmu stāstus, ka jebkuras norādes un uzraksti tikai ķiniešu valodā! angry
Vai taisnība?Un ja taisni'ba-tad kāds risinājums?
Tad vēl-kā ar naktsmītņu rezervācijām?
Vai rezervēju caur agogu vai bookingu no mājām...jeb tam nav jēgas, labāk doties uz kaut kurieni) rezervācijas neveicot, paļaujoties, ka naktsmītnes izdevīgāk nēmt uz vietas, jo lētāk un izvēle lielāka?
Kā ar iekšējiem pārlidojumiem?
Un kā ar pārtikas cenām?
Kas vēl ir kaut kas ta'ds, kas jāzin pilnīgam loham..kurš vienatnē gatavojas turp doties? biggrin biggrin biggrin

andrianDatums: Pirmdiena, 29.08.2016, 14:43 | Ziņojums # 5
Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Quote leduszieds7 ()
Cik noprotu-tātad jālido uz Guaņdžou..(nevis citām lidostām?)

var līdz WUH, no SVO tikai 7:30st jālido, bet Zhangjiajie ir netālu no Changsha(CSX)
piemēriņš uz ātro

tad tālāk ar autobusu no rietumu autoostas. kursē no 8;30 līdz 17;30 katru 1,5st. maksā 135RMB, ceļā 3,5st

vai vilciens http://www.chinatrainguide.com/changsh....ie.html

Quote leduszieds7 ()
Pirmkārt-esmu dzirdējusi šausmu stāstus, ka jebkuras norādes un uzraksti tikai ķiniešu valodā!
Vai taisnība?Un ja taisni'ba-tad kāds risinājums?

kad taisīju maršrutu, visus nosaukumus, ar googles palīdzību, dublēju ar hieroglifiem.

iekšējie pārlidojumi http://www.ctrip.com/
cenas dikti lēkā, piem:standarta cena 224$, mēnesi pirms sākas akcijas max 147$ min 92$(svētdienās augstākās cenas)

viesnīcas bukoju internetā, tā man vieglāk sarunāt smile
Pievienotie faili: 3960369.jpg (78.4 Kb)

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Pirmdiena, 29.08.2016, 14:47

leduszieds7Datums: Otrdiena, 30.08.2016, 07:28 | Ziņojums # 6
Leitnants
....opaaa....izskatās, (valodas dēļ), ka tas laikam reāli nav izdarāms... sad sad sad
Kā iespējams visu dublēt ar hieroglifiem?
Kā to realitātē var dabūt gatavu? facepalm

andrianDatums: Otrdiena, 30.08.2016, 08:44 | Ziņojums # 7
Ģenerālleitnants
Visu jau nevajag, vietas kur gribi tikt, frāzi kādu
Hello - 你好 Nǐ hǎo
Vietas nosaukums vajadzīgs ja brauc ar autobusu, uz tiem nav angliskā tulkojuma, un vēl jau ir internetā kartes ar hieroglifiem.
P.S.goglē kaut kā nerāda keburus tos..safari viss kārtībā

http://english.ctrip.com/

https://www.mdbg.net/chindict/chindict.php

un nav jau tā ka neviens nesaprot angliski un uzraksti arī daudz kur ir, tikai netūristu vietās var būt sliktāk..
es iztiku ar latviešu valodu un rādītājpirksu smile

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Otrdiena, 30.08.2016, 09:11

andrianDatums: Trešdiena, 31.08.2016, 12:43 | Ziņojums # 8
Ģenerālleitnants
no Rīgas uz Pekinu un atpakaļ par 350EUR, cenas no septembra līdz aprīlim(skatījos)

leduszieds7Datums: Trešdiena, 31.08.2016, 13:28 | Ziņojums # 9
Leitnants
Adrian, super cena..BET...es plānoju braucienu tikai uz nākamgada vasaru(atvaļinājums).Šī labā cena man gar degunu...diemžēl.. blahblah
1)Jautājums-ja nobukoju vēlamo apskates objektu (+-) aptuvenā tuvumā apmešanās vietu, vai Ķīna piedāvā (uz vietas, viesnīcā teiksim) "tūres"kuru ietvaros dodamies kaut ko reāli apskatīt?
Piemēram...izraku netā bildes, ko nu noteikti jāredz(tas Zhangjiajie parks...Avatara kalni).
Kā reāli to visu redzēt? dry
Vai ir sistēma- nopērc exkursijas "tūri"?
Un tā par jebkuru interesējošo objektu...tas pats jautājums.
2)Ja reiz esmu Ķīnā...grēks būtu neuzmest kaut uz 2 naktīm aci Honkongai.
Kā tas apvienojams? (visizdevīgāk un lētāk, protams) biggrin biggrin

Es zinu...jautājumi "no nulles"...BET...ja mēs šim iziesim cauri, pieņemu, šis būs kā ceļvedis visiem tiem nākamajiem, kuri vien sapņo par Ķīnu...bet reāli baidās pie tā klāt ķerties..Jo liekas nereāli dabūt gatavu..
Es zinu, esmu kreizii, ka ķeros klāt.. crazy

andrianDatums: Trešdiena, 31.08.2016, 14:23 | Ziņojums # 10
Ģenerālleitnants
a)uz Ķīnu reiz pa reizēm labas cenas parādās, nav jāķer kreņķis smile
b)es visus braucienus zīmēju no nulles, un pamazām, patīk tāda nodarbe cool
ja kas, ir arī maršruts Pekina - Zhangjiajie - Guilin - Guangchou, pasens un neizbraukts, jāpārskata, tad izlikšu
1)tūres ir noteikti, piem.uz Mūri no Pekinas bija stipri daudz piedāvājumu
2)Honkonga kā reizi varētu sekot pēc Guilin

leduszieds7Datums: Ceturtdiena, 01.09.2016, 08:26 | Ziņojums # 11
Leitnants
Adrian...nu iemet to maršrutu, pliiz... flower
Izklausās labi...un būtu liels atvieglojums pašpikot... tongue

andrianDatums: Ceturtdiena, 01.09.2016, 11:33 | Ziņojums # 12
Ģenerālleitnants
tā kā tas nav maršruts, bet knapiņa sagatave, aizsūtīju PZ

Pekinai, mūrim, terakota armijai, parkiem, lidojošiem kalniem bija paredzētas divas nedēļas. Tev mēnesis, tā ka ar zemes transportiem mierīgi var pārvietoties un Honkongu plusot cool

leduszieds7Datums: Trešdiena, 21.09.2016, 10:54 | Ziņojums # 13
Leitnants
Es gribu ņemt klāt Ķīnai un Honkongai arī Filipīnas.Laika pietiks.
Nav īsti skaidrs-1)izdevīgāk lidot uz Guaņdžou jeb Honkongu? cool
Tālāk (pieņemu, ka ar Air Asia) vietējos lidojumus uz Manilu..no Manilas uz Šanhaju.
Pāris dienas Šanhajai(jo kā jau minēju, pilsētas man vienaldzīgas).
2)Otrs jautājums- kur pērkam ļoķenes biļeti tālāk no Šanhajas? sad
Gribu tātad Avatara kalnus..gribu to kalnu ar stikla celiņu apkārt..Zhangjiajie..
Sapratu, ka tās ir Hunanas province..(vai abas vietas?)
Un..uz kurieni tātad vajadzīgs iekšējais lidojums?
Mūri es laikam neņemšu.... dry
3)Vēl jautājums- Aizlidošu uz Manilu..ok...pāris dienas Manila.
Kur doties tālāk(un vai iepriekš uz salām jārezervē kādi transporti...jeb nopirks uz vietas?
Kādas skaistas vietas iesakat..kur vērts rezervēt bungalo?
Paldies! flower

andrianDatums: Trešdiena, 21.09.2016, 19:35 | Ziņojums # 14
Ģenerālleitnants
no Honkongas būs lētāks lidojums uz Manilu un ar Cebu Pacific

uz Dayong, bet paspīdzini rome2rio smile

transporti, t.i. lidojumi jārezervē iepriekš, būs lētāk

ieteiktu El Nido. Pa tiešo no Manilas ir dārgi, vajag caur Puerto Princese.

ekzeDatums: Ceturtdiena, 22.09.2016, 08:30 | Ziņojums # 15
Majors
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
1. par ķīnu nu ja tev ir 1reizēja vīza tad uz HK, or ja plāno sākumā uzkavēties līdz 72h Guangzhou.
2. Par ķīnas transportu - es savā ķīnas braucienā lidojumus un vilcienu rezervēju caur http://english.ctrip.com/ jāpiemin ka reizēm ķīniešu versijā cenas ir lētākas bet nu reizēm gadās arī ierobežojumi - tikai ķīnas kartes, arī dažas viesnīcas atsevišķos gadījumos bija lētākas nekā piem agoda.com. Plus ir viņu lētā/zemcenu kompānija - http://www.china-sss.com/en uz manilu gan nelido.
3. par Filipīnām viss manuprāt atkarīgs cik ilgs laiks ir atvēlēts - bet tas attiecas uz jebkuru ceļojumu jo ja filipīnām ir 1-2 nedēļas negribas tak dārgo laiku veltīt uz mūžīgiem pārbraucieniem vai vismaz izveidot viņus interesantus.
Pirmai reizei droši vien Adrian ir taisnība El Nido ir Must see un vispār visa Palawan ir daudz kur piestāt. Vēl Coron un ap pašu Manilu ir arī ko redzēt bez pilsētām.

• Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā