Otrdiena, 24.06.2025, 11:48
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu.. - Page 4 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 4 no 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Foruma moderators: Ķīnietis  
Galamērķis Ķīna..pirmoreiz...Palīdziet ar maršrutu..
StriķisDatums: Pirmdiena, 18.12.2017, 23:20 | Ziņojums # 46
Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
Statuss: Offline
Quote leduszieds7 ()
Lielākā summa bija par istabu!!!!
Tur bija var teikt puse no visas summas!

400eur dienā par istabu (!!), tad jādomā, ka tie bija visai grezni apartamenti. Ja ne pavisam prezidenta apartamenti, tad augstas klases lukss noteikti smile

Quote leduszieds7 ()
Nu..es jau teicu, ka negribu te rakstīt šausmu stāstus..

..bet tie stāsti ir ļoti pat noderīgi, lai kādam citam klātos varbūt nedaudz labāk. Lai jau laicīgi kaut nedaudz sagatavotos šādiem pārsteigumiem. Laba viela pārdomām!

Quote Melnais ()
klāt nebiju.... bet domāju, ka kaut kas komunikācijās vai saprašanās vienkārši šeit ir aizgājis greizi.

Man arī par to neliela aizdoma, jo tak zāles nepavisam nemaksā daudz un ja piesolītu samaksāt par zālēm, tad kāpēc lai tās nedotu? Un gan jau ka arī ir normālas gultas vietas ne tikai par 400 eur dienā
Es domāju, ka tā lielā summa ir TIKAI tāpēc, ka maksā apdrošīnātājs un no viņa var izspiest desmitkārtīgi un vairāk. Ja maksātu skaidrā, tad domāju ka būtu pavisam cits cipars. Vai tiešam noliekot uz galda 100 zaļos neviens nepakustētos, lai atnestu zāles? Bet tie ir tikai mani minējumi - kamēr kāds to nepārbaudīs uz savas ādas.
P.S. dizentērija ir stipri nelāga lieta. Daudz var palīdzēt arī vienkārša profilakse - mazgāt visu cītīgi - sākot ar rokam un beidzot ar augļiem. Kāpēc to saku? Tapēc ka pats arī bieži grēkoju, it īpaši ēdot uz ielas, bet (tfu, tfu, tfu..) pagaidām gan bez sliktām sekām.

Ziņojums rediģēts Striķis - Pirmdiena, 18.12.2017, 23:26

• Lappuse 4 no 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2025
Vietne ir izveidota uCoz sistēmā